Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
21.10.10 18:15

jo foto pošlu, ale připomeň mi to,mám toho teď nějak moc..... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
21.10.10 18:16

Peti uvidíme jak to bde teď a ono je to možná všude jiné. Jako co mám známé ze ZŠ a střední tak je to velkááááá převaha holek, proto jsem si i tak trochu přála kluka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
21.10.10 18:18

Tej to je těžko jak jsem byla těhotná s fildou tak všichni kolem mě taky čekali kluka teď jsem těhotná a ze známých taky zatím kluci vás do toho nepočítám jinak svámi je to na půl a já na střední asi 25 holkek a 4 kluci ve třídě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
21.10.10 18:20

Ty jo celý den žeru samé sladké a teď jsem si musela udělat párky bo už jsem toho sladkého měla plné zuby. a myslím že u párku nezůstanu zas mám nějakou žravku a snědla bych na co příjdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
21.10.10 18:23

Ahojky maminy, konečně jsem se dočetla až na konec. Od rána jste toho nějak moc napsaly :-) .
Kdo byl na kontrole, tak gratuluji :-) .
Teji: taky cítím občas kopání do ruky, je to super. A pak jsem na nervy, když nic necítím, jako včera. Ale mrně se hýbe víc odpoledne, večer a bohužel i v noci. To ho budu muset přeučit, kdo by byl v noci vzhůru :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
21.10.10 18:27

Je to sranda s těmi našími prdíky :mrgreen: :mrgreen:
Peti já už jsem s tím v celku sířená, ae evím proč jsem se vnoci vzbudila a skoro hodinu nad tím dumala…proč zrovna já :mrgreen: No nejsem debil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
21.10.10 18:27

makelko já pohyby nejčastěji cítím v noci myslím si že mě i budí jelikož se vždycky vzbudím z ničeho nic dám ruky na bříško a cítím jak mimi řádí tak si říkám že jak se narodí že v noci snad bude spinkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
21.10.10 18:29

Holky nevím co zítra na oběd poraďte?? Co jste vařily dnes a co chystáte zítra????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
21.10.10 18:30

tej tchýně mi furt říká my si mimi nevybíráme ale mimi si vybírá své rodiče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
21.10.10 18:31

my jsme měli kuřecí polívku a kuřecí roládu s bram kaší a zůstalo i na zítřek tak já nemusím zítra vařit jupííííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
21.10.10 18:32

Já spíš něco bez masa a sice mám doma celé kuře a ještě stehna, ale to mě smrdííííí, blééé :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
21.10.10 18:32
Tejchi píše:
Holky nevím co zítra na oběd poraďte?? Co jste vařily dnes a co chystáte zítra????

U nás byl dnes květák a bude i zítra, protože byl moooc veliký a ještě zbyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
21.10.10 18:34

tak třeba palačinky nebo sladkou rýži, nudle s mákem .....
Ty jo malému dala doktorka asi nějaké léky na uklidnění vůbec ho nepoznáváme jaký je hodný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
21.10.10 18:36

Mekelko ten bycsi i dala, sice byl minulý týden, ale nemám ho doma a se mnou je to težko do obchodu.
Jinak mooooc dík za rady holky.
Napadlo mě že udělám polívku z pytlíku, francouzkou. Nebo jak děláte třeba kuřecí vývar, já dala maso se zeleninou a bylo to bez chuti…stejně sem tam dala slepičí bujon. :nevim: :nevim:
Ale co na druhé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
21.10.10 18:36
Peťka1 píše:
tak třeba palačinky nebo sladkou rýži, nudle s mákem .....
Ty jo malému dala doktorka asi nějaké léky na uklidnění vůbec ho nepoznáváme jaký je hodný

Peti dík moc, ale tohle můj koblih moc nepapá… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky