Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
16.10.10 09:46

tak to je coby dub, a jak děláš ty přesnídávky? a chtěla jsem se zeptat, šla by jsi do třetího? jak ti to říkal honza, že když to bude holka, tak ještě jednoho kluka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
16.10.10 09:51

no když by to finance dovolili tak bych šla určitě do třetího a Honzík taky…
ty přesnídávky…nakrájím oloupaná a vyjádřená jablka na kousky a dám vařit. podliju to troškou vody a podle toho jak jsou sladké přidám cukr a trochu skořice.Můžeš dát celou- tu pak vyhodíš nebo mletou.Je to moc dobré.Ríša se po nich mohla do teď může užrat.Škoda, že jsem nestihlůa udělat jahodové… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
16.10.10 10:00

Jani mě se Kryštof líbí :palec:

k utz…malý tam moc pohybu nedělal :lol: asi měl hlad neb mi nebylo ok, tak jsem moc ten den nejedla…nic méně se drbal, byli vidět všecky prstíčky a pak i na nás vyplazoval jazyk, jako že na pohlavý „pche ať si s tátou trhnem“ :dance: ale mám čím dál tím víc pocit, že to bude kluk jak buk…i Vášovi se to dnes zdálo.

Já musím říct, že s těch dětských nemocí mám celkem strach, dám to to víte že ano, ale když vás čtu jako zkušené matky přijdu si naprosto nevzdělaná a nezkušená…neb…mě nic nebylo nepamatuji, snad se to pak zvládne a budu vědět co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
16.10.10 10:03

Mar já už dítě mám a vystrašená z nemocí jsem stejně.Ríša už je dost velký a když je nemocný tak brečím, když blouzní v horečkách.To je prostě normální strach ale my to zvládneme......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
16.10.10 10:20

MAR já toho věděla moc, protože jsem byla taková ta tetka a pořád s malýma dětma a stejně, jak má toníkk teploty, tak jsem z toho v háji, protože ti nic neřekne, ale do roka nebyl nemocný a teď mu taky nic není, jenom v uvozovkách ty posrané teploty…
a to se všechno naučíš, neboj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
16.10.10 10:45

jo a víte co?zase mě začaly bolet prsa…ne pořád, ale občas se jich nemůžu ani dotknout a vadí mi i podprda :think: Bolí vás taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
16.10.10 10:49

no já jsem se chtěla zeptat, jestli se Vám tak zvětšily? u mě je to děs, jako na mé poměry, hlavně, já nenosím podprdu a budu muset začít, jen si musím ěnjakou koupit, nebo když už si ji musím vzít, tak mi z té mojí lezou ven…děs běs…jo a pod paží se mi zase edělá mléčná žláza, to se mám na co těšit do porodnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
16.10.10 10:54

no já si koupila déčko ve třetím měsíci a teď ho mám malé.Jsem zvědavá kde skončím :zed: :zed: :zed: já nosím podprdu jen ven ale doma vůbec…no to zas bude mlékárna Kunín..........a pak to budu mít jako stará indiánka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
16.10.10 11:22

Já měla původně C až D..nyní mám D od začátku už mám 2 nové podprdy takové pevné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
16.10.10 11:25

no já to vidím bledě.....to bude zas masakr až se nám nalijou mlékem, to budou balony :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
16.10.10 11:41

tak mě taky zase začínají bolet někdy mám pocit jak by se už nalévaly. Po doma to neřeším a podprdy nenosím a když jdu pryč tak jo a to už si někdy vezmu kojící z prvního těhu jsou asi nejpohdlnější a jak tu někdo psal tak mi ty prsa taky všude lezou ven a to je něco na moje nervy. Kámošky se mi smějou že těch 6 kilo co mám nahoře je 3 v jedno prsu a 3 ve druhém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
16.10.10 11:44
Peťka1 píše:
tak mě taky zase začínají bolet někdy mám pocit jak by se už nalévaly. Po doma to neřeším a podprdy nenosím a když jdu pryč tak jo a to už si někdy vezmu kojící z prvního těhu jsou asi nejpohdlnější a jak tu někdo psal tak mi ty prsa taky všude lezou ven a to je něco na moje nervy. Kámošky se mi smějou že těch 6 kilo co mám nahoře je 3 v jedno prsu a 3 ve druhém.

no to já říkala Honzovi, že mi každé váží 2,5 kg proto těch 5 kg nahoře… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
16.10.10 12:26

tak to já mám jen takové citróny vedle vás a stačí teda..........ale jsou pořád větší než břicho, to je dobré znamení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
16.10.10 12:27

dočkej času jako husa klasu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
16.10.10 12:29

já jak si vzpomenu na porodnici a na mojí první sprchu, spadlo mi mýdlo, a já myslela, že mě ty prsa převáží, normálně jsem měla dva nafouklé balóny, jak se dávají děckám, byl to děs…a tvrdé jak kámen a pod paží třetí a asi mě to zase nemine :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí