Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
vašík je pěkné to se líbí i mi ale přítel měl takového milého kamaráda že mi to hned všichni zavrhli.
do porodu času dost já furt doufám že mě něco napadne a když ne tak snad při porodu ze mě něco vypadne. Dneska jsem tu měla paní na nehty a ta si ani nevšimla že jsem těhotná.
jani s tím edou to dopadne tak že my změníme názor a odsouhlasíme ti to a ty pak stejně dáš jiné
ahoj, připojuju se do diskuze, Eda je moc hezký, jen bych ho na matrice nechala zapsat jako Eda a ne Eduard, stoji to asi 1000Kč.
Nám se libi Vojta, ale přitel nechce, aby byl zapsaný jako Vojta, ale Vojtěch a to se mi vůbec nelibí. ![]()
Meli by to nechat na ženský, ta to nosí a opatruje
bože můj Lopezka neser.Dej Hyacint a máš klid.EDA - víš jak tě bude nenávidět až bude větší???????????S tebou bych se fakt chtěla o něčem rozhodovat
![]()
Já byla u té doktorky a dala mi dva obstřiky k páteři v křížích.Bolest jako prase ale ulevilo se mi- dočasně.Na bolest hlavy mám prý smůlu- nic mi dát nemůže.A napsala mi rehabilitace, ale teď jsou stop stavy takže prý to může být až za 2-3 měsíce.....no však se poser Fazolko od bolesti....... ![]()
Diando, na tu sestru podej stížnost.Buď u lékaře a pokud je to stejný povl jako ona tak běž výše.Taková svině, tam nemá co dělat.Toto mě dokáže zvednout ze židle.A nestrachuj se.....bude všechno dobré.
Jinak všem gratuluji ke kontrolám a taky jsem zapoměla přivítat nové holčiny a jejich mimíska…takže vítejte
![]()
kattuska píše:
ahoj, připojuju se do diskuze, Eda je moc hezký, jen bych ho na matrice nechala zapsat jako Eda a ne Eduard, stoji to asi 1000Kč.
Nám se libi Vojta, ale přitel nechce, aby byl zapsaný jako Vojta, ale Vojtěch a to se mi vůbec nelibí.
Meli by to nechat na ženský, ta to nosí a opatruje
Kattusko ono to jde u jakéhokoliv jména dát ho jinak a zaplatí se za to? Třeba my chceme Johanku a v kalendáři je Johana, tak když zaplatím 1000,– tak můžu dát Johanka??? Nebo předtím jsme chtěli Hedviku, ale napsat by šlo jen Heda??
kači já byla s hlavou u prvního taky jsem měla šílené bolesti a měla jsem jakousi čepku s gelem na hlavě či co ale stejně nic nenašli a na bolest mi nic nedali. Teď u druhého je to ok
tej naši pojmenovali ségr katka a ne kateřina a stejně ji všichni oslovují kateřino a všude má psané kateřina a můžeš to těm lidem říkat 100× a oni si to udělají po svém ikdyž je to na matrice zapsané. Však si vem jak si tu nedávno psala že ti poslali kartu na jméno za svobodna prostě jsou to kreténi
Jj, to jo…ono asi u toho Heda a Hedvika budiž to je rozdíl. Ale s tu Johankou to je jedno písmeno a lehce zaměnitelné…
![]()
Včera se mě baba ptala jak se čte mé příjmení, no chcela jsem se smát, snažila se tam vypotit nějaké Ožga nebo co to kvákla…říkám tak jak se to píše a taky se hodně setkávm že mi stejně to ová nacpou ![]()
hele holky, já mám dvě mužské jména- slovenské , které miluji- ale asi proto, že se tak jmenoval dědeček a bratr mé babičky, který byl tak krásný, že jsem ho milovala jako dítě i když jsem ho znala jen z fotky když byl mladý.Takže dědeček byl Koloman a bratr babičky Kornel.....možná se budete smát, ale pro mě mají ty dvě jména takové zvláštní kouzlo
![]()
já vím…kluk by byl stejně Honzík…já volala na Fifejdy na rehabku a od 8.11 ji budu mít jupííííí.Zítra se tam půjdu objednat.akorát to vyjde po svatbě…
![]()