Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak to je coby dub, a jak děláš ty přesnídávky? a chtěla jsem se zeptat, šla by jsi do třetího? jak ti to říkal honza, že když to bude holka, tak ještě jednoho kluka?
no když by to finance dovolili tak bych šla určitě do třetího a Honzík taky…
ty přesnídávky…nakrájím oloupaná a vyjádřená jablka na kousky a dám vařit. podliju to troškou vody a podle toho jak jsou sladké přidám cukr a trochu skořice.Můžeš dát celou- tu pak vyhodíš nebo mletou.Je to moc dobré.Ríša se po nich mohla do teď může užrat.Škoda, že jsem nestihlůa udělat jahodové… ![]()
Jani mě se Kryštof líbí ![]()
k utz…malý tam moc pohybu nedělal
asi měl hlad neb mi nebylo ok, tak jsem moc ten den nejedla…nic méně se drbal, byli vidět všecky prstíčky a pak i na nás vyplazoval jazyk, jako že na pohlavý „pche ať si s tátou trhnem“
ale mám čím dál tím víc pocit, že to bude kluk jak buk…i Vášovi se to dnes zdálo.
Já musím říct, že s těch dětských nemocí mám celkem strach, dám to to víte že ano, ale když vás čtu jako zkušené matky přijdu si naprosto nevzdělaná a nezkušená…neb…mě nic nebylo nepamatuji, snad se to pak zvládne a budu vědět co a jak.
Mar já už dítě mám a vystrašená z nemocí jsem stejně.Ríša už je dost velký a když je nemocný tak brečím, když blouzní v horečkách.To je prostě normální strach ale my to zvládneme......
MAR já toho věděla moc, protože jsem byla taková ta tetka a pořád s malýma dětma a stejně, jak má toníkk teploty, tak jsem z toho v háji, protože ti nic neřekne, ale do roka nebyl nemocný a teď mu taky nic není, jenom v uvozovkách ty posrané teploty…
a to se všechno naučíš, neboj…
jo a víte co?zase mě začaly bolet prsa…ne pořád, ale občas se jich nemůžu ani dotknout a vadí mi i podprda
Bolí vás taky?
no já jsem se chtěla zeptat, jestli se Vám tak zvětšily? u mě je to děs, jako na mé poměry, hlavně, já nenosím podprdu a budu muset začít, jen si musím ěnjakou koupit, nebo když už si ji musím vzít, tak mi z té mojí lezou ven…děs běs…jo a pod paží se mi zase edělá mléčná žláza, to se mám na co těšit do porodnice…
no já si koupila déčko ve třetím měsíci a teď ho mám malé.Jsem zvědavá kde skončím
já nosím podprdu jen ven ale doma vůbec…no to zas bude mlékárna Kunín..........a pak to budu mít jako stará indiánka
![]()
Já měla původně C až D..nyní mám D od začátku už mám 2 nové podprdy takové pevné.
no já to vidím bledě.....to bude zas masakr až se nám nalijou mlékem, to budou balony
![]()
tak mě taky zase začínají bolet někdy mám pocit jak by se už nalévaly. Po doma to neřeším a podprdy nenosím a když jdu pryč tak jo a to už si někdy vezmu kojící z prvního těhu jsou asi nejpohdlnější a jak tu někdo psal tak mi ty prsa taky všude lezou ven a to je něco na moje nervy. Kámošky se mi smějou že těch 6 kilo co mám nahoře je 3 v jedno prsu a 3 ve druhém.
Peťka1 píše:
tak mě taky zase začínají bolet někdy mám pocit jak by se už nalévaly. Po doma to neřeším a podprdy nenosím a když jdu pryč tak jo a to už si někdy vezmu kojící z prvního těhu jsou asi nejpohdlnější a jak tu někdo psal tak mi ty prsa taky všude lezou ven a to je něco na moje nervy. Kámošky se mi smějou že těch 6 kilo co mám nahoře je 3 v jedno prsu a 3 ve druhém.
no to já říkala Honzovi, že mi každé váží 2,5 kg proto těch 5 kg nahoře…
![]()
tak to já mám jen takové citróny vedle vás a stačí teda..........ale jsou pořád větší než břicho, to je dobré znamení…
já jak si vzpomenu na porodnici a na mojí první sprchu, spadlo mi mýdlo, a já myslela, že mě ty prsa převáží, normálně jsem měla dva nafouklé balóny, jak se dávají děckám, byl to děs…a tvrdé jak kámen a pod paží třetí a asi mě to zase nemine ![]()