Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
19.10.10 13:56

Peti ty vesnico jedna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Kurde také velkoměsto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já chci mekáč na lysé hoře :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
19.10.10 13:58

kometko: ty jsi mi tady spadla z nebe, já taky druhý kluk, nejsem v tom sama, hurááááá :dance: :dance: :dance:
peťi: ale já bych pak nebyla tady za lopezku, ale nějakou rozteklou američanku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.10 13:59

:-) ráda potěším :-) jen já moc snila o druhým mimi s culíčky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
19.10.10 14:01

kometko: tož já ani nebudu mluvit, ale jdu stopro do třetího za pár let a to když nebude holka, tak to dávám do babyboxu, ne dělám si srandu, ale to už musí být ta holčička :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
19.10.10 14:01
j.s. píše:
kometko: ty jsi mi tady spadla z nebe, já taky druhý kluk, nejsem v tom sama, hurááááá :dance: :dance: :dance:
peťi: ale já bych pak nebyla tady za lopezku, ale nějakou rozteklou američanku :mrgreen:

Jani tak s tou američankou to neklapne, viděli jsme tvé fotky víš :wink: :wink: Takže víme jak vypadáš :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
19.10.10 14:02

Jani třeba je v tm sváma i Peťka…beztak že čeká kluka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
19.10.10 14:04

No jasně já si to stejně myslím taky že je to kluk jak buk a tím že mám na pusině samý hrbol a nejen tam tak říkám že mi bere krásu tak že to bude playboy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.10 14:04

ted jsi mě krásně rozesmála :-) no já se přiznám dobrovolně bez mučení,že já to mimi dělala jen proto,že jsem byla přesvědčená,že to bude holka.jak naivní :-) ale samo,že jsme štastní.já řekla,že za pár let třetí a manžel mě na to řek fajn ale né se mnou :-)nemyslel to vážně,jen jdem do hypotéky tak třetí už asi nebude možný :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
19.10.10 14:05

teji: nezáviď nám ty kluky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.10 14:06

neříká se othle právě,když se čeká holka? že mamča je škaredá přes těhotenství,aby dcera byla krásná? :-) možná se mýlím.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
19.10.10 14:07

Jani ani nevíš jak závidím a dokonce už druhé :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Kurde jak by i tu v pubertě robili…jen bych si doma uklízela a vařila.
Dřevo by naštípali, zahradu posekali, zahrádku poryli…no neměla bych se krásně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
19.10.10 14:07

jako my šli do mimi a já ani nepřemýšlela nad tím co si vlastně děláme já jsem totiž počítala s tím že neotěhotním tak jsem to nijak neřešila na Filípka jsme si taky museli počkat no a teď u druhého to vyšlo na poprvé. Někdy mám pocity že to bude holčička a pak zas kluk ještě že toho není na výběr víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
19.10.10 14:09

Já bych chtěla aby to bylo na čudlík, chci tohle a basta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529

kometko: přesně, já od začátku tomu malému říkala mařenka, ještě jsem nebyla v tom a prostě blila jsem, hnusná jsem, sám jebák a teď zase pěkné vlasy, mám chuť na slané a jebák žádný............no a je to kluk…ale já jsem mladá a jak budou mít 18náct, tak s něma půjdu, no nebudu se mít krásně, takové dva urostlé krasavce vedle sebe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: snad to nebudou nějací hajzlíci… :cert: :cert: :cert: chraň je pak přede mnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828

jj kometko říká se to ale prostě tomu nevěřím že by se to povedlo. Sice u fildy jsem měla pleť pěknou a nemusela si dávat make up ale teď děs a hrůza i mamka už mi říkala že je to přes make up vidět a že mi sem tam ta jizvička je vidět acho je to fakt děs. A navíc jsem četla že i holky co mají v těhu akné porodili chlapečka. No my uvidíme až se to narodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí