Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1871
20.10.10 09:37

Dobré ranko, tak nějaká ta svině nemocná dorazila už i k nám. Lilinka celou noc prokašlala a prosmrkala a mě bolí v krku. Můj se mi směje jak se ksichtím, když polykám, hlavně že on by už dávno umíral, hrdina jeden :cert:
Podbřišek mě pobolívá taky, někdy fakt hnus, že nemůžu ani vstát, ale tak už to bude trvat jen 5 měsíců :lol: :zed: Zítra jdu předčasně na kontrolu, tak snad přidám dalšího kluka do gangu :mrgreen:
O víkendu má naše slečinka 3. narozeniny, tak musím upéct dorty, ale jak vás tady tak čtu, tak nevím, jestli si pro něho radši nezajít někam do obchodu :roll: Nebo že bych taky zkusila uspět se sopkou??? :mrgreen: A když vy furt pečete, tak mi poraďte nějaký dobrý dortík. Já moc nemusím takové ty hutné ořechové a já nevím jaké. Hlavně mi přijde, že za celý život jsem jedla jen jeden, co mi chutnal, jinak jsou všechny hnusné :nevim: Tak by to asi chtělo něco piškotového nebo takového lehčího. Baby raďte! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
20.10.10 09:41
majatob píše:
Megg píše:
Ahojky, vy jste toho zase sepsali, už nějak nestíhám číst.

Ušila jsem si na mimíska spací vak, někdy nafotím.

Vkládám tabulku už jsem ji dlouho nenahrála, ale moc tam asi změny nejsou.
mohla bych se taky vetrit do tabulky? :oops:

Určitě můžeš, napiš mi údaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
20.10.10 09:43
Kri12 píše:
Dobré ranko, tak nějaká ta svině nemocná dorazila už i k nám. Lilinka celou noc prokašlala a prosmrkala a mě bolí v krku. Můj se mi směje jak se ksichtím, když polykám, hlavně že on by už dávno umíral, hrdina jeden :cert:
Podbřišek mě pobolívá taky, někdy fakt hnus, že nemůžu ani vstát, ale tak už to bude trvat jen 5 měsíců :lol: :zed: Zítra jdu předčasně na kontrolu, tak snad přidám dalšího kluka do gangu :mrgreen:
O víkendu má naše slečinka 3. narozeniny, tak musím upéct dorty, ale jak vás tady tak čtu, tak nevím, jestli si pro něho radši nezajít někam do obchodu :roll: Nebo že bych taky zkusila uspět se sopkou??? :mrgreen: A když vy furt pečete, tak mi poraďte nějaký dobrý dortík. Já moc nemusím takové ty hutné ořechové a já nevím jaké. Hlavně mi přijde, že za celý život jsem jedla jen jeden, co mi chutnal, jinak jsou všechny hnusné :nevim: Tak by to asi chtělo něco piškotového nebo takového lehčího. Baby raďte! :nevim:

Já na dortíky moc njsem, jak na jejich děláni. Upect ještě, ale pak krém a poleva…to mi nejde. Asi radši kup něco malého a pak napeč vše možné co máte rádi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
20.10.10 10:01

Kri tak já s tím svým těhotenským talentem bych do toho nešla. Já jsem malému na narozky dort radši nechala dělat. Teď na dva ročky mi dělala kámoška a to byl jeden jediný dort který mi chutnal a kterého jsem snědla snad půlku jinak dorty moc nemusím nějak mi nechutnají hlavně jak je tam takový ten máslový krém nebo taková čokoládová pěna či co to je tak z toho mi je :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
20.10.10 10:10

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já jdu dělat nějakou kefírovou bublaninu s broskvema :-P :-P snad to nepošlu slepicím, jako ten hořký makovec :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
20.10.10 10:14

Jo tak takový ten máslový krém taky moc nemusím. Já miluju pařížský, jenže ten jsem dělala vloni, tak nevím, jestli se opakovat. Mě to pečení právě strašně baví, do doby, než se něco pos.re samozřejmě. Hlavně se mi pak líbí, jak všichni chválí, i když jim to nechutná. Prostě snaha se cení :wink:
Na fotce je můj první dort, navíc potahovaný, jen se mi nějak srazil, protože jsem furt načumovala do trouby, jestli se nepálí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
20.10.10 10:15

