Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jojo, nechat dneska litr v lékárně není žádný problém…
hrůůůůůůůza
Zítra máme jet na víkend na chalupu na Slovensko a já nevím zda s malým jet kašel se lepší ale je totálně zasnoplený takže co chvilu odsáváme jelikož to ještě neumí pořádně vysmrkat a na te chalupě není elektrika. Tak ráda bych jela ale na druhou stranu nevím jestli se tam v těch podmínkách nezhorší
Peti je to maras…dr. ti napíše pár léků a ty jn za debilní poplatky tam necháš 100,–
![]()
Zdar vy drbny.
Já jsem zpět z kontroly a taky všechno v pořádku i testy jsou negativní, tak snad to bude dobré. Dr se tak snažil najet tomu prďochovi mezi nohy, že mi musel tlačit na břicho a to mě teď teda šíleně bolí. No a víte co??? Stejně zjistil houby. Ten malý lump se tam prostě schoval a ani za boha se nechtěl otočit
Takže u mě stále existuje možnost na holčičku
Já se to snad zase dovím až na konci těhu.
Nechala jsem si udělat 3D fotečku, ale teda ještě nemá ten hezounký obličejíček
Naskenuju a dodám.
Megg prosím do tabulky podle utz jsem teda 17+6tt, termín se posouvá na 25.3 a mimčo má 213g.
Jooooo a Jani co třeba Šimon????
Jo a neschopenku mi napsal bez problémů. Navíc vycházky od 8 do 20 takže pohodička. ![]()
jj tej taky jsem si říkala že by mu ten čerstvý vzduch prospěl ono to je asi letos naposledy co se někam dostanem akorát mám strach z té zimy no uvidíme.
Kri gratuluji ke kontrole.
a moje mimčo je vždy tak krásně natočené hlavičkou k nám a kdybych chtěla vědět co to je tak je beztak otočené na druhou stranu.
šimon plánička, nééééééééééééééé to je děs, každé jméno mám s nečím spojené
![]()
jinak kri gratuluju…
peti: tak jeď a zkus koupit odsávačku obyč, ne na vysavač…a můžete se kdyžtak vrátit, kdyby se něco zhoršilo? určitě bych asi jela, pokud nejsou teploty ![]()
Peti lepší než doma ![]()
Kri kurde aké krásné vycházky…já je chci poprosit zda mi je neposunou dýl, tak uvidím ![]()
holky, mě sere to jméno…kdyby jste mohly, už by jste mi asi daly po hubě…
![]()
Peti, přesně. Kdybych to vědět nechtěla, tak se určitě hned na prvním snímku objeví vyšpulená prdel
Moje děcka jsou prostě tajnůstkáři ![]()
Tej, jj, s vycházkama jsem naprosto spokená. Ani jsem v takové nedoufala. ![]()
jani nestrestresuj my též sere že nemáme pro kluka a přítel ten to neřeší vůbec říká jo já uvažuju tak jsem to odložila a doufám že nás něco napadne. Ale též mě to štve že nevíme já též mám na každé jméno něco
jo, tak mě dan říkal, mě je to jedno, je čas, mě se líbí oskar, silvestr, damián, no tak to je na
pardón........a mu je to jedno…prostě to bude vašek a je to, jak byl ten jede ČB film, jak tam byli ti malý kluci a namalovali tu kozu na zebru, tak to byl taky toník a vašík a pasta..........jenže mamka, dej edu, eda je hezké jméno a dan, já bych taky raději toho edu a co ten kryštof a pak jsem z toho zase v prd…
![]()
Jani bude to Vašek a neotravuj furt s tím Edou…Edudant a Francimor…jak ten pošahaný vačerníček!!!