Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak jedeš nakonec? závidím
můj jede zítra do školy a v neděli doufám jdeme makat na pozemek..budu kopat díry a vyměřovat odstupy na stromky, tak snad budu oká ![]()
aspoň budete mít zase klidnou cestu.....tááááááák bych někam jela, ale není kam, ani za kým, ani za co a ani nic ![]()
jj počasí je fajné malý taky není na tom špatně a letos je to asi naposledy. Je to totiž chata našich známých tak nás pozvali jinak by jsme taky neměli kam jezdit a stačí když si vezmem jen jídlo a zaplatíme benzín. V neděli chcem být zpátky a dělat na zahrádce trošku to poklid před zimou jelikož jsem se dívala na předpvěď a má být ještě pěkně
tak si to moc užijte, já doufám, že se na ten pozemek dostaneme a ty stromy, co posekali se dají nějak do kupy a že si naměřím a spočítám, kolik budu potřebovat tujek nebo stromečku…
jj děkujem. Tak já už se pro dnešek rozloučím. Dávejte na sebe holky pozor pohlaďte mimíska a moc toho nepiště ať to pak zvládnu dočíst. Mějte se papapa
![]()
Peti opatruj se a kam vůbec vyrážíte na tu chatu!!
No holky taky se chystám víken využít trochu nazahrádce, jen musím dokopat k pomoci muže
Rýt asi sama nebudu
![]()
Tejchi,všimla jsem si,že máte stejnou profilovou fotku jako Evelina75 ,to je náhoda… ![]()
Taky doufám,že bude hezký víkend…,ale mohlo by foukat,kluci chtějí pouštět draky,loni na to vůbec nedošlo…Začal dobře,byla jsem na fetálním kardiu a vypadá výborně,žádná vada,tak mě moc potěšili
Tak si užijte prý poslední hezké dny,ahoj ![]()
já usla a vzbudila se, až jsem slyšela malého v chůvičce, ty jo, jsem vyskočila a teď jsem jak praštěná........ufufuf ![]()
diando fakt, však já se jí chystám změnit, až najdu nějakou pěknou s holčičkou
![]()
Jani ty trdlíku
![]()
Ahoj, ted jsem prijela z pohotovosti..:( Bylo mi spatne, a bolelo me podbříško..
Ale vše je pry v porádku, mam to z toho jak mi roste děloha..:)
Překli mi že to nebude holčička ale chlapeček..:/ lae nevadí, kluk taky dobrej..:) hlavne aby byl zdravej..:)
A váží 230 gramu..:)
![]()
ppappajo gratuluju k chlapečkovi. Všichni mají kluky a já holku ![]()
Tejchi píše:
ppappajo gratuluju k chlapečkovi. Všichni mají kluky a já holku
Děkuji..:) Ale já chtěla holčičku a ne chlapečka, chtela jsem delat holčičce culičky..:) ![]()