Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Peti ty vesnico jedna
Kurde také velkoměsto
Já chci mekáč na lysé hoře
![]()
kometko: ty jsi mi tady spadla z nebe, já taky druhý kluk, nejsem v tom sama, hurááááá
![]()
peťi: ale já bych pak nebyla tady za lopezku, ale nějakou rozteklou američanku ![]()
kometko: tož já ani nebudu mluvit, ale jdu stopro do třetího za pár let a to když nebude holka, tak to dávám do babyboxu, ne dělám si srandu, ale to už musí být ta holčička ![]()
j.s. píše:
kometko: ty jsi mi tady spadla z nebe, já taky druhý kluk, nejsem v tom sama, hurááááá![]()
![]()
peťi: ale já bych pak nebyla tady za lopezku, ale nějakou rozteklou američanku
Jani tak s tou američankou to neklapne, viděli jsme tvé fotky víš
Takže víme jak vypadáš
![]()
No jasně já si to stejně myslím taky že je to kluk jak buk a tím že mám na pusině samý hrbol a nejen tam tak říkám že mi bere krásu tak že to bude playboy
ted jsi mě krásně rozesmála
no já se přiznám dobrovolně bez mučení,že já to mimi dělala jen proto,že jsem byla přesvědčená,že to bude holka.jak naivní
ale samo,že jsme štastní.já řekla,že za pár let třetí a manžel mě na to řek fajn ale né se mnou
nemyslel to vážně,jen jdem do hypotéky tak třetí už asi nebude možný ![]()
neříká se othle právě,když se čeká holka? že mamča je škaredá přes těhotenství,aby dcera byla krásná?
možná se mýlím.....
Jani ani nevíš jak závidím a dokonce už druhé
Kurde jak by i tu v pubertě robili…jen bych si doma uklízela a vařila.
Dřevo by naštípali, zahradu posekali, zahrádku poryli…no neměla bych se krásně
![]()
jako my šli do mimi a já ani nepřemýšlela nad tím co si vlastně děláme já jsem totiž počítala s tím že neotěhotním tak jsem to nijak neřešila na Filípka jsme si taky museli počkat no a teď u druhého to vyšlo na poprvé. Někdy mám pocity že to bude holčička a pak zas kluk ještě že toho není na výběr víc
kometko: přesně, já od začátku tomu malému říkala mařenka, ještě jsem nebyla v tom a prostě blila jsem, hnusná jsem, sám jebák a teď zase pěkné vlasy, mám chuť na slané a jebák žádný............no a je to kluk…ale já jsem mladá a jak budou mít 18náct, tak s něma půjdu, no nebudu se mít krásně, takové dva urostlé krasavce vedle sebe
snad to nebudou nějací hajzlíci…
chraň je pak přede mnou ![]()
jj kometko říká se to ale prostě tomu nevěřím že by se to povedlo. Sice u fildy jsem měla pleť pěknou a nemusela si dávat make up ale teď děs a hrůza i mamka už mi říkala že je to přes make up vidět a že mi sem tam ta jizvička je vidět acho je to fakt děs. A navíc jsem četla že i holky co mají v těhu akné porodili chlapečka. No my uvidíme až se to narodí