Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobré ráno holky, jak jste se vyspaly?Já příšerně celou noc jsem nespala a jen se převalovala z jedné strany na druhou. Teď jsem si uvařila slaboulinké kafíčko ať jsem vůbec schopná dneska fungovat.
Dobré ráno všem!
Peti já sice spím celou noc, ale prez den jsem stále ospalá. Ráno piju Caro a stejně jsem jak praštěná.
Tej to spaní ti závidím hlavně si ho užij dokud to jde. Jak se mimi narodí tak se pak nevyspíš dloho. Ikdyž je malý už velký tak aspoň 1 za noc se vzbudí a brečí a pak příjde k nám do postele. Za celou dobu spal asi tak 5× celou noc a to jsem zase vstávala já a kontrolovala ho zda dýchá atd…
Ahoj holky, já se musím pochlubit
dle mě už cítím pohyby…jen když ležím v postýlce na zádech, a je to jako když praskaj větší bublinky…nepravidelně a za 5 min třeba někde jinde…jinak já spím ok, zas mě přestaly bolet záda, wc tak 2× za noc, a ráno si dávám to jedno povolené kafčo.
ahoj sluníčka, včera jsem byla K.O.Byli jsme pro pratýnky, pak jsem šla volit a jela za maminkou na hřbitov- to mě nějak sebralo, že mě neuvidí ve svatebním a nepochová si ani Kačenku.....tak jsem tu už včera nešla.V noci jsem měla blbosny atak jsem nevyspaná a zase mě bolí palice…ach jo.Za chvíli bere kalendář do ruky a kouknu se na ty klučičí jména pro Janču.....nebo to bude Ludva a mě odvezou
![]()
kači tak mrkni i toho nějakého klučíka pro mě. Jelikož jestli to bude kluk tak fakt nevím jaké mu dát jméno asi to bude filip 2 ![]()
dobré ránko, tak náš malý dostal večer čípek, my si s tatínkem dávali červené šáňo a pak šok, malý o půl deváté 40!!!!!!já z toho v prdeli, udělalo se mi úplně zle, takže jsme šli pod sprchu, zase oba, já se klepala jako prase a mě to bylo jasný, že prostě jsem mu dala v šest čípek a on se na to po pěti minutách posral, takže jsem mu dala čípek, i když odstup byl čtyři hodiny a začali jsme spát na posteli, pořád se vrtěl, tak se hodně napil a šupla jsem ho do postýlky, po hodině měl už něco přes 38, takže to šlo dolů, vzbudil se pak o půl paté, dostal mlíko, které bez keců připravil tatínek, a čípek a spali jsme až do půl deváté, tak já se nakonec trochu přespala, jen mě zase příšerně bolela ruka..Jinak jsem přišla včera nebo spíše v noci, jak jsem nemohla spát na jméno Kryštof, je to hezké ale nevím, jak mů říkat zdrbněle, jenom kryštůfek a stejně mu budu říkat štófičku
a ráno jsme dělali blbiny s toníkem, teplota 36,5 tak to nechápu a říkám mu, nekopej do bráchy a pak si předsavila, jak si na zahradě kopou a si říkám, že aspoň s bráchou budou mít hezké dětství s holkou, pokud by nebyla po mě, by si asi tolik neužil
![]()
Katuško, maminka se na tebe dívá z nebíčka a je na tebe moc hrdá, neboj, bude tam tak i tak s Vámi
![]()
Peťul ty mě serinkuješ, tak si to nechej říci
já jsem zvědavá za tebe ![]()
MAR já včera na UTZ nechápala, prostě malý ruce na papulce, otvíral pusenku a jednou byl tak a pak úplně opačne,máme u nás nový 3D UTZ a chtěl mi udělat fotečku obličeje, ale prostě to nešlo, on sebou tak šil a točil se tam a já na břichu necítila vůbec nic, má tam moc místečka, takže jak sem se bála, že cítím jenom maličké pohyby, tak prostě je tam hodně místa na rejdění, ale jako jak poroste, tak mu to zakazuju, tohle, co předváděl, kdyby dělal tak v 7 měsíci,tak by se asi z toho břůška prokopal…
tož tak rozkorušky
jdu udělat malému smaženici, tatínka jsme poslali na pozemek na ořechy a posekat tři stromy, takže jenom ať pracuje, zhniloba jedna a ráno umyté nádobí a uklizené dle jeho náročnosti, ale aspoň vzal utěrku do ruky ![]()
tak holky ne , že bych z nich byla odvázána , ale co tyto:
Adam
Felix
Jáchym
Joachim
Richard
a jinak se podívejte na www.maminka.cz a tam jich je mraky a mraky
jani, tak snad s malým už bude dobře ty velké horečky to je děs taky jsem měla strach jako vůbec nevím co bych dělala kdyby dostal ty křeče. Jo a kámoška už mi říkala já s tebou půjdu na utz a doktor mi řekne co to bude a že ona mi to neřekne a já no jj všichnito budete vědět jen já ne. Včera jsem byla u té kámošky a půjčovala mi pro mimčo takovou kombinézku a já ji říkám do toho se jako mimi vleze a ona no vždyt to je vel. 68 no bylo to pro mě neuvěřitelné že ten malý bobiš bude tak malinkatý a jani počkej až se dají děti vedle sebe to teprve bude rozdíl. nic jdu chystat obídek. máme brombor, zelíčko a pečený bůček
Janinko děkuji za ta milá slova a já už zase řvu..... ![]()
Jsem doma sama, Honzík v práci, Ríša má ve Frýdku zápas a tak zase myslím na P...... ![]()
Jani jsem moc ráda, že už malý nemá teplotu.
Holky včera večer tak ležím a najednou mě malá začla kopat, ale tak, že jsem ji cítila když jsem na břicho položila ruku, takže včera poprvé cítil mimuško i Honzík.úplně ho to dostalo...... ![]()
Kači Felix
To jsem chtěla Filip a Felix jenže mi to doma neprošlo. ![]()
no a ce ten kryštof…
kači, to jsou někdy takové dny........hormóny…tak si dej nějaký dobrý čajík a něco k tomu a nebo přijeď za námi
![]()
Děkuji za nabídku, ale Honza bude ve dvě doma a Ríša přijede v jednu tak to vydržím.Musíme na velký nákup.A začínám dělat cukroví do těch koláčů.A to mě ještě čekají další přesnídávky ![]()
Kryštof je moc hezké jméno, ale............s Ríšou do třídy chodí jeden a to je hajzl neobádaný takže mám osypky jen když to jméno slyším
Ale jinak je moc hezké.....a můžeš mu říkat Kry Kry
jiná zdrobnělina mě nenapadá
![]()