Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
21.10.10 21:07

no tak to je jak naschvál.Zase jdou všechny chrupkat. :pocitac: :pocitac: :pocitac: já teď snědla celou pizzu, kouknu na fotbal a jdu spát taky.Košili máme :dance: :dance: :dance: tak sladké sny a pohlaďte bříška od tetinky Kačenky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pa :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
21.10.10 21:09

Já jsem ještě tady :-) . Jsem se pře....., tak doufám, že mi nebude :poblion: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
21.10.10 21:11

Dobrou noc a pěkné sny :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
22.10.10 07:44

Dobré ránko!!! :mavam:
Kači vyčumovat do noci na televizi to jo a ráno vstávat to ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
22.10.10 07:49

Dobré ráno holky, tak já včera vyžehlila a lehla si k telce a vzbudím se v půl jedné na gauči. Mimísek je od včera nějaký lenivý a cítím ho jen sem tam. Lumpík jeden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
22.10.10 07:53

Peti dobré ráno. No vdíš jak jsi šikovná. Já dokoukala ordinaci v posteli a zalehla.
Ty jo včera jsem zahlídla že můj má svou bývalou v přátelích, se ani nepochlubil… :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
22.10.10 07:56

Bré ranko :lol:

ppappaja: ty pohyby dle mě určo možné jsou, jsem prvorodička a první bublinkování jsem začala cítit na konci 17 týdne min sobotu večer…občas to nakombinuju s tím posluchadlem a teprv pak je to bžunda, neb už ho tam pěkně naháním v tom bříšku, vždy jak by se uslyšel v sluchátkách tak odplave, či mě kopne a vzhledem k hlasitosti je to sranda. Taky jsem si všimla, že když mluvím, mrská se víc… :lol: od pondělka 14 dní a budu mít už první váhu mimišáka + možná co má mezi nohama :dance: jestli si zas otočí tak to bude dělat už na schvál :wink: rošťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
22.10.10 07:59

Jinak vtipná story s mou kolegyní co rodí v prosinci do éteru…nemám jí to za zlé každá jsme nějaká, ale někdy si přijdu, že když to tak neřeším tak jsem asi „divná“ :lol: děsí jí porod, ale jako že asi dost hodně, takže pořád řeší videa s porodem, a snaží se připravit, jako představit si jaké to bude a jaká bude bolest a dostalo mě, když včera hovořila tel se svou kamarádkou co má TP nyní a říká ji " Jani musíš mi volat přímo ze sálu joo?? Já prostě potřebuji vědět jak tu bolest cítíš v tu chvíli nééé pak když na ní zapomeneš a řekneš mi že za to miminko to stojí, chci to slyšet a vědět jak je to strašný opravdu, potřebuji se připravit na ten svůj vlastní porod" :lol: noooo musela jsem se smát :-D neb prostě nedokáže pochopit, že se na to nikdy nepřipraví než to prožije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
22.10.10 08:13

Dobre ranko vsem,
tady zima jak v rusku a bude hur.
Jsem vcera nakoukla na unor 2011 a nektere maminy uz perou veci pro mimisky 8-o . Ja se teda chystam az tak kolem 30tydne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
22.10.10 08:15

Jejda…já pro mimíska ještě vůbec nic nemám a manžel má v prosinci narozeniny, já v ldnu a mezi tím vánocea tipuju že hlavně moje rodina než aby vymýšlela dárky pro nás darují nám věci na miminko. Takže až pak budu řešit co je třeba koupit!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
22.10.10 08:16

tak já se na ty věci chystám až po novém roku teď se budu připraovat na Vánoce a pak na to budu mít klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
22.10.10 08:21

Tej- tak mi mame vsechno po prvnim, takze zadne obleceni resit nemusim. Taky se na to vrhnu po vanocich. Stejne musime koupit komodu, jinak bych je pro mimi nemala kde dat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
22.10.10 08:21

Já hodlám nakupovat ve slevách po vánocích, to už by jsme mohli i vědět co to bude :wink:

jinak se chci zeptat, natýkáte některá??? Já jsem na to natýkání obzvlášť v létě celkem expert…a nyní mi přišlo, že mi víc natýkaj nohy v práci když sedím a tuším před dvěma dny jsem večer nemohla sunda prstýnek :-( musím se víc hýbat, ale doufám, že se to nerozjede…to by byl hnus :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
22.10.10 08:22

Tak my máme po prvním taky všechno pak se doukoupí jen pár drobnůstek a když to bude holka tak pár holčičích oblečků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
22.10.10 08:23

mar teď ne spíš mi prstýnky padají z prstů jsem nechápala ale u fildy jsem byla oteklá jak blázen a hlavně nohy jak jsem seděla a pak vstala tak jsem měla nohy 2× tak větší a smála se že jak někoho kopnu tak ho asi zabiju. Ale to bylo léto tak já doufám že se mi to vyhne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí