Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
14.10.10 20:33

tak dobrou, já jsem nějaká špatná :( tak se mějte krásně,j, :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
14.10.10 20:54

Kačko tobě dobré stávání. :huban:
Jani ty nesmutni…jdi spát a něch si krásné sny zdát :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
15.10.10 07:41

Nádherné ráno všem… :hug: :hug:
Kačko nevím proč vstáváš tak brzy, ale ať se vše vydaří!!
Jani tobě taky držím palečky, ať u doktora dopadne vše dobře a i vůbec.
Ať máte holky všechny krásný pátek!!!! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
15.10.10 10:25

ahojky půl jedenácté a tady nikdo kdepak jste???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
15.10.10 10:37

ahoj jsem tu.Kontrola DOPADLA DOBŘE,na tvrdnutí břicha mi doktor řekl, že se mám víc šetřit-tak to už nebudu dělat vůbec nic :mrgreen: a s tím mým točením hlavy musím na internu :nevim: Příští týden jdu na neurologii s migrénama, prý jsou nějaké léky , které můžu. :nevim: tak uvidíme.Dnes je oběd ubohý- bramborová kaše s cibulkou a opeč.párek.Ale nám to chutná......Teď se cpu loupákama a kávou bez kof.samozřejmě. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
15.10.10 10:43

ahoj holky, tak mi noc hroznou, malý ve vysokých teplotách, o půl jedné ráno ve vaně s ním a vlažnou vodu, jsme se tam drkotali oba…ale u dr, nic, je oká, jen teploty… na utz jsem volala a mají čas až na jednu, tak pak písnu, papa j.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
15.10.10 10:58

Ahoj, prosim, jak to vypada s nama breznackama a porodnym? Vite nekdo aktualni stav?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
15.10.10 10:59

Kači dobrý obídek, my máme dnes zalňačku :lol: :lol:
Jani bobek Toník…držím palce ať je lépe!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
15.10.10 11:07

zelňačka je taky moc dobráááááááááááááá :wink:
Já koukám na netu na ty bundy těhu a to je drahé jako prase.Zkusím něco po bazarech… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
15.10.10 11:21

jani to je mi moc líto s malým. Filda měl jen jednou vysoké horečky a to jsme namáčely ponožky do octové vody a zabalovali nožky do ručníku a měli jsme povoleno čtvtrku diazepanu nebo něco takového no prostě něco co se dává proti křečím při vysoké horečce, tenkrát měl snad 40 a v noci vůbec nespal a já měla strach ať se mu nic nestane. Je to hrůza jak jsou ti naši drobečci nemocní. Tak ať to brzy přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
15.10.10 11:36

Jani držím palce jak s malým tak na utz, nemocní prckové to je špatný :wink:

jinak já mám dnes rizito, a před tím byla zelňačka taktéž :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
15.10.10 12:16
kacafazolka píše:
ahoj jsem tu.Kontrola DOPADLA DOBŘE,na tvrdnutí břicha mi doktor řekl, že se mám víc šetřit-tak to už nebudu dělat vůbec nic :mrgreen: a s tím mým točením hlavy musím na internu :nevim: Příští týden jdu na neurologