Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
15.10.10 14:43

ahoj holky, tak šestá ani jiná nemoc to není, ouška to nejsou, kašel, rýma, nic…tak uvidíme…
jinak jsem po kontrole, malý je oká a vím, že už to bude další kluk :) to je teda prdel :)))) ale jsem ráda, že jsem viděla :srdce: protože byla předemnou paní a odcházela statečně, ale uplakaně…chudinka, bylo mi ji líto..moc…
tak už jenom to jméno, nechcete hlasovat jestli eda nebo ludvik....... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
15.10.10 15:23

Janinko jupí jupí , že je mimuško v pořádku.A že to bude kluk?No nedá se nic dělat, ale věřím, že jsi šťastná i tak.Večer budu doma tak rozjedeme hlasování, jo?Nebo se přidám…a co jiné jméno???????????? 8-o no už mlčím, mlčím… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
15.10.10 15:47

JSEM ŠŤASTNÁ, MANŽEL UŽ JE VIDÍ S KLUKAMA NA RYBÁCH, ŽE BUDOU JEZDIT NA IDYXEPT, NEBO JAK SE TO PÍŠE, JAK BYLO S TEBOU MĚ BAVÍ SVĚT, IDEÁLNÍ BY BYLA HOLČIČKA, ALE TO JÁ NEMÁM V ŽIVOTĚ NIC, TAKŽE S TÍM TAK NĚJAK POČÍTÁM…SNAD TO V BUDOUCNU PŮJDE A BUDEME MÍT MOCI TŘETÍ…A BUDE TO HOLKA, JESTLI NE, TAK SESTRA ŘÍKALA, ŽE HO MÁM PAK DONÉST PANU DOKTOROVI :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A JE FAKT, ŽE KDYŽ CHCEME STAVĚT, TAK JE LEPŠÍ, ŽE NEMUSÍME NIC KUPOVAT, PROTOŽE NA KLUKA MÁME VŠECHNO, ALE TO JE PRO MĚ MALÁ NÁPLAST :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
15.10.10 15:53

Jani nezoufej, mě taky mrzí že budeme mít slečinku :wink:
Holky našla jsem si knížku ro prdíka Tvůj fotodeníček od těhotenství do tří let, sice dražší, ale líbí se mi že tam můžu zapisovat už teď!! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
15.10.10 16:27

http://www.smartpress.cz/…denicek.html je tam i nahled na stránky uvnitř :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
15.10.10 16:48

Tej je to blbůstka ale krásný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
15.10.10 16:52

Joo já ráda prohlížím ten můj trapný komunistický deníček, tak ať pak jednou třeba holka až bude ekat své, koukne jak my čekali jí a jak vyrůstala :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
15.10.10 17:10

Kači, tak asi vede eda, ale mě se moc nelíbí eduard, navíc má svátek 18 března, tož to je na prd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
15.10.10 17:53

Mě se moooc líbí Kryštof(podle medvídka Pú-Kryštůfek Robin),ale v rodinné radě to neprošlo…Musím prý vybrat „normální“ jméno,no co to je? :mrgreen: pro holčičku by mi to šlo líp :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
15.10.10 17:58

mě vadí, že nevím to jméno..........tož tak…ale jsem ráda, že budu mít takové dva klučíky :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
15.10.10 18:03

Jani Eda fakt nee a ještě svátek okolo narozenin, to fakt nee. :nevim: :nevim: Já vím že mě do toho asi nic není, nakonec je to vaše dítě, ale Eda je divné. K Toníkovi třeba Vašík. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
15.10.10 19:25

vašíka nechce manžel, ani slyšet, zítra beru do ruky kalendář a musím něco vymyslet :))
bobinek mi hoří v peřině, to je děs, ty teploty :( tak dobrou a zítra, volby se u mě nekonají…to je škoda, chtěla jsem koupit plinky za to, ale tak já raději budu s marodem, papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
15.10.10 20:14

No Vašík a Toník se k sobě hodí. Ale tak kukni do kalendáře a vymysli. Nebo Jozífek.
Holky slaďoučé sníky :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
15.10.10 20:29

ahojky holky já se před chvilkou dostala domů. Byla jsem u kámošky a táááák moc si spočla a děcka si aspoň vyhráli. Jani gratuluji ke kontrole a ikdyž nevím co bude mít tak mě taky štve že nemáme jméno pro kluka. Kalendář už jsem prošla milionkrát ale na nic jsem nenarazila a Vašík se mi též líbí ale asi jenom mi. A co řikáte na Lukáška???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
15.10.10 20:35

Peti Lukášek je taky hezké. :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie