Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky mamky,
Jani a co jméno po tobě Jan - Honzík - Jeníček
Pane Bože ať tu Aničku najdou živou...........
jsem z toho úplně v hajzlu.......
![]()
Kačí já taky, asi tím těhu ale je mi z toho zle a bohužel myslím, že jí najdou ale né živou ![]()
Kači: ty jsi mě rozesmála
nevím, jestli je to tím, že jsem právě po hodině chrápání vstala, ale vzpomněla jsem si na planetu opic
![]()
Jinak s tou aničkou, já byla v šoku, že se v praze za poslední X let ztratilo 2000 dětí !!!!!! a že jen jedno se nenašlo a tady tahle anička by byla druhá…vůbec nevím, co bych jak rodič dělala, asi se fakt oběsila…ale jestli jdou hledat s lopatama, tak je to špatné ![]()
Příspěvek upraven 21.10.10 v 14:47
áááááááááá kornel se ozývá v chůvičce
ještě, že ne v břichu
mě až tečou slzy
![]()
No Kači jako promiň. Chápu, že city jsou city, ale teda Kornel a Koloman je fakt síla
AS to jí nechceš dovolit Edu????? Zrovna ty bys to teda pochopit měla
![]()
já taky neřekla, že bych tyhle jména dala svému dítěti, ale jestli chce dát Janča malému jméno Eduard tak to už se může jmenovat třeba Adalbert,Zigkmund nebo Pravomil
![]()
Tejchi píše:kattuska píše:Kattusko ono to jde u jakéhokoliv jména dát ho jinak a zaplatí se za to? Třeba my chceme Johanku a v kalendáři je Johana, tak když zaplatím 1000,– tak můžu dát Johanka??? Nebo předtím jsme chtěli Hedviku, ale napsat by šlo jen Heda??
ahoj, připojuju se do diskuze, Eda je moc hezký, jen bych ho na matrice nechala zapsat jako Eda a ne Eduard, stoji to asi 1000Kč.
Nám se libi Vojta, ale přitel nechce, aby byl zapsaný jako Vojta, ale Vojtěch a to se mi vůbec nelibí.
Meli by to nechat na ženský, ta to nosí a opatruje
Ale nedavno mela Hedvika svatek a my v kalendari meli Hedvika/ Heda
jo ale musel by mít v rodném listě Tonda ne Antonín, protože: Antonín veze kmín, veze Kaču na tragaču- šup s ní za komín.
a jeden Antonín od učitelky ze školky, který byl o osm let starší než my nás měl při spaní hlídat a on nás bil-hajzl jeden zasraný
![]()
na toníka by jsi mohla říkat právě co chceš, tam to bylo jasnéí vždy, stejně jako máří…chjoooo nemohlas mít ty kluk a já holku ![]()
j.s. píše:
na toníka by jsi mohla říkat právě co chceš, tam to bylo jasnéí vždy, stejně jako máří…chjoooo nemohlas mít ty kluk a já holku
vždyť já to ještě taky nemám jisté
možná budeme mít kluky obě......uvidíme v úterý..... ![]()
kacafazolka píše:
jo ale musel by mít v rodném listě Tonda ne Antonín, protože: Antonín veze kmín, veze Kaču na tragaču- šup s ní za komín.![]()
![]()
a jeden Antonín od učitelky ze školky, který byl o osm let starší než my nás měl při spaní hlídat a on nás bil-hajzl jeden zasraný
![]()
![]()
![]()
ale máš, oni se dr nemýlí..neboj, já ti ji moc přeji
už nejsi nejmladší matka víš jak ![]()