Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Krásné ráno holky…vy jstě toho za víkend zase sepsaly
![]()
Tady zatím neprší, ale mlha jako blázen!! Prdíka občas taky cítím…jak tam do mě šťouchá
![]()
Peti ať ti ten UTZ dobře dopadne!! A malý ať je brzy fit!!
Jani a tobě držím pěsti ať už se teploty nevrátí!!
peťulo, já bych potřebovala tak týden, já už dva roky nechrápala celou noc a další dva se nevyspím taky..........
teji děkuju, dneska by měl dorazit balíček, tak pak písni
Jooo, no už se těším
![]()
Ty jo holky, chlapy doma zaměstnejte aspoň o víkendu a vy si dejte nohy na stůl ![]()
jani to já taky nespala celou noc za celou dobu co máme fildu. A přesně tak taťka byl o víkendu doma ale malý furt za mnou a mami pití mami ham mami to a mami ono a že tata sedí u pc je mu buřt jako by tu nebyl.
Kruci tož to bych tátu popohnala ať mu vše podává on a trochu se zapojí. Jako můj by poslech…už těď říká jak si bude malou brát ven na procházky a pak do garáže
![]()
jo tak to je on i posraný z dana, ale ne tak dlouho, protože prostě má rok a ten chlap ho tak dlouho nezabaví a když vařím, tak je pro něj zábavnější, stahovat mi tepláky a mrčet, že chce se mnou vařit, ať ho nosím…
a zase když dan ráno odchází do práce později, tak řve za ním............
ale jinak mamamamamamama
ale je zase sladký
jo a holky, jestli se chcete po ránu zasmát, tak já se bavila s mámou o tom jandovi, a ona, že pálil za tetou mirkou a že pak pařil s její spolužačkou a ta říkala, že to teda bylo něco, že ho měl až u kolem, tož to jsem byla v křečích, že něco takového vypadne z mámy
![]()
tej to jo jak řeknu tak chlap jde, ale ot dítě příjde za mnou a ne za tátou
Jani ty bláho
Bavíš po ránu.
No holky asi vystrčím malou pak ven a táto starej se a já se doma zamknu
![]()
Tej já se kolikrát utíkám schovat aspoň do ložnice. Ono se to nezdá ale někdy je to fakt náročné
Jéé holky…už radši dost, doufám že nebudu mít doma malou stíhačku, co bude chtít jen mámu
![]()
nechej se překvapit, třeba to nakonec bude kluk a bude s ním v garáži, že si budeš přát holčičku…
No tak ono u násasi obojí bude v garáži…zda to budepo nás
My ta jsme oba pořát
![]()