Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tej- pyzamo a zupan maji normalne i u nas, kdyz se narodil maly, tak jsem si vzala jejich kosili, protoze jsem nechtela si svoje zaspinit od krve, a zupan jsem mela svuj
Sakra to tam budu brát snad cestovní kufr nebo coo!!! A jak dlouho se tak v porodnici leží?
Tejchi píše:
Sakra to tam budu brát snad cestovní kufr nebo coo!!! A jak dlouho se tak v porodnici leží?
Ja jsem rodila ve stredu a v nedeli sla dom, nekde pousti i po ctyrech dnech
teji: pyžamo fakt nepotřbuješ, ale potřebuješ vložky, ty ti dají jen o porodu hygienické potřeby, papuče, teplé ponožky, pomádu na rty, bepanthen na prsa a pak ti druhý den donese do porodnice věci manžel pro mimi a to potřebuješ plinky, ty ti taky nedají, vlhčené ubrousky, já si brala dudlík, malou hračku - ta byla na prd, a pár oblečení a když je vše oká, jde po třech dnech domů, pokud se vyskytne novorozenecká žloutenka tak pět dní a po císaři týden…a když máš nedonošené dvojčátka, tak jsi tam i měsíc…to samé u nedonošených dětí, musíš odcházet s porodní váhou plus něco navrh…
No Zlatíčka totk mi budete říkat až tak v lednu, únoru co si mám zabalit. Zatím se nebudu stresovat
![]()
j.s. píše:
teji: pyžamo fakt nepotřbuješ, ale potřebuješ vložky, ty ti dají jen o porodu hygienické potřeby, papuče, teplé ponožky, pomádu na rty, bepanthen na prsa a pak ti druhý den donese do porodnice věci manžel pro mimi a to potřebuješ plinky, ty ti taky nedají, vlhčené ubrousky, já si brala dudlík, malou hračku - ta byla na prd, a pár oblečení a když je vše oká, jde po třech dnech domů, pokud se vyskytne novorozenecká žloutenka tak pět dní a po císaři týden…a když máš nedonošené dvojčátka, tak jsi tam i měsíc…to samé u nedonošených dětí, musíš odcházet s porodní váhou plus něco navrh…
U nas se myslim propousti po peti dnech i kdyz mimi nema zloutenku, ale vsude je to jinak. Pak si muzes vzit neco treba na cteni, kalhotky, kojici podprdy, vlozky do podprdy
Tejchi píše:
No Zlatíčka totk mi budete říkat až tak v lednu, únoru co si mám zabalit. Zatím se nebudu stresovat![]()
Jasne, vsak pak to dame nejak dohromady ![]()
Holky ty vložky jsou klasické jak na kramy ne?? Nebo jsou nějaké jiné spešl. Se ptám ale na hovadiny co?? Kurde ale jak já to přežiju, já nenosila nikdy vložky a neumím s ní spát…mě to vždy teklo všude možně
![]()
teji, já měla takové obrovské z lékárny a bez lepidla…a dávala si dvě vedle sebe a furt měnila,…byl to děs běs…ale beru si tentokrát i klasické…always na noc
jani tak já jich kolikrát měla i tři v jedněch kalhotkách abych někde neprotekla jinak vložky taky nesnáším.
já jsem si z gindy vzala letáček co sebou do porodnice jak bude čas nafotím a vložím ale jsou tam totální blbosti jako např. při odchodu z porodnice pro mimi kartáč na vlasy vatové tyčinyky 30ks plenek apod.
j.s. píše:
teji, já měla takové obrovské z lékárny a bez lepidla…a dávala si dvě vedle sebe a furt měnila,…byl to děs běs…ale beru si tentokrát i klasické…always na noc
Na vizitu jsou lepsi bez lepidla, kdyz chodi vizita tak kontroluje ocistky a to je lepsi, ale na noc jsou zas dobre nejake ty delsi, treba ti always jak pise janca ![]()
Ježiš proš na vizitu bez lepidla? Tohle já asi nepřežiju!!!!!
![]()