Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3828
19.10.10 14:21

:mrgreen: holky vy dneska bavíte tej a osypaná jsem též co chvila ale jen na bradě jsou to takové vodnaté puchýřky jednodenní vůbec nevím co to je a z čeho to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
19.10.10 14:22

Peti krátký proces, bydlíš u nás tak makej!! Ale můj brácha ne žeby byl to samé, ale podobně. Jak mu řeknou udělá, sice někdy s kecama. Ale máti si ho tak vychovala, skáče mu o kolo prdele, nám holkám nikdy ale mu!! V pokoji má prázdné lahváče, ona to pozbírá vrátí a dá mu tam za to peníze. Chodí mu do pokoje uklízet a furt mu leze do řiti. A jak jsem tam bydlela a ze srandy řekla, když jsi v tom uklízení ukliď i u mě tak mě sjela máš snad dvě ruce. Ho vyhodili z práce, ve Vítkovicích propouštěli a ona za něj posílala životopis, ani se ho nezeptala, neporadila…prostě kdyby mohla i prdel by mu utírala!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.10 14:23

holky mám pocit že s vámi se do toho března tady nudit nebudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
19.10.10 14:23

Peti úplně přesně vodnaté puchýřky. Jak se namažu krémem, halda puchýřků, když se nemažu zas se loupu. Nevím fakt!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
19.10.10 14:24
kometka2011 píše:
holky mám pocit že s vámi se do toho března tady nudit nebudu :lol:

Si piš že ne…ale ono jak kdy se tu ak slezeme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
19.10.10 14:25

tej tak podobně u nás je to humus nechápu rodiče že mu ledacos prominou. Je to hrozný hajzl a jak má problém tak příjde a miminko maminečko a ta roztaje jak led a tady ani radši psát nebudu co míval v pokoji no humus neskutečný. Nechápu jak může být někdo takové prase. Pak udělal něco a tatík už ho měl plné zuby tak ho vyrazil a říká že až se naučí mít z čeho jíst a mít střechu nad hlavou a postarat se o sebe že se může vrátit. No a teď uvažují že ho vezmnou zpátky bo žije u babi a jí vyžírá nemá práci ani žádnou podporu a jemu to šumák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
19.10.10 14:27

jj přesně tak s náma se tu nedá nudit.
A k tomu bráchovi já si vše musela vybojovat a tak sama se vším protlouct a on nehne ani prstem a má vše hlavně maminu omotanou kolem prstu a přítel mi říká ne že by se ho zastával též ho má pokrk ale že až filda bude v jeho letech tak že to třeba pochopím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
19.10.10 14:29

holky loučím se chlop je doma musím jít nachystat jídlo a to moje malé zlobidlo ještě nespalo lump jeden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
19.10.10 14:29

Peti můj bráca jako není hajlz, neneužívá toho, on je težký flegmoš a mu je to jedno. Když to máti dělá dobře tak ať mu uklízí a tak…ale máti mu prostě tak lze doprdele. A mě…vyazovali z baráku už od 15 a teď jabydlím sama tak najednou jak se loučí mi cpe pusu. V životě mi nikdy pusu nedala, jen když přála k svátku, narozeninám či tak…no prostě komediantka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
19.10.10 14:30

Peťi páááá :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.10 14:33

tak to můj se naopak zachvíli zbudí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
19.10.10 14:35

No můj dorazí domů tak do 30 min ajdu s ním makat ven. Já poplevu zahrádku a on nejspíš v garáži :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
19.10.10 14:36

taky jsme už vzhůru, tak pá a večír :-P poberťačky :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
19.10.10 14:42
j.s. píše:
taky jsme už vzhůru, tak pá a večír :-P poberťačky :-P
Řekla ta nejpoberťačková!!!! :wink: :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
19.10.10 15:45

Holky prosím vás mám dotázek. Pobolívá mě v levo dole, skoro u třísel, jako by v podbříšku v úrovni hned nad kačenou :lol: Ale jen když ležím na zádech a natáhnu nohy…co tam je?? Nevím zda to není močák, ale jsem si lehla k televizi na zem a natáhnu nohy a aúúúúú :-? Tak jsem si to tam tam promačkávala a pak jsem nohy v klidu natáhla. Jen mám trach zda to není něco vážného :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí