Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
17.10.10 18:27

dupenko moja.....furt něco řešit, že?no snad budete mít klidnou noc a bez teplot :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
17.10.10 18:34

no nějak se to sere…ale to je to počasí a podzim …
a co ty? už je to lepší? a ríša fakt už chodí za holkama? má 13náct, ne? to je sranda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
17.10.10 18:37

no chodí......co nadělám…ale sranda je, že mi to řekne…bude mít 13 v dubnu…Honza byl na mě uražený, že jsem ho pustila, kdYž ještě nebyl úplně poučený…ale Ríša měl dnes premiéru tak jsem mu to nemohla pokazit.Tak asi budeme mít tichou domácnost… :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
17.10.10 18:40

premiéru? tak ono je dneska asi všechno dřív a myslíš, že by jako už s nějakou něco měl doopravdy??? to né ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
17.10.10 18:48
j.s. píše:
premiéru? tak ono je dneska asi všechno dřív a myslíš, že by jako už s nějakou něco měl doopravdy??? to né ne?

ježíš ne....... 8-o byl balit holky.....co hrají za Porubu házenou..on hraje za Polanku.Říkala jsem mu, že spolu ale nemůžou chodit a on :proč?to není zakázané.A já na to, že když bude chtít pak obehrát nebo faulovat tu svoji, že se na něj hezky usměje, on bude v sedmém nebi a dostanou gol.Tak se řehtal…prďoš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
17.10.10 18:53

a to tvojemu tak vadí? jen ať je prohání, to já kluky budu vyhánět :))))
no a jinak, co čtu tady na emiminu, tak teploty i týden, zuby zuby zuby, takže jsme na tom ještě docela dobře..
já si dneska koupila růžové šáno, tak si dávám sklinku…hrozně mi teď chutná :mrgreen:
jinak, já se včera mrkla, jak tam nechodím do gatu a koupila si parádní tepláky za 300 a ty holinky na zimu za 250 takže já jsem na zimu připravena a už to prdím..
jo a dneska poprvé táta cítil lehce prdolku, ale já úplně, každým dnem jsou ty pohyby citělnější a MAR mě to příjde, jako by do mě někdo šťouchal kulatým předmětem ne do břicha, ale z břicha :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
17.10.10 18:56

a co říkáte na tu holčičku, co se ztratila? je toho určitě u nás hodně, jen se to tak nemedializuje, jako teď od toho podnikatele, ale mě to dělá horzně zle, je to strašné…já být rodičem, tak asi se zblázním…je to hrozné… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
17.10.10 18:57

mu spíše vadí, že nebyl poučený.....
Já taky cítím ty pohyby víc a víc.je to šílené a víš co?Když si pouštím rock and roll tak mimuško tam má diskošku :dance: :dance: :dance: tak doufám že bude po mě......blázen :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
17.10.10 19:03

Jani tak už v tom zas nejsi sama. My na tom musíme být podobně. Náš malý zas sere o sto šest. Má průjem ale bez teplot tak si myslíme že asi též zuby. Ale jak mě z toho natahuje. Nestíhá na nočník tak neustále přemachávám posrané tepláčky a slipy. No děs. Navíc dneska odpoledne neusnul tak je protivný a přetažený a teď nemůže zabrat.
S tou holčičkou je to mazec nedoveu si představit být v jejích kůži bych se z toho zbláznila. Už teď mám každou chvilku strach že se tomu našemu bobišovi něco stane nebo že se někde ztratí apod.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
17.10.10 19:04

Jo a pohyby cítím taky čím dál víc a už i cítil přítel, ségra a mojí mamku mimčo koplo a pak uteklo se schovat. A v noci když nemůžu spát tak taky cítí jak tam řádí ale nevím jestli mě vzbudí ty pohyby a nebo se prostě vzbudím sama od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
17.10.10 19:06

já se bojím též, moc, proto si říkám, že strach, co je v těh, o to, co máme v bříšku, je nesrovnatelný s tím, když už je to malé na světě...........moc se bojím, moc, fakt zdraví a všechno kolem je o hovně…
katuš jak poučit? tak ho má on, jako chlap chlapa :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
17.10.10 19:07

jo a aby toho nebylo málo, tak mě asi začal růst třetí zub moudrosti, takže ty zuby to je od narození po stáří jeden velký humus :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
17.10.10 19:08

peťulko: tak ať jste brzo fit, to je děs :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214

no já zase dneska skrz tu holčičku brečela.Pořád koukám jestli už ji nenašli a ta bezmoc těch rodičů musí být šílená..... :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828

jako jani mi příjde že jsi jak přes kopírák jelikož mi taky roste zub a to první už asi týden tam mám špičku, ale zatím to nebolí nic tak snad to vše tak vydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí