Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
17.10.10 13:42
Tejchi píše:
No jo to je život! Za chvíli vyletí z hnízda.

no to jo.Říkal mi mami je ti jasné, že můžeš být za šest let babička :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A já na to, že mu udělám na pinďourovi uzel....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:tak teda řekl, že s tím počká než mu bude 25 let.ťulpas jeden malý......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
17.10.10 13:42

Já makám :nevim: mám Q DPH, takže mám co dělat,do toho rekonstrujeme něco doma přiděláváme stěnu…dnes mě zas rozbrečel tatínek…k obídku jsme měli gulášek s fazolkama a bramboráky, noooo a já tak jedla jedla a on mi povídá, ty joo ty už máš druhej jooo??? To se není co divit,že máš těch 400g na víc :lol: jsem z toho byla špatná..byl to fór, ale …možná kdybych měla na vrch 4kg srandičky by si nedělal, ale půl kg mu přijde prý úsměvné řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
17.10.10 13:43
Peťka1 píše:
ahojky holky, tak u nás ten komp běží asi nonstop ale já u něj nejsem. Dneska jsem celý den dělala pořádek tak teď spočívám.

já dnes vařila apekla, prala a teď už nic dělat nebudu...... :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
17.10.10 13:46
MAR01 píše:
Já makám :nevim: mám Q DPH, takže mám co dělat,do toho rekonstrujeme něco doma přiděláváme stěnu…dnes mě zas rozbrečel tatínek…k obídku jsme měli gulášek s fazolkama a bramboráky, noooo a já tak jedla jedla a on mi povídá, ty joo ty už máš druhej jooo??? To se není co divit,že máš těch 400g na víc :lol: jsem z toho byla špatná..byl to fór, ale …možná kdybych měla na vrch 4kg srandičky by si nedělal, ale půl kg mu přijde prý úsměvné řešit.

neboj to příjde…teď budeš přibírat…se nebude stačit divit.....co jsem četla tak 400 g za týden…ale já to nahnala do teď a teď už jen půl kg za 14 dní......to jde......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
17.10.10 13:49

Kačí…no hlavně abych to „unesla“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
17.10.10 13:51
MAR01 píše:
Kačí…no hlavně abych to „unesla“ :lol:

neboj uneseš…jen se hodně mazej olejíčkama :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
17.10.10 13:57

Já se preventivně mažu od začátku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
17.10.10 16:32

tak mi pořád bojujeme s teplotama, jsem z toho teda ko…malý je přes den protivný, byla jsem s ním nakoupit a za babičkou v nemocnici, převezli ji sem a to mě teda asi dneska dorazilo........no nic, jdu dělat pomazánku, třeba malý pojí aspoň to,…pije jenom mlíko :( tak pa a hezkou neděli…j. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
17.10.10 16:40

Janinko to už trvá nějak dlouho ne?Tak pevné nervy a snad klidnou noc, kdyby ses už tu nedostala.
Ty furt děláš nějaké pomazánky......to by mě zajímalo jaké já dělám taky ale příjde mi že furt ty samé...............Až budeš mít čas a náladu hoď tu nějaké pro inspiraci…
Opatrujte se pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
17.10.10 17:13

Ahoj, já dnes dělala pomazánku:
na plátku másla osmahnu 3 vejce, osolím, opepřím, 1/2 tvarohu, 1/2 pom. másla, 1 lžíce hořtice, petrželku. A dám chladnout, jíme
Pa, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
17.10.10 17:22

jojo, on to měl i v létě a trvalo to sedm dní, tak doufám, že nic víc v tom není…dan nadává na dr. tak ten mi taky nepřidá, chytrák…
jo tak mi máme rádi tvaroh, mlíko, nastrouhané vajíčka, sůl, trochu papriky
a dneska jsem dělala nastrouháš suchý salám, bílky, okurek a máslo rozděláš s žloutkama a taveňákem a hořčicí a pak to zozňanháš a dáš lžíci tatarky a sůl pepř, tu máme rádi, děláme hodně na oslavy na chlebíčky a jinak dělám bulharku, vaíčkovou, jinou tvarohovou a pak, co dům dal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
17.10.10 17:37

jéééé děkuji holky za nápady budu dělat..... :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
17.10.10 17:59

no není zač :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
17.10.10 18:08

jestli bude mít Janinko malý pořád teploty tak s ním jdi znovu......to není normální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
17.10.10 18:18

jojo, já zítra raději budu volat, ale on to měl i v létě, přidal se i průjem, takže asi fakt ty zuby a vše dohromady…uvidíme…ale sere mě to, jak prase :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí