Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
20.10.10 12:59

Jani mě to taky v čistém dělalo těch 14500, necelých 15.
Martulinko krásnou výplatu, ani ne…za noční mášpříplatek okolo 1500-2000 podle toho kolik jich v měsíci bylo…za o jase tam čověk nadřel pěkná bída!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
20.10.10 13:03

to jo, já měla ve philipsu tenkrát 12 tis, čistého a šla do kanclu za osm čistého, takže nic moc a po pěti letech jsem skončila na těch 17500 hrubého…taky nic moc…ale lepší než někde v obchodě a nebo na noční, noční je pro mě, nebo bylo prostě peklo a to jsem tam byla tři měsíce…ale zase lepší kolektiv než u kravaťáků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
20.10.10 13:07

Jako já šla do Hyundae jen kvůli peněz a že je to blízko. V kanclu bych tohle nikdy neměla. A kdybych neměla nemocenskou tak jsem na tom líp. Holky co nastoupily o půl roku rřív, mají 19000 hrubého, příplatkyza noc a čistého přez 16 tisíc. Jenže hodně to tam je o tom jak lezeš nadřízeným do prdele a na to já nejsem, jsem ten hazlík co rád řekne svůj názor. Chodila jsem na plazmu, tak mi za to vzali celé hodnocení a možnost růstu platu žádná…kurvy prostě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
20.10.10 13:09

Manžel tam je přez dva roky, mechanik, karosář s praxí 6 let a má to samé co kde jaká pipina co má učňák avyváží jen auta. Neumí nic…jesedne do auta a popoveze ho jinam. A mlj je na repairu, musí umět rozebrat celé auto a má to samé, ne-li míň, prostě chlapi v oboru jsou tam ndocenení, nebo ti co toho musí umět víc!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
20.10.10 13:58

teji: jojo, to vím, o čem mluvíš…na opak můj chlap je teď kravaťák, celý den v prd…a pořád na cestě v autě, takže to je zase taky na prd, peníze má sice hezké, ale má toho zase plnou hlavu.........tož těžko, nejlépe vlastnit nějakou firmu a stát se rentiérem a jít ve 40 do důchodu, jako naši ředitelé, prodali za 280 miliónů firmu a teď se mají, no jak asi…ale nezávidím jim…to ne…sice mají peníze, ale možná jim to vlezlo na mozek… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
20.10.10 14:04

Holky tak já si vyloženě srala na hlavu. Dělala jsem admin. pracovníka ve firmě tím jsem začínala a pak jsem dělala jak se říká ku… pro všechno tam kde někdo chyběl tak jsem musela zaskakovat a vše možné a teď se podržte a to vše za 7000 ato mi furt slibovali jak se mi plat zvýší atd… akorát jedinkrát za celou dobu jsem dostala za nějaké školení nějakých 20000 před Vánocema tak mi to přišlo vhod. A jak jsem začala odmítat že tohle a to dělat nebudu tak mi šéf říká ty nemáš žádnou motivaci k práci a já na to se divíte když mám jen 7000???? Pak se měla rozjet nová pobočka a já jsem měla být ta hlavní osoba která to řídí že budu mít peněz tak jsem řekla ať semnou nepočítají že se chystám na mateřskou takže jsem na tom líp než v práci a to jsem šla taky na nemocenskou snad ve druhém měsíci a taky jsme to nějak zvládli. ale zas na druhou stranu jsem u nich nasbírala spoustu zkušeností apod..... ale už bych se tam nevrátila a to jsem zjistila že baba co nastoupila na mé místo měla snad o 5 tisíc víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
20.10.10 14:08

petule: ty jsi mojw dvojče, ne? já jsem pět let chystala a mazala svačiny, jezdila pro poštu a na cizineckou policii a do makra a zapisovala poštu, obshluhovala návštěvy a ředitele a moje, jako že nadrřízená brala o 5 tis. víc, neli více a neměla ani řidičák a měla míň práce…už tam taky nechci, ale bůh ví,c o bude…ale bc. jsem si tři roky nedělala, abych byla tam, kde jsem byla nespokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
20.10.10 14:17

jinak vás zdraví paní Fazolka :) že prý ji dělají elektriku, tak až večír dorazí…už jsem si říkala, kde baba je :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
20.10.10 14:54

Peti oni zneužívají tohjak nemáš praxi a nevíš pořádně co si za takovou práci říct a jak to zjistíš je pozdě. Já v rvní práci jak jsem dělala ´četní taky pořát lítala, na katastr a na finačák, tam pro papíry a to. A prsím vás před DPH zda nemůžu přijít v sobotu že si pro mě přijede a já kráva codila a pak semnou vypekla a šla jsem na dohodu…čubka, i když mě vyhila ona!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
20.10.10 15:00

S těmi zaměstnavateli je to fakt hnus
Tej už jsi byla na té genetice???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
20.10.10 15:09

Ještě ne Peti, jsem tam na 16.30 a pak fičíme Havířov manželova babi a odtáhnout známému Škodu 1000. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
20.10.10 15:50

Holky, tak já se jdu chystat a vyrážím. Tož sa tu opatrujte a večer snad najdu chvíli a napíšu vám co a jak bylo!!!!! :palec:
Paaaaaaaa :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
20.10.10 18:02

Tak to bude určitě Johana s dlouhýma nohama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Váhu nám neřekl, jsme v pořádku a termín porodu mi říkal na 6.3. Stále mám placentu nízko, takže pohlavní styk nee :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
20.10.10 18:14

Tož holky kde jste všechny…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
20.10.10 18:15
Gratuluji že vše OK
Tejchi píše:
Tak to bude určitě Johana s dlouhýma nohama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Váhu nám neřekl, jsme v pořádku a termín porodu mi říkal na 6.3. Stále mám placentu nízko, takže pohlavní styk nee :wink:
  • to jste chudáci. :nevim: :nevim: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky