Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, tak jako matka tříleté holčičky můžu s čistým svědomím říct, že klukům se bez problémů vyrovná
Jak prcek přijde do období vzdoru, tak je jedno jestli je to holka nebo kluk a nebo pes
Kámošky malá byla přesně ten typ jak psala Janča. Lehla na zem, mlátila rukama do země a řvala, naše princeznička zase házela věcma a do všeho mlátila, jiná holčička ze zásady utíkala pryč od maminky, jakmile jí pustila ruku. To si prostě nevybereš no
Určitě ale hodně záleží na rodičích. Naše malá taky nemá po kom být hodná ![]()
Kočárek - já určitě doporučuju hlubokou korbu. Minimálně půl roku ti v ní prcek vydrží i kdyby to byl obřík. Sedačka je jen na přejíždění po obchodech, mimčo se tam fakt nemá kam schovat. No a nebo se nám hodila na uspávání, protože jsme neměli kolébku a v tom šlo mimčo pěkně uhoupat, teď už se dělají na houpání i ty hluboké korby.
Jani hnědá s tyrkysovým. To jsi přesně vystihla kočár, co mám nejspíš vybraný pro chlapečka.
http://www.obchodudvojcatek.cz/…BAMBI-OZON-8 na fotce tak nevynikne, ale v reálu jsou ty barvy krásné ![]()
Ty jo Kri ten je krásný…já mít peníze tak si kupuju nové věci co se mi líbí. Dětský pokojíček a tak…ale nejde to
Tož přežijem i se starýma ![]()
Taky už se těším,až něco začnu vybírat a nakupovat…Zatím nemám nic,nechtěla jsem to zakřiknout.Včera jsem byla na amniocentéze,tak teď začíná 3-týdenní peklíčko čekání na výsledky
Ale jestli se ten down nepotvrdí,pěkně se rozšoupnu a utratím balík
![]()
ahoj holky, Diando hlavně myslet pozitivně.....držíme pěsti.....
Já už vím co jsem to koupila za kočár- je to Oxford a píšou o něm jen v dobrém a chválí si ho.Hlavně má obr korbu, vypadala na fotce maličká ale opak je pravdou.....
![]()
Já můj kočár ještěpořádně ani neviděla
Známá mi ho doveze snad už co nejdřím, ať si ho prohlídnu
Fotky jsou fotky, ale nejlepší je jak si ho člověk ošahá
![]()
Ahoj holky, já už pomalinku taky koukám po kočárcích, ale nějak si nemůžu vybrat. Na netu je velký výběr, ale budu se muset zajet podívat do nějaké prodejny, abych ho viděla na vlastní oči. Ještě, že je času dost
.
ahoj holky, hezký večer, tak toník měl odpo 39,2 takže po odečtu 38,7 no tak to jsem z toho v prd…ale po čípku a nurofenu to kleslo, dělal binec a teď večer to zase vyskočilo…bobinek…chjoooooooooooooooo
Jaňulko tak mu dej za mě pusu na líčko ať se brzy z toho dostane.
Já se dnes přejedla
moc chlebíčků a zákusek
![]()
Jani zítra po poradně hned pisni.Držím pěsti a všechno bude dobré neboj dupko.....
kurnik, jak jsou ty děti nemocné.....to je děs, běs…nevím, jak to zítra udělat, zítra s ním k dr. pak volat kdy mám přijít na ten UTZ,a ve dvě bych měla sedět u voleb, potřebovala bych se rozkrájet,…
![]()
to víš, že písnu, ale stejně to bude ten kluk, ti budu do toho března tááák závidět…
já udělala dneska koláč, půl plechu už je fuč a pak tvarohovou pomazánku s vajíčkem a ta už je fuč…to je hrůza…
kači, jak si dala to foto k podpisu, tam kde jsi ty? mě to nejde, i když ji nehraju…
j.s. píše:
kači, jak si dala to foto k podpisu, tam kde jsi ty? mě to nejde, i když ji nehraju…
a kdy jsi ji nahrála?ono to jde někdy až na druhý den, ale dala jsi F5 když jsi to uložila a přihlásila se na profil znovu?
Díky,holky,taky doufám,že to bude o.k.
Jezdíme hodně na hory,tak kočárek bude určitě čtyřkolka s nafukovacími koly,nějaký Hoco,Knorr nebo I´coo.Kluky už mám velké,tak musím pořizovat všechno znovu,nebo po kamarádkách,ale všichni teď mají růžové holčičky…já mám tušení,že to bude třetí syn,tak moc toho nepodědíme ![]()
Jani tedy nezávidím a taky pohlaď za mě Toníka
Ať už je ráno dobře!!!
Těholky já jdu spinkat, tak pohlďte pupíky
![]()
krásné sny sluníčka a miminka…jdeme hajat ráno vstávám o čtvrt na šest.blééééééééééééééééé.já co vstávám v deset..........
tak pa pa a dobrou noc
![]()