Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jani na druhé si koupím ovu testy a budu to dělat jen neden den v měsíci a běda jestli ne
![]()
j.s. píše:
NO PRASE
heheč heheč............
rumové kuličky a linecké, vanilk.rohlíčky a kokosové cukroví a ještě dnes donesu od tatínka co mi dělal ořechové a ještě něco a nevím co heheč heheč ![]()
a já už musím k neurologovi…tak musím jít......nepište tu jako včera neboť než jsem to dočetla šli jste všechny spáááááááááááááát
![]()
Taaaaak a už lítají sněhové vločky…sice sena zemi neudrží
Vítr jablázen…budu muset jít schovat zahradní židle, pak bych je honila po zahradě!! A na Vánoce zas bude bahno
![]()
Příspěvek upraven 21.10.10 v 09:34
Peťka1 píše:
Dobré ráno holky, tak už mám po kontrole a vše ok, se mě opět pan doktor ptal jestli už jsme říkali co to bude a co já na to????že ne a že nechci takže zase nic nevím![]()
![]()
a na křečáky mi napsal léky a kdyby se to zhoršilo tak asi punčochu. No a mám už 6,5kg nahoře.
ale u filipa to bylo mnohem víc takže jsem vklidu.
Peti a co za léky ti napsal na ty křečáky???
tož mě to lehce sere, ale co nadělám…tohle je příroda…kdyby to byla holka, byla bych asi jiná i moje myšlenky, ale jsem ráda za zdravé miminko a dalšího kamaráda pro toníka…
Ahoj holky,musím se podělit o svoji naštvanost…sestra z gynekologie je fakt kr…Jsem týden po amniocenteze,jsem ráda,že proběhla bez komplikací a nervozně čekám na výsledky.Proběhlo to dost narychlo,měla jsem špatně spočítané týdny…už jsem tu psala,že mám podezření na downa a vyšší věk.Teď mi teda volala sestra,jestli jsem byla už na amnio a že jestli mám riziko 1:50,tak to mám stejně skoro jisté,tak že mi volá,že až mi dají výsledky,tak už teda nemusím chodit na poradnu…
Byla jsem v takovém šoku,že jsem se nezmohla na žádnou odpověď,jako vždy,ty výstižné mě napadly až pak.
Jednak nechápu,že jako matka matce může něco takového říct a taky je dost hrozné,že automaticky předpokládá,že v případě potvrzení VV automaticky těhotenství ukončím.Fakt mám chuť jí něco říct,ale už je holt pozdě.Jako kdyby to samo čekání nebylo dost stresující,tak mi ještě přidává… ![]()
některé jsou PI..če opravdu, na to, se nedá nic říci, neboj se ničeho a počkej si na výsledky, pak uvidíš, věřím, že to musí být sres jako blázen
ale neboj, pořád je tady veliká šnace na zdravé miminko…a jak půjdeš příště za sestrou, tak ji teda něco řekni od plic…
![]()
To už jsem chtěla minule,když mi řekla-no stejně máte už 2 děti a to stačí…To ze mně aspoň vypadlo-No,jak komu
Tak díky,už je mi líp,dala jsem si kafe a nohy nahoru.Asi změním gynekologa… ![]()
jo to já musela taky, kdybych byla u té předešlé, tak nemám ani jedno mimčo a jsem vykuchaná
teď mám příjemného dr a zlatíčko, opravdu, chlap je chlap…pečlivý, citlivý, hodný…prostě fakt zlatíčko…tak kráva je na gyndě a má takový postoj k dětím, to svědčí své…
Toz to je fakt pekna kravka, co k tomu jineho rict. Jako jak ja jsem tady zase psala jak jsem byla na velkem utz a dr co mi ho delal ani nic nepopisoval, kopnout ho do prdele. A to jeste nevim zda je vse v poradku, protoze mimi nechtelo ukazat oblicej, tak tam musim za 14 dni znovu.
Holky muze se stat, ze triply vyjdou negativni a neco by mimcu bylo?