Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
j.s. píše:čůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůzo jedna ošklivááááááááááááááááááááááá
ale máš, oni se dr nemýlí..neboj, já ti ji moc přeji![]()
![]()
už nejsi nejmladší matka víš jak
fakt škoda, že nemám auto nabrala bych šestého teji, petulku a jeli bychom ti zazpívat na svatbu
![]()
Měli jsme jít kupovat svatební košili-a co myslíte?Teď volal Honza , že když měnil kola na autě , strhl šroub tak teď ho musí jít sehnat…no to mě poser.Kašlu na to a jedu za malým na trénink.Udělám mu radost…Chvíli tu s váma ještě budu a pak pojedu…
bože můj.......a jak jsi na tom se zpěvem?abych neohluchla.....
taky tě mám ráda
právě, že tragicky, mám hluch…holky, taky jdu, malého tu krmím nekrmím a jdu k mámě, zanést ji bublaninu a když tam nikdo nebude, snad mi umyje a vyfouká hlavu, už přes týden si ju myju a nejsem schopná ![]()
Ahoj holky, všechny vás po dlouhé době zdravím ! v úterý jsme byli na velkém ultrazvuku, je to paráda, vidět tak dlouho miminko. všechno je o.k. a budeme mít HOLČIČKU !!!! Bylo nám to jedno, ale myslím, že jsme si ji tak nějak potaji přáli víc a já jsem měla takové tušení od začátku, že to bude holčička, sedí na mě všechny pověry
já mám takovou radost, že vám to tady prostě musím napsat
už kupuju všechno, co je růžové ![]()
tak se mějte hezky, pohlaďte bříška !
Gratuluji gratuluji
![]()
a koukni tu častěji.......já budu mít tu holčičku jistou až v úterý......snad..... ![]()
Kačeno ty už holčičku máš v bříšku, tak neser
![]()
No hokly taky bych mohla něco upéct, ale nevím co!!!
Jani kurde my máme sedmimístné, ale spojka v hajzlu a můj s tím jezdí i tak a řadí s meziplynem…já to bez spojky neumím. Jak bude rampa hotová jdem to rozebírat…kurde včera jsme se tady přez staré město honili ze Surerbem…no sranda…čuměl jak péro z gauče jak jsme ho rubali, jsem se smlááááála.
![]()
Ty jsi fakt pošuk
máš na sebe dávat pozor opico a ne hjonit se v autech.Já bych tě........... ![]()
Sranda ne…sice máme kapek víc slabší brzdy, ale budou taky nové
To je adrenalin…to prostě milujem ![]()
takhle to měli naši známí. Mají Natanka, hruza běs.
zeptej se na matrice, podle toho, kde budeš rodit.