Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
a co by jsi řekla? dobrý den, tady kateřina hrášková, zatím, říkejte mi fazole, co čeká paní Peťulka, však víte která, ta,co si to neřekala říci
![]()
s váma je zábava no holky ty čísla si musíme poslat jelikož jak budem rodit tak ať máme co nejdříve informace. Holky já jsem taky zvědavá ale musíte to semnou vydržet!!!!
zdravím všechny krom Janiny
![]()
já měla děsný den,Od rána mě bolí palice.V osm mě probudili zbíječky na chodbě-dělají novou elektřinu.Všude bordel jako v tanku,do týden nového zámku se asi dostal prach a malý mi volal o půl 7 kde jsem že mu nejdou otevřít dveře.Tak mě kamarádka rychle vezla domů a chcíplo nám auto.Naštěstí se pak umoudřilo a dojeli jsme a i ona domů.Jdu na půdu pozbírat prádlo, že tam budou zítra sekat ty vrchní patra ať to nemám jako prase a nějaký pičus s prominutím tam otevřel dveře.čtyři pračky prádla totálně od prachu z cihel.Já tady někomu dám přes hubu......
![]()
ale mě smích přejde příští týden, budou měnit v celém baráku okna a zazdívat okna na schodišti, takže si to taky užijeme…
![]()
No nic holky já se musím loučit musím dát do hajan malého do hajan trošku tu poklidit a ještě pověsit prádlo. Tak pěkný večer papa
![]()
Peťka1 píše:
No nic holky já se musím loučit musím dát do hajan malého do hajan trošku tu poklidit a ještě pověsit prádlo. Tak pěkný večer papa![]()
![]()
pa pa Peti…sladké sny… ![]()
j.s. píše:
ale mě smích přejde příští týden, budou měnit v celém baráku okna a zazdívat okna na schodišti, takže si to taky užijeme…![]()
Chachaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bez stydění
![]()
jo a že jsme zase ten sraz stihli co?
no to je domluva.....
![]()
tož já potřebuju konkrétně napsat, kdy kde kdo a já se to pokusím zařídit ![]()
tak se domluvíme zítra jo?já nevím kdy nám zapnou elekřinu tak neslibuji kdy se připojíám ![]()
jojo, já jedu zítra naočkovat olinu a mrknout do tesca na nějaké trika pro malého, chtěla jsem kupovat růžové bodička, ale to musím na pár let odložit
![]()