Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
21.10.10 12:42

jojo, nechat dneska litr v lékárně není žádný problém…
hrůůůůůůůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
21.10.10 12:47

Zítra máme jet na víkend na chalupu na Slovensko a já nevím zda s malým jet kašel se lepší ale je totálně zasnoplený takže co chvilu odsáváme jelikož to ještě neumí pořádně vysmrkat a na te chalupě není elektrika. Tak ráda bych jela ale na druhou stranu nevím jestli se tam v těch podmínkách nezhorší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
21.10.10 12:47

Peti je to maras…dr. ti napíše pár léků a ty jn za debilní poplatky tam necháš 100,– :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
21.10.10 12:48

Peti zas čerstvý vzduch je čerstvý vzduch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
21.10.10 12:49

Zdar vy drbny.
Já jsem zpět z kontroly a taky všechno v pořádku i testy jsou negativní, tak snad to bude dobré. Dr se tak snažil najet tomu prďochovi mezi nohy, že mi musel tlačit na břicho a to mě teď teda šíleně bolí. No a víte co??? Stejně zjistil houby. Ten malý lump se tam prostě schoval a ani za boha se nechtěl otočit :cert: Takže u mě stále existuje možnost na holčičku :zed: Já se to snad zase dovím až na konci těhu. :nevim: Nechala jsem si udělat 3D fotečku, ale teda ještě nemá ten hezounký obličejíček :lol: Naskenuju a dodám.
Megg prosím do tabulky podle utz jsem teda 17+6tt, termín se posouvá na 25.3 a mimčo má 213g.

Jooooo a Jani co třeba Šimon????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
21.10.10 12:51

Jo a neschopenku mi napsal bez problémů. Navíc vycházky od 8 do 20 takže pohodička. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
21.10.10 12:51

jj tej taky jsem si říkala že by mu ten čerstvý vzduch prospěl ono to je asi letos naposledy co se někam dostanem akorát mám strach z té zimy no uvidíme.
Kri gratuluji ke kontrole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
21.10.10 12:52

a moje mimčo je vždy tak krásně natočené hlavičkou k nám a kdybych chtěla vědět co to je tak je beztak otočené na druhou stranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
21.10.10 12:52

šimon plánička, nééééééééééééééé to je děs, každé jméno mám s nečím spojené :zed: :zed: :zed:
jinak kri gratuluju…
peti: tak jeď a zkus koupit odsávačku obyč, ne na vysavač…a můžete se kdyžtak vrátit, kdyby se něco zhoršilo? určitě bych asi jela, pokud nejsou teploty :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
21.10.10 12:53

Peti lepší než doma :wink:
Kri kurde aké krásné vycházky…já je chci poprosit zda mi je neposunou dýl, tak uvidím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
21.10.10 12:55

holky, mě sere to jméno…kdyby jste mohly, už by jste mi asi daly po hubě… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
21.10.10 12:57

Peti, přesně. Kdybych to vědět nechtěla, tak se určitě hned na prvním snímku objeví vyšpulená prdel :lol: Moje děcka jsou prostě tajnůstkáři :zed:

Tej, jj, s vycházkama jsem naprosto spokená. Ani jsem v takové nedoufala. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
21.10.10 12:57

jani nestrestresuj my též sere že nemáme pro kluka a přítel ten to neřeší vůbec říká jo já uvažuju tak jsem to odložila a doufám že nás něco napadne. Ale též mě to štve že nevíme já též mám na každé jméno něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
21.10.10 13:02

jo, tak mě dan říkal, mě je to jedno, je čas, mě se líbí oskar, silvestr, damián, no tak to je na :poblion: pardón........a mu je to jedno…prostě to bude vašek a je to, jak byl ten jede ČB film, jak tam byli ti malý kluci a namalovali tu kozu na zebru, tak to byl taky toník a vašík a pasta..........jenže mamka, dej edu, eda je hezké jméno a dan, já bych taky raději toho edu a co ten kryštof a pak jsem z toho zase v prd… :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
21.10.10 13:05

Jani bude to Vašek a neotravuj furt s tím Edou…Edudant a Francimor…jak ten pošahaný vačerníček!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí