Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jani asi nějak jako ty, tak po necelém roce začít na druhé
Nebo si to třeba ještě rozmyslím ![]()
aspoň uvidíš, jak na tom budu
bude to záhul, ale pak to třeba bude lepší…
Jani neděs mě
Ty v té době už budeš celkem v klidu a já
Nu což musím si tím projít ![]()
Já bych taky chtěla třetí, ale jen podle peněz. Ale až tak za 10 let třeba, až už tyhle dvě co chceme po sobě budou větší. Proto pžece žijeme, aby jsme měli děti a když na to budou peníze!!!
a kde jste všichni ostatní? kači, megg, mar … ?
tady je dneska tak škaredě, ale jak prcek vstane, ohřejeme si domácí borůvkové knedlíky, tvaroh a máslíčko
a půjdeme se zkusit projit,j.
jsou fakt dobré, akorát jsem zjistila, že nemám pařníček do kastrólu, ale musím to ohřát v mikrovlně a to moc nemám ráda, u těhle věcí…
co ty máš dobrého? tunu hranolek? ![]()
Holky, tak já si dnes jedu zkoušet ty těhu šaty, tak uvidím zda budou sedět a koupím. Jestli ano tak pak v nich hodím foto
![]()
Jo jinak nevíte někdo jak se počítá, když si pak po porodu budu u zaměstnavatele žádat o proplacení dovolené?? Jen by mě zajímalo kolik tak dostanu…mám za půl rok nárok na 15 dnů a průměr pro náhrady na poslední výplatnici 111,54. Ale nevím zda se to daní jako normální mzda, nebo jak se to počítá. Kdybych to dostala tak jak to vynásobím 15(111,547,75)=cca 13000 a mám skoro porodné, ale určitě se z toho něco strhává
![]()
nesnídám, nesvačím, nestihnu to nestačím,promiňte vážení mám veliké zpoždění.........tak já zas chvátám , chvátám nemám chvíli klid, já tam , já tam dávno měla být, tak já snad večer napíši -vy moji malí kuliši
![]()