Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jo foto pošlu, ale připomeň mi to,mám toho teď nějak moc..... ![]()
Peti uvidíme jak to bde teď a ono je to možná všude jiné. Jako co mám známé ze ZŠ a střední tak je to velkááááá převaha holek, proto jsem si i tak trochu přála kluka ![]()
Tej to je těžko jak jsem byla těhotná s fildou tak všichni kolem mě taky čekali kluka teď jsem těhotná a ze známých taky zatím kluci vás do toho nepočítám jinak svámi je to na půl a já na střední asi 25 holkek a 4 kluci ve třídě
Ty jo celý den žeru samé sladké a teď jsem si musela udělat párky bo už jsem toho sladkého měla plné zuby. a myslím že u párku nezůstanu zas mám nějakou žravku a snědla bych na co příjdu
Ahojky maminy, konečně jsem se dočetla až na konec. Od rána jste toho nějak moc napsaly
.
Kdo byl na kontrole, tak gratuluji
.
Teji: taky cítím občas kopání do ruky, je to super. A pak jsem na nervy, když nic necítím, jako včera. Ale mrně se hýbe víc odpoledne, večer a bohužel i v noci. To ho budu muset přeučit, kdo by byl v noci vzhůru
.
Je to sranda s těmi našími prdíky
![]()
Peti já už jsem s tím v celku sířená, ae evím proč jsem se vnoci vzbudila a skoro hodinu nad tím dumala…proč zrovna já
No nejsem debil ![]()
makelko já pohyby nejčastěji cítím v noci myslím si že mě i budí jelikož se vždycky vzbudím z ničeho nic dám ruky na bříško a cítím jak mimi řádí tak si říkám že jak se narodí že v noci snad bude spinkat
Holky nevím co zítra na oběd poraďte?? Co jste vařily dnes a co chystáte zítra????
tej tchýně mi furt říká my si mimi nevybíráme ale mimi si vybírá své rodiče
my jsme měli kuřecí polívku a kuřecí roládu s bram kaší a zůstalo i na zítřek tak já nemusím zítra vařit jupííííí
Já spíš něco bez masa a sice mám doma celé kuře a ještě stehna, ale to mě smrdííííí, blééé
![]()
Tejchi píše:
Holky nevím co zítra na oběd poraďte?? Co jste vařily dnes a co chystáte zítra????
U nás byl dnes květák a bude i zítra, protože byl moooc veliký a ještě zbyl.
tak třeba palačinky nebo sladkou rýži, nudle s mákem .....
Ty jo malému dala doktorka asi nějaké léky na uklidnění vůbec ho nepoznáváme jaký je hodný
Mekelko ten bycsi i dala, sice byl minulý týden, ale nemám ho doma a se mnou je to težko do obchodu.
Jinak mooooc dík za rady holky.
Napadlo mě že udělám polívku z pytlíku, francouzkou. Nebo jak děláte třeba kuřecí vývar, já dala maso se zeleninou a bylo to bez chuti…stejně sem tam dala slepičí bujon.
![]()
Ale co na druhé ![]()
Peťka1 píše:
tak třeba palačinky nebo sladkou rýži, nudle s mákem .....
Ty jo malému dala doktorka asi nějaké léky na uklidnění vůbec ho nepoznáváme jaký je hodný
Peti dík moc, ale tohle můj koblih moc nepapá… ![]()