Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no tak to je jak naschvál.Zase jdou všechny chrupkat.
já teď snědla celou pizzu, kouknu na fotbal a jdu spát taky.Košili máme
tak sladké sny a pohlaďte bříška od tetinky Kačenky
pa
![]()
Já jsem ještě tady
. Jsem se pře....., tak doufám, že mi nebude
.
Dobré ránko!!! ![]()
Kači vyčumovat do noci na televizi to jo a ráno vstávat to ne
![]()
Dobré ráno holky, tak já včera vyžehlila a lehla si k telce a vzbudím se v půl jedné na gauči. Mimísek je od včera nějaký lenivý a cítím ho jen sem tam. Lumpík jeden
Peti dobré ráno. No vdíš jak jsi šikovná. Já dokoukala ordinaci v posteli a zalehla.
Ty jo včera jsem zahlídla že můj má svou bývalou v přátelích, se ani nepochlubil…
![]()
Bré ranko ![]()
ppappaja: ty pohyby dle mě určo možné jsou, jsem prvorodička a první bublinkování jsem začala cítit na konci 17 týdne min sobotu večer…občas to nakombinuju s tím posluchadlem a teprv pak je to bžunda, neb už ho tam pěkně naháním v tom bříšku, vždy jak by se uslyšel v sluchátkách tak odplave, či mě kopne a vzhledem k hlasitosti je to sranda. Taky jsem si všimla, že když mluvím, mrská se víc…
od pondělka 14 dní a budu mít už první váhu mimišáka + možná co má mezi nohama
jestli si zas otočí tak to bude dělat už na schvál
rošťák.
Jinak vtipná story s mou kolegyní co rodí v prosinci do éteru…nemám jí to za zlé každá jsme nějaká, ale někdy si přijdu, že když to tak neřeším tak jsem asi „divná“
děsí jí porod, ale jako že asi dost hodně, takže pořád řeší videa s porodem, a snaží se připravit, jako představit si jaké to bude a jaká bude bolest a dostalo mě, když včera hovořila tel se svou kamarádkou co má TP nyní a říká ji " Jani musíš mi volat přímo ze sálu joo?? Já prostě potřebuji vědět jak tu bolest cítíš v tu chvíli nééé pak když na ní zapomeneš a řekneš mi že za to miminko to stojí, chci to slyšet a vědět jak je to strašný opravdu, potřebuji se připravit na ten svůj vlastní porod"
noooo musela jsem se smát
neb prostě nedokáže pochopit, že se na to nikdy nepřipraví než to prožije.
Dobre ranko vsem,
tady zima jak v rusku a bude hur.
Jsem vcera nakoukla na unor 2011 a nektere maminy uz perou veci pro mimisky
. Ja se teda chystam az tak kolem 30tydne.
Jejda…já pro mimíska ještě vůbec nic nemám a manžel má v prosinci narozeniny, já v ldnu a mezi tím vánocea tipuju že hlavně moje rodina než aby vymýšlela dárky pro nás darují nám věci na miminko. Takže až pak budu řešit co je třeba koupit!!
tak já se na ty věci chystám až po novém roku teď se budu připraovat na Vánoce a pak na to budu mít klid
Tej- tak mi mame vsechno po prvnim, takze zadne obleceni resit nemusim. Taky se na to vrhnu po vanocich. Stejne musime koupit komodu, jinak bych je pro mimi nemala kde dat.
Já hodlám nakupovat ve slevách po vánocích, to už by jsme mohli i vědět co to bude ![]()
jinak se chci zeptat, natýkáte některá??? Já jsem na to natýkání obzvlášť v létě celkem expert…a nyní mi přišlo, že mi víc natýkaj nohy v práci když sedím a tuším před dvěma dny jsem večer nemohla sunda prstýnek
musím se víc hýbat, ale doufám, že se to nerozjede…to by byl hnus ![]()
Tak my máme po prvním taky všechno pak se doukoupí jen pár drobnůstek a když to bude holka tak pár holčičích oblečků.
mar teď ne spíš mi prstýnky padají z prstů jsem nechápala ale u fildy jsem byla oteklá jak blázen a hlavně nohy jak jsem seděla a pak vstala tak jsem měla nohy 2× tak větší a smála se že jak někoho kopnu tak ho asi zabiju. Ale to bylo léto tak já doufám že se mi to vyhne