Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
19.10.10 08:48
Martulinka01 píše:
Tej- 6-8 týdnu, tech 6 je nejpozdeji co musis uz zustat doma.

To už je v lednu… :-P :-P A co je kde třeba udělat, nehlásit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
19.10.10 09:13
Tejchi píše:
Martulinka01 píše:
Tej- 6-8 týdnu, tech 6 je nejpozdeji co musis uz zustat doma.
To už je v lednu… :-P :-P A co je kde třeba udělat, nehlásit??

Pokud ti bezi pracovni smlouva tak musis predtim nez nastoupis na md donest do prace papir od dr. na materskou. Ten kdo je na up nosi papir na up, ale s tim ja nemam zkusenost, tak snad zas nekdo jiny poradi, jak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
19.10.10 09:23

Díky Martulinko!!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
19.10.10 10:43

krásné dopoledne, dnes ti šulini bouchali jen chvíli ráno a pak přestali tak jsem znovu usla a probudila se až teď :oops: :oops: :oops: ale hlava bolí stále i v noci takže nic dobrého.
Holky děti ať už se vám brzy uzdraví.
dnes zas budu dělat přesnídávky a cukroví do koláčů.A pak jdu po obědě s Ríšou po obchodech.Potřebuji tu bundu nebo venku zmrznu....... :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
19.10.10 10:49

ahoj holky, zdravim po dlouhe dobe, decka byly nemocny, tak jsem nejak nemela ani cas ani chut sedet na netu :-)
co tady novyho????
ja jsem vcera byla na poradne, mimi roste jak ma, videla jsem spoustu organu, ctyri koncetiny a 20 prsticku :mrgreen: hezky zamavalo a pak si dulezite podpiralo bradu :-D
jo a pribrala jsem prvniho pul kila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
19.10.10 11:05

Ahoj Majo,
při tom t tvém zápřahu je zázrak, že jsi vůbec něco přibrala :palec: gratuluji.A můžu se tě zeptat?Kde jsi rodila děti?A jak jsi byla spokojená?Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
19.10.10 11:43

Kurde půl kila jenom…já už mám beztak 6 a to se tu ještě teď láduju svíčkovou na smětaně :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
19.10.10 11:58

Majatob: a víš, co to bude?
ty jo, tři děti, pak si počkám, jak to jde zvládat, ať můžu doma oponovat :)))
kači a ty se nevlezeš už do staré zimní bundy? já naštěstí jo, aspoň ještě tak měsíc dva, pokud to zase nehupne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
19.10.10 11:58

jo vlastně, ty to nezapneš přes prsa, viď ? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
19.10.10 12:02

No já zatím taky zapnu podzimní budnu a zimní mám jeden kabát kapek větší, ale do konce ho taky nezapnu. Uvidím…moc nikam nechodím a k doktorce a po obchodech to třeba jen přeběhnu v odeplém kabátě :nevim: :nevim: Stojí dost a mě se tza to dávat nechce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
19.10.10 12:08

teji: má být krutá zima :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
19.10.10 12:18

Ahojky, dnes či zítra se dozvím triple testy, včera jsem byla cvičování pilates pro těhule, bylo to fajn, jen nejsem vůbec břichatá :wink: zatím vypadám jak přežraná…a už mi nejsou ani jedny původní kalhoty na normoš zapínání :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
19.10.10 12:38

Jani loni bylo taky dlouho okolo -10 a víc…skoro měsíc v kuse. No snad to zvládnu. Tady na lítačku mám nějaké staré bundy, jen kdybych někam šla tak ne… :-? Tak snad to vydržím.
Mar a jsi ty vůbec těhotá :mrgreen: :mrgreen: Neboj to příjde a pupík bude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
19.10.10 12:42

Tej vypadám jak vyžraná :-? ale musím si koupit těhu gatě neb tohle už nedávám, sedím tu v kostýmových kalhotech a mám rozeplé všechny knoflíky, nejsou mi už ani džíny, prostě nic :roll: a bude hůř…mám takovej kabátek jako bundičku, zatím je mi volný, snad když vytáhnu na sebe něco staršího tak se vlezu i s pupkem…až bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
19.10.10 12:44

Jinak se musím politovat jak to mám sama se sebou těžké :roll: ráno si v práci udělám kávu…tu svojí jedinou za den, půlku hrnku rozliju cestou do kanclu, před zasedačkou na koberec, tak šúruju z nejhoršího nooo stejně je tam skvrna :zed: za asi hodinu, si zbylou půlku kavy vyleju na pracovní stůl, pod tiskárnu a comp…i na šmíráky, zachraňuji hrníček, a padám ze židle…přijdu si fakt mimo :dance: :nevim: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí