Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
j.s. píše:
Dobré ránko, tak já si prosadím toho Vaška,ju? ale nejsem si tím taky 100% jistá, to je v prd.....
koláč bych si endala, spúíše nějaké masooooooooooooooooooooooooo, kytu, prase, řízek, ondráš............
ty????????????Ty by sis dala všechno ............
ahoj Janinko ![]()
Peti, ty se bojíš, že to bude ten kluk, viď, nebuď laBUŤ, JE TU MÁLO HOLEK, TAKŽE 100% SI MYSLÍM, ŽE ČEKÁŠ HOLKU ![]()
VAŠEK ŠAŠEK........CHJOOOOOOO
TO JAK BUDE PAK VELIKÝ MUSÍM SMAZAT, NEBO SI ŘEKNE, ŽE MÁ JEBLOU MATKU…
JÁ JSEM DĚLALA VČERA BUBLANINU A UŽ NENÍ......TO JE DĚS, DNESKA BUDE REPETE A DÁM DO NÍ BORŮVKY.......TAK SNAD VYDRŽÍ DO ZÍTŘEJŠÍ SNÍDANĚ, PROTOŽE JSEM DNESKA OPĚT NUCENA NA TŘI ROHLÍK, KUS ŠTANGLE SALÁMU A HOŘČICE,…NO JO, TEN CHLAP VE MĚ SE NEZAPŘE ![]()
NE, PAK TO BUDU DALŠÍ ROK JESTLI TO PŮJDE TAK SE BUDU VYMLOUVAT NA KOJENÍ
A PAK? TO UŽ BUDE PRÁCE A POVINNOSTI, TO UŽ SE ASI TAK NENAŽERU, AŽ PAK BUDU ČEKAT TU MAŘENKU
TAK NEZÁVIĎ MATKO!!! ![]()
tak konecne jsem byla v te praci, rict o tehu. Sef tam sice nebyl, ale tak rekla jsem to ucetni, ona je jeho prava ruka, a mam pak akorat donest neschopenku.
Po ceste domu jsem se chtela stavit nakouknout v okay elektro, otviraji vedle ve meste dnes nove a tam tolik lidi, by nas tam s malym zaslapali, tak jsme se na parkovisti otocili a jeli dom.
A je tam dnes pekna kosa, jen 4stupne brr a ja nemam na moje auto zimni pneu.
Jani Vašík je fakt nejlepší!!! Tak bojuj
![]()
Sakryš mě pořát žere že nebudu mít kluka
Já si ho tak přála…a ono to má pipinu ![]()
jáááááááááááááááááááááááááááááááááá?????????????????????
já nezávidím..........salám blééééééééééé
kokinka čokoládové atd, mňam.
včera jsem dělala cukroví do těch koláčů a cpala jsem vrchem spodem prase...........
![]()
TEJI: TO JE PRVNÍ, UVIDÍŠ TY NERVY PŘI DRUHÉM,…KDYŽ TI ŘEKNOU, ŽE JE TO ZASE HOLKA…