No a můj druhý dort. Tam se mi zase nedařily dělat ty čoko ozdoby, ale chutově byl dobrý. Můj ho sežral půlku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
20.10.10 10:34

tak vypadá to jako od cukráře :palec:
ty jo, holky vy mě asi zabijete, ale pavlík nebo edík????manžel chce spíše edu…chjooooooooooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
20.10.10 10:34

Kri ten první je nádherný!!! No tak to vypadá že jsi na dorty talent, taže to zvládneš levou zadní!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
20.10.10 11:19

Pavlík je nejhezčí, taky bych ho chtěla ale manžel ne protože se tak jmenuje tak bude Petr. Hlasuju pro Pavla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
20.10.10 11:47
Martulinka01 píše:
Ahoj pupici, vsechny vas zdravim, dlouho jsem tu nebyla.
Dnes frcim na velky utz, tak jsem zvedava
vsem gratuluji k dobrým vysledkum
Tak to je dobre, ze je tu takovy radce. Muzu taky poprosit jak to budu mit? 7.11.2010 mi konci rd na prvni, od 8.11. nastoupim na nemocenskou a ted se chci zeptat, co bude pro me lepsi, jit na md 6.1. nebo az 20.1.
A jeste kdyz se narodil maly tak jsem pak mela po novem roce narok na cerpani cele dovolene, tj. celych 20 dni, tak jak tomu je ted. To nejak vychazelo, ze se musi odpracovat nekolik dni nebo hodin? a to my tenkrat vyslo-materska se bere jako vykon prace. A tak jestli zas budu mit narok na dovolenou jako tenkrat. Doufam, ze jsem se v tom moc nazamotala a je to k pochopeni. Diky a vsem preji pekny den

Martulinko, nevím, kdy máš termín porodu. Když budeš na nemocenské déle, o to delší budeš mít základní mateřskou. Ale pozor - na mateřskou musíš nastoupit 6-8 týdnů před porodem. Kdybys nastoupila později, zkrátila by se Ti mateřská z 28 týdnů jen na 22 týdnů. Takže podle termínu porodu se musíš rozhodnout.
Za základní mateřskou je samozřejmě nárok na dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
20.10.10 11:56

Ahoj holky,
včera jsem měla náročnější den, tak jsem ani nestihla se tady kouknout. Ale napsaly jste toho hodně :-) .
Měnili nám těsnění v oknech, no to byl rachot. Odpoledne jsem byla se synátorem u alergoložky - tož strávili jsme tal asi 2 hoďky :-( .

Teji: v podbříšku mě taky pobolívá, někdy víc, někdy míň, prý je to od toho, jak se roztahuje děloha.
Dnes jsem taky nějak nesvá, protože prďolku moc necítím. Ještě v půl 2 v noci se hemžilo mimčo a docela hodně a od rána nic moc. Už z toho začínám být nervózní :-( :-( :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
20.10.10 11:59

mekelko: neboj, oni tam mají ještě moře místa, já jsemt aky byla hrozně nervozní, ale na utz, jak jsem viděla, jak se vrtí, jednou je tam, pak zase tam, páteř, zadeček, prostě pokaždé jinde, a já necítila jediný pohyb, tak mě to zklidnilo, neboj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
20.10.10 12:03
j.s. píše:
mekelko: neboj, oni tam mají ještě moře místa, já jsemt aky byla hrozně nervozní, ale na utz, jak jsem viděla, jak se vrtí, jednou je tam, pak zase tam, páteř, zadeček, prostě pokaždé jinde, a já necítila jediný pohyb, tak mě to zklidnilo, neboj :kytka:

Děkuji za uklidnění :-) . Taky si říkám, že se mrňous asi otočil a možná kope víc do břicha. Někdy se hemží, jak kdyby chtěl prorazit břicho.

Jo a k těm Tvým jménům - já hlasuju pro Pavlíka :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
20.10.10 12:06

Jani přesně, taky jsem koukala…na UTZ se vrtí o sto šest a já o ní pomalu ani nevím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí