Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2320
21.10.10 14:25

Ahojky mamky,
Jani a co jméno po tobě Jan - Honzík - Jeníček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
21.10.10 14:26

Pane Bože ať tu Aničku najdou živou........... :think: jsem z toho úplně v hajzlu....... :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
21.10.10 14:30

Kačí já taky, asi tím těhu ale je mi z toho zle a bohužel myslím, že jí najdou ale né živou :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
21.10.10 14:31

Kači: ty jsi mě rozesmála :) nevím, jestli je to tím, že jsem právě po hodině chrápání vstala, ale vzpomněla jsem si na planetu opic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jinak s tou aničkou, já byla v šoku, že se v praze za poslední X let ztratilo 2000 dětí !!!!!! a že jen jedno se nenašlo a tady tahle anička by byla druhá…vůbec nevím, co bych jak rodič dělala, asi se fakt oběsila…ale jestli jdou hledat s lopatama, tak je to špatné :-(

Příspěvek upraven 21.10.10 v 14:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
21.10.10 14:35

áááááááááá kornel se ozývá v chůvičce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ještě, že ne v břichu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: mě až tečou slzy :-P :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
21.10.10 14:47

No Kači jako promiň. Chápu, že city jsou city, ale teda Kornel a Koloman je fakt síla :lol: AS to jí nechceš dovolit Edu????? Zrovna ty bys to teda pochopit měla :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
21.10.10 15:13

já taky neřekla, že bych tyhle jména dala svému dítěti, ale jestli chce dát Janča malému jméno Eduard tak to už se může jmenovat třeba Adalbert,Zigkmund nebo Pravomil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
21.10.10 15:16

bubububu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
21.10.10 15:17

kači a toníka být tady by jsi mi před rokem schválila :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
21.10.10 15:20
Tejchi píše:
kattuska píše:
ahoj, připojuju se do diskuze, Eda je moc hezký, jen bych ho na matrice nechala zapsat jako Eda a ne Eduard, stoji to asi 1000Kč.
Nám se libi Vojta, ale přitel nechce, aby byl zapsaný jako Vojta, ale Vojtěch a to se mi vůbec nelibí. :nevim:
Meli by to nechat na ženský, ta to nosí a opatruje
Kattusko ono to jde u jakéhokoliv jména dát ho jinak a zaplatí se za to? Třeba my chceme Johanku a v kalendáři je Johana, tak když zaplatím 1000,– tak můžu dát Johanka??? Nebo předtím jsme chtěli Hedviku, ale napsat by šlo jen Heda??

Ale nedavno mela Hedvika svatek a my v kalendari meli Hedvika/ Heda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
21.10.10 15:20

jo ale musel by mít v rodném listě Tonda ne Antonín, protože: Antonín veze kmín, veze Kaču na tragaču- šup s ní za komín. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a jeden Antonín od učitelky ze školky, který byl o osm let starší než my nás měl při spaní hlídat a on nás bil-hajzl jeden zasraný :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
21.10.10 15:22

na toníka by jsi mohla říkat právě co chceš, tam to bylo jasnéí vždy, stejně jako máří…chjoooo nemohlas mít ty kluk a já holku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
21.10.10 15:23
j.s. píše:
na toníka by jsi mohla říkat právě co chceš, tam to bylo jasnéí vždy, stejně jako máří…chjoooo nemohlas mít ty kluk a já holku :nevim:

vždyť já to ještě taky nemám jisté :hug: možná budeme mít kluky obě......uvidíme v úterý..... :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
21.10.10 15:24
kacafazolka píše:
jo ale musel by mít v rodném listě Tonda ne Antonín, protože: Antonín veze kmín, veze Kaču na tragaču- šup s ní za komín. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a jeden Antonín od učitelky ze školky, který byl o osm let starší než my nás měl při spaní hlídat a on nás bil-hajzl jeden zasraný :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
21.10.10 15:24

ale máš, oni se dr nemýlí..neboj, já ti ji moc přeji :huban: :huban: :huban: už nejsi nejmladší matka víš jak :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí