Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
MAR: tak to mi připomínáš mě ![]()
já dělala taky v kanclu, ale já jsem byla ŤÁPLÁ úplně, střílím na kolegyni pravítkem a ze dveří se na mě dívá ředitel
, nebo příjdu, holky se mě ptají, jak se mám a já,jako že je moc nemusím a taky jsem si myslela, že ředitelé tam nejsou, tak říkám, ale jo dobře, právě jdu ze záchodu a krásně jsem se vysrala, oni na mě čumí, moje klolegyně ukazuje na kancl a dveře do kořán, tak mi bylo jasné…že mě slyšel
a nebo jsem lezla do kuchyňky pro kávu do kávovaru a jak slízám, tak mi ruply kalhoty
bože, já jsem si tam užila a oni se mnou, se ani nedivím, že jim chybím
![]()
Jai tebe mít v práci tak celý den nic nerobím a jen se řežu
![]()
Mar z toho si nic nedělej, já dnes dělala oběd a vše mi padalo z ruk…narátou cibulku jsem rozsypala snad po celé kuchyni
No děs…
![]()
jo to asi jo
hlavně, když tam nikdo nebyl, tak byla prdel…ale byly teda dny, kdy jsem byla protivná, že lepší na mě nemluvit…
jo, tak to mě se furt něco děje, vždycky říkám mamce, že jsem horzná kuňďaba a když čapím, už mi zavazí břicho…a zatím moc nenabírám na prdeli a stehnách jako u tóni, tak snad to tak bdue…no asi toho malého nakonec pojmenujeme po danovem tátovi který umřel, a bdue to pavlíček, dobrý?
a co s tím hořkým makovcem, neví někdo?
jani ty teda dokážeš pobavit tebe bych chtěla za kolegini já taky dělala v kanclu ale sama sice tam bylo dalších 20 lidí ale ti byli v učebně a já v kanclu sama.
My jsme teď přišli od doktorky a na malého prý sedly nějaké dvě virozy tak má kapky a ještě cosi a prý jestli se to nezlepší tak v pondělí na kontrolu.
Jani, to já naštěstí výrazy těžšího kalibru moc nepoužívám
spíš jsem nešikovná a takkk
nic méně spíš v poho a dobré náladě…nooo já dnes jdu do 18 týdne…včera jsem měla po cvičení a leču k večeři (podotýkám že bez chleba) o kg víc než v neděli, tak to asi přestanu řešit…tak jsem se šla nacpat původně svíčkovou,ale byla tam fronta a tak jsem skočila zas po měsíci do Mekáče ![]()
jééééééééééé MAR závidím, já jsem říkala, jediné mé štěstí, že u nás mekáč není, ne že bych to nějak upředňostňovala, ale asi bych se denně stavila na burgra
![]()
jo tak já se v práci naučila mluvit sprostě, to bylo pořád, ten ředitel je fakt šulda a podobně
já jsem říkala, že kdyby mě někdy slyšeli, nebo viděli do hlavy, že letím na hodinu
už jsem nebyla daleko od toho, plivat jim do kávy
![]()
peti: tak se pořádně vyležte, my jsme zatím pořád bez eplot ![]()
Jani no to mě poser, ty jsi teda číslo!!! Já jak jem dělala v kanclu tak dobrý, ale od doby co jsem dělala na lince operátora tak jsem sprostá jak dlaždič
Tedy jen v práci ![]()
Peti ať je malý brzy fit!!!
ahoj,doufám,že nevadí,že se přidám k vám maminkám co čekáte mimi v březnu 2011?
kometka: jasně, přidej a je to první mimi, v kterém jsi tt, a co to bude víš a kde budeš rodit?
teji: já nemluvila nikdy sprostě, ale tam se to někdy nedalo, jaké to byly nervy a nebo sranda…
Kometko vítej
![]()
Jani já v kanclu nemohla, hned vedle byl ředitel a mezi náma nebyly dveře, jen průchozí sklad dokumentů
Stačilo jak jsem se furt řezala a on tam pořát pšššš
![]()
A v další práci tam jsem nadávala na celou halu…„kurvy jedny šikmooké“ a tak…no sranda!!
jééééééé já dělala tři měsíce ve philipsu a jak jsem jedno ráno zametala a jako, že tančím se smetákem, hrozná prdel, až do té doby, než jsem tou prdelí zmáčkla stopku, to jsi měla vidět ty tamany a ty chlapy, jak řvali, která pi tu linku vypla, to mi asi bylo nejhlůře, v celé mé profesní kariéře ![]()
jo to měl ředitel taky otevřéné dveře, ale mi si psaly s kolegyní maily ![]()
Tak my máme mekáč v ov a ze začátku těhu jsem tam též chodila na hamburgry ale teď je mi z nich nějak
tak aspoň na hranolky ale je to fakt minimálně ale být to u nás na vesnici tak tam jsem snad každý den.
Jani to se u nás stalo uklízečce, taky zadkem zmáčka stopku
A já se tomu zas řezala na celou halu jak kráva. Kolikrát jsem zpívala na celou halu, sranda no
![]()
děkuji za přivítání.jsem ve 20 tt a mimi čekáme 12.3.2011 je to druhý chlapeček,nejspíš ![]()