Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Martulinka01 píše:
Tej- 6-8 týdnu, tech 6 je nejpozdeji co musis uz zustat doma.
To už je v lednu…
A co je kde třeba udělat, nehlásit??
Tejchi píše:Martulinka01 píše:To už je v lednu…
Tej- 6-8 týdnu, tech 6 je nejpozdeji co musis uz zustat doma.![]()
A co je kde třeba udělat, nehlásit??
Pokud ti bezi pracovni smlouva tak musis predtim nez nastoupis na md donest do prace papir od dr. na materskou. Ten kdo je na up nosi papir na up, ale s tim ja nemam zkusenost, tak snad zas nekdo jiny poradi, jak to je.
krásné dopoledne, dnes ti šulini bouchali jen chvíli ráno a pak přestali tak jsem znovu usla a probudila se až teď
ale hlava bolí stále i v noci takže nic dobrého.
Holky děti ať už se vám brzy uzdraví.
dnes zas budu dělat přesnídávky a cukroví do koláčů.A pak jdu po obědě s Ríšou po obchodech.Potřebuji tu bundu nebo venku zmrznu....... ![]()
ahoj holky, zdravim po dlouhe dobe, decka byly nemocny, tak jsem nejak nemela ani cas ani chut sedet na netu ![]()
co tady novyho????
ja jsem vcera byla na poradne, mimi roste jak ma, videla jsem spoustu organu, ctyri koncetiny a 20 prsticku
hezky zamavalo a pak si dulezite podpiralo bradu ![]()
jo a pribrala jsem prvniho pul kila ![]()
Ahoj Majo,
při tom t tvém zápřahu je zázrak, že jsi vůbec něco přibrala
gratuluji.A můžu se tě zeptat?Kde jsi rodila děti?A jak jsi byla spokojená?Děkuji ![]()
Kurde půl kila jenom…já už mám beztak 6 a to se tu ještě teď láduju svíčkovou na smětaně
![]()
Majatob: a víš, co to bude?
ty jo, tři děti, pak si počkám, jak to jde zvládat, ať můžu doma oponovat ![]()
kači a ty se nevlezeš už do staré zimní bundy? já naštěstí jo, aspoň ještě tak měsíc dva, pokud to zase nehupne…
No já zatím taky zapnu podzimní budnu a zimní mám jeden kabát kapek větší, ale do konce ho taky nezapnu. Uvidím…moc nikam nechodím a k doktorce a po obchodech to třeba jen přeběhnu v odeplém kabátě
Stojí dost a mě se tza to dávat nechce!
Ahojky, dnes či zítra se dozvím triple testy, včera jsem byla cvičování pilates pro těhule, bylo to fajn, jen nejsem vůbec břichatá
zatím vypadám jak přežraná…a už mi nejsou ani jedny původní kalhoty na normoš zapínání ![]()
Jani loni bylo taky dlouho okolo -10 a víc…skoro měsíc v kuse. No snad to zvládnu. Tady na lítačku mám nějaké staré bundy, jen kdybych někam šla tak ne…
Tak snad to vydržím.
Mar a jsi ty vůbec těhotá
Neboj to příjde a pupík bude ![]()
Tej vypadám jak vyžraná
ale musím si koupit těhu gatě neb tohle už nedávám, sedím tu v kostýmových kalhotech a mám rozeplé všechny knoflíky, nejsou mi už ani džíny, prostě nic
a bude hůř…mám takovej kabátek jako bundičku, zatím je mi volný, snad když vytáhnu na sebe něco staršího tak se vlezu i s pupkem…až bude.
Jinak se musím politovat jak to mám sama se sebou těžké
ráno si v práci udělám kávu…tu svojí jedinou za den, půlku hrnku rozliju cestou do kanclu, před zasedačkou na koberec, tak šúruju z nejhoršího nooo stejně je tam skvrna
za asi hodinu, si zbylou půlku kavy vyleju na pracovní stůl, pod tiskárnu a comp…i na šmíráky, zachraňuji hrníček, a padám ze židle…přijdu si fakt mimo
![]()