Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
20.10.10 07:29

Krásné ráno těhukly!!!
Všem gratuluji k úspěšným kontrolám!!
Tož s tím břichem to tedy řešit nebudu…asi to tak má být :wink: :wink:
Já jedu dnes odpoledne na genetiku do FM, tak se těším!!! :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
20.10.10 07:41

Tej držím palce a těším se jak budem mít v tabulkách první váhy našich bobíčků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
20.10.10 07:44

Dobre ranko,
vcera jsem jeste zapomnela napsat, ze k malemu nam pribude asi dalsi kluk, sice jsem chtela holcicku s culicky, ale tak hlavne, kdyz bude prdolka zdravy.
Takze to tu vypada na peknou prevahu chlapecku ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
20.10.10 07:44

No to já doufám že mi něco takového řekne :mrgreen: :mrgreen: Celou dobu jsem v pohodě a od včerejšího odpoledne plaším zda je vše ok, bo prdíka najednou necítím. Ne nejsem já MAGÓÓÓÓR??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A je mi jasné že mi řekne že je to holka :dance: :dance: A to je jedno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
20.10.10 08:06

Matulinko, taky mám pocit, že tu jsou ve směs klucíííí, tak jsem zvědavá co bude u mě…chtěla jsem spíš holčičku, ale nyní jsme už smířená s klukem :lol: ale zatím to nevíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
20.10.10 08:12

Další co má kluka a já sakra holku :zed: :zed: :zed:
Já chci kluka jako buka!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
20.10.10 08:20
Tejchi píše:
Další co má kluka a já sakra holku :zed: :zed: :zed:
Já chci kluka jako buka!!!!!

A ja chci holkuuuuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
20.10.10 08:21

Pomalu se s tim smiruji a treba nekdy do tretice, ale muj ze dva staci, tak nevim, treba casem zmeni nazor. Stara jeste nejsem, tak treba za par let ho ukecam. Ale abych to nemela jak tchyne, tri kluky a do ctverice se jim teda uz ta holka povedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
20.10.10 08:32

Dobré ráno holky, tak já zas opět vstala s bolestí v krku. Ach jo furt se nás to nějak drží. Včera jsem po dlouhé době pekla jablečný koláč ale s přítelem jsme se dost nasmáli jsem říkala že to asi není moje parketa hlavně v těhu jinak se mi fakt daří. Nejdřív se nějak nepovedlo těsto a když jsem to dala péct tak to uprostřed nabobtnalo že to vypadalo jak sopka a pak jsem zjistila že jsem tam zapoměla dát posypku, ale jinak mi to chutná a malému taky. Už se bojím až budu péct cukroví.
Se máte že už některé víte kolik váží vaše mimčo. Mi to zatím nikdo neřekl a ani mi už neříkají kolik váží.
Holky už jsme 20 týden tak fotečky bříšek já též posílám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
20.10.10 08:34

Ty strie s předešlého těhu jsou příšerné :oops: to je děs a hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
20.10.10 08:43

Peti Peti ty jsi tedy telent :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Hlevně že se to dá jíst!!!
Já mám dnes svíčkovou ze včera a pak jen udělám nějakou pomazánku…nevím. Manžemá zítra přesčas asi až do večera, takže 12 hodin min. v práci, sce tam má obědy, ale co mu vymyslet na posilující svačinku :mrgreen: :mrgreen:
A břucha byfotím až večír…snad. Peti a ty pojez bo jsi špejle!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
20.10.10 08:46

jako tej já žeru jak prase a ono to není nikde vidět důležité pro mě je že je mimi vpořádku a doktor též nic neříká a přitom mám už víc jak 6 nahoře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
20.10.10 08:47
Peťka1 píše:
Ty strie s předešlého těhu jsou příšerné :oops: to je děs a hrůza

Peti, z tech strii si nic nedelej, ty je mas na pupku a ja zas na bokach a na stehnach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
20.10.10 08:57

dobré ránko :) martulinko vítám tě do klubu samých kluků :)))
teji nezoufej, musíte to trochu vyrovnat s těma holkama, až uděláme za pár let sraz, na koho se budou ti naši kluci dívat, na nás, staré škeble? :-P :-P :-P :-P
do bříško je normální, počkejte, jak to bude bolet, když se pak ke konci blbě sehnete už s břichem a mimčem, které váží přes dvě kila..nedejbože se popálíte při vaření jako já, cedila jsem těstoviny a břicho se tam nějak přiserinkovalo, nebo jsem šla a břichem nevybrala křák a přímo se napíchla na větvičku…to se teprve kukuku…a nebo ukízíte koupelnu (já po 4 vytírám) couvám couvám a zjistím,ž e s břichem už neprolezu a nevím kam teď, tam to nejde, tam taky ne…bože, jak se těším na to brodění sněhem nebo sračkou a ovblíkání bude taky asi zábava…u toníka stačily plky a tílko :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
20.10.10 08:57

Peti neveřím…ty jsi jak můj chlap…sní co vidí, hlavně maso a večer si dá u telky chipsy a nic na něm není vidět!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí