Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
21.10.10 09:07

Jani na druhé si koupím ovu testy a budu to dělat jen neden den v měsíci a běda jestli ne :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
21.10.10 09:09
j.s. píše:
NO PRASE :huban:

heheč heheč............ :jazyk: rumové kuličky a linecké, vanilk.rohlíčky a kokosové cukroví a ještě dnes donesu od tatínka co mi dělal ořechové a ještě něco a nevím co heheč heheč :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
21.10.10 09:10

a já už musím k neurologovi…tak musím jít......nepište tu jako včera neboť než jsem to dočetla šli jste všechny spáááááááááááááát :zed: :zed: :zed: :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
21.10.10 09:12

pa nerve, at dobře dopadneš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.10 09:12

já ti tu pipku v bříšku zavidím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
21.10.10 09:18

kometko aspoň někdo, ale nevyměním, je moje :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
21.10.10 09:22

Taaaaak a už lítají sněhové vločky…sice sena zemi neudrží :wink: Vítr jablázen…budu muset jít schovat zahradní židle, pak bych je honila po zahradě!! A na Vánoce zas bude bahno :pocitac: :pocitac:

Příspěvek upraven 21.10.10 v 09:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
21.10.10 09:33
Peťka1 píše:
Dobré ráno holky, tak už mám po kontrole a vše ok, se mě opět pan doktor ptal jestli už jsme říkali co to bude a co já na to????že ne a že nechci takže zase nic nevím :-P :-P :-P a na křečáky mi napsal léky a kdyby se to zhoršilo tak asi punčochu. No a mám už 6,5kg nahoře. :oops: ale u filipa to bylo mnohem víc takže jsem vklidu.

Peti a co za léky ti napsal na ty křečáky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.10 09:58

tomu rozumím,já bych taky svýho Kubíčka už nedala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
21.10.10 10:51

tož mě to lehce sere, ale co nadělám…tohle je příroda…kdyby to byla holka, byla bych asi jiná i moje myšlenky, ale jsem ráda za zdravé miminko a dalšího kamaráda pro toníka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
21.10.10 11:15

Ahoj holky,musím se podělit o svoji naštvanost…sestra z gynekologie je fakt kr…Jsem týden po amniocenteze,jsem ráda,že proběhla bez komplikací a nervozně čekám na výsledky.Proběhlo to dost narychlo,měla jsem špatně spočítané týdny…už jsem tu psala,že mám podezření na downa a vyšší věk.Teď mi teda volala sestra,jestli jsem byla už na amnio a že jestli mám riziko 1:50,tak to mám stejně skoro jisté,tak že mi volá,že až mi dají výsledky,tak už teda nemusím chodit na poradnu… 8-o Byla jsem v takovém šoku,že jsem se nezmohla na žádnou odpověď,jako vždy,ty výstižné mě napadly až pak. :pocitac: Jednak nechápu,že jako matka matce může něco takového říct a taky je dost hrozné,že automaticky předpokládá,že v případě potvrzení VV automaticky těhotenství ukončím.Fakt mám chuť jí něco říct,ale už je holt pozdě.Jako kdyby to samo čekání nebylo dost stresující,tak mi ještě přidává… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
21.10.10 11:20

některé jsou PI..če opravdu, na to, se nedá nic říci, neboj se ničeho a počkej si na výsledky, pak uvidíš, věřím, že to musí být sres jako blázen :hug: ale neboj, pořád je tady veliká šnace na zdravé miminko…a jak půjdeš příště za sestrou, tak ji teda něco řekni od plic… :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
21.10.10 11:25

To už jsem chtěla minule,když mi řekla-no stejně máte už 2 děti a to stačí…To ze mně aspoň vypadlo-No,jak komu :-) Tak díky,už je mi líp,dala jsem si kafe a nohy nahoru.Asi změním gynekologa… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
21.10.10 11:29

jo to já musela taky, kdybych byla u té předešlé, tak nemám ani jedno mimčo a jsem vykuchaná :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: teď mám příjemného dr a zlatíčko, opravdu, chlap je chlap…pečlivý, citlivý, hodný…prostě fakt zlatíčko…tak kráva je na gyndě a má takový postoj k dětím, to svědčí své…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
21.10.10 11:36

Toz to je fakt pekna kravka, co k tomu jineho rict. Jako jak ja jsem tady zase psala jak jsem byla na velkem utz a dr co mi ho delal ani nic nepopisoval, kopnout ho do prdele. A to jeste nevim zda je vse v poradku, protoze mimi nechtelo ukazat oblicej, tak tam musim za 14 dni znovu.
Holky muze se stat, ze triply vyjdou negativni a neco by mimcu bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí