Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
19.10.10 13:10

MAR: tak to mi připomínáš mě :)
já dělala taky v kanclu, ale já jsem byla ŤÁPLÁ úplně, střílím na kolegyni pravítkem a ze dveří se na mě dívá ředitel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , nebo příjdu, holky se mě ptají, jak se mám a já,jako že je moc nemusím a taky jsem si myslela, že ředitelé tam nejsou, tak říkám, ale jo dobře, právě jdu ze záchodu a krásně jsem se vysrala, oni na mě čumí, moje klolegyně ukazuje na kancl a dveře do kořán, tak mi bylo jasné…že mě slyšel :oops: :oops: :oops: a nebo jsem lezla do kuchyňky pro kávu do kávovaru a jak slízám, tak mi ruply kalhoty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bože, já jsem si tam užila a oni se mnou, se ani nedivím, že jim chybím :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
19.10.10 13:23

Jai tebe mít v práci tak celý den nic nerobím a jen se řežu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mar z toho si nic nedělej, já dnes dělala oběd a vše mi padalo z ruk…narátou cibulku jsem rozsypala snad po celé kuchyni :mrgreen: No děs… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
19.10.10 13:29

jo to asi jo :) hlavně, když tam nikdo nebyl, tak byla prdel…ale byly teda dny, kdy jsem byla protivná, že lepší na mě nemluvit…
jo, tak to mě se furt něco děje, vždycky říkám mamce, že jsem horzná kuňďaba a když čapím, už mi zavazí břicho…a zatím moc nenabírám na prdeli a stehnách jako u tóni, tak snad to tak bdue…no asi toho malého nakonec pojmenujeme po danovem tátovi který umřel, a bdue to pavlíček, dobrý?
a co s tím hořkým makovcem, neví někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
19.10.10 13:34

jani ty teda dokážeš pobavit tebe bych chtěla za kolegini já taky dělala v kanclu ale sama sice tam bylo dalších 20 lidí ale ti byli v učebně a já v kanclu sama.
My jsme teď přišli od doktorky a na malého prý sedly nějaké dvě virozy tak má kapky a ještě cosi a prý jestli se to nezlepší tak v pondělí na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
19.10.10 13:37

Jani, to já naštěstí výrazy těžšího kalibru moc nepoužívám :-D spíš jsem nešikovná a takkk :-? nic méně spíš v poho a dobré náladě…nooo já dnes jdu do 18 týdne…včera jsem měla po cvičení a leču k večeři (podotýkám že bez chleba) o kg víc než v neděli, tak to asi přestanu řešit…tak jsem se šla nacpat původně svíčkovou,ale byla tam fronta a tak jsem skočila zas po měsíci do Mekáče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
19.10.10 13:39

jééééééééééé MAR závidím, já jsem říkala, jediné mé štěstí, že u nás mekáč není, ne že bych to nějak upředňostňovala, ale asi bych se denně stavila na burgra :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
19.10.10 13:41

jo tak já se v práci naučila mluvit sprostě, to bylo pořád, ten ředitel je fakt šulda a podobně :-P já jsem říkala, že kdyby mě někdy slyšeli, nebo viděli do hlavy, že letím na hodinu :-) už jsem nebyla daleko od toho, plivat jim do kávy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
peti: tak se pořádně vyležte, my jsme zatím pořád bez eplot :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
19.10.10 13:45

Jani no to mě poser, ty jsi teda číslo!!! Já jak jem dělala v kanclu tak dobrý, ale od doby co jsem dělala na lince operátora tak jsem sprostá jak dlaždič :mrgreen: :mrgreen: Tedy jen v práci :wink:
Peti ať je malý brzy fit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.10 13:45

ahoj,doufám,že nevadí,že se přidám k vám maminkám co čekáte mimi v březnu 2011?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
19.10.10 13:46

kometka: jasně, přidej a je to první mimi, v kterém jsi tt, a co to bude víš a kde budeš rodit?
teji: já nemluvila nikdy sprostě, ale tam se to někdy nedalo, jaké to byly nervy a nebo sranda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
19.10.10 13:50

Kometko vítej :mavam: :mavam: :mavam:
Jani já v kanclu nemohla, hned vedle byl ředitel a mezi náma nebyly dveře, jen průchozí sklad dokumentů :mrgreen: :mrgreen: Stačilo jak jsem se furt řezala a on tam pořát pšššš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A v další práci tam jsem nadávala na celou halu…„kurvy jedny šikmooké“ a tak…no sranda!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
19.10.10 13:52

jééééééé já dělala tři měsíce ve philipsu a jak jsem jedno ráno zametala a jako, že tančím se smetákem, hrozná prdel, až do té doby, než jsem tou prdelí zmáčkla stopku, to jsi měla vidět ty tamany a ty chlapy, jak řvali, která pi tu linku vypla, to mi asi bylo nejhlůře, v celé mé profesní kariéře :)))
jo to měl ředitel taky otevřéné dveře, ale mi si psaly s kolegyní maily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
19.10.10 13:55

Tak my máme mekáč v ov a ze začátku těhu jsem tam též chodila na hamburgry ale teď je mi z nich nějak :poblion: tak aspoň na hranolky ale je to fakt minimálně ale být to u nás na vesnici tak tam jsem snad každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
19.10.10 13:55

Jani to se u nás stalo uklízečce, taky zadkem zmáčka stopku :mrgreen: :mrgreen: A já se tomu zas řezala na celou halu jak kráva. Kolikrát jsem zpívala na celou halu, sranda no :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.10 13:56

děkuji za přivítání.jsem ve 20 tt a mimi čekáme 12.3.2011 je to druhý chlapeček,nejspíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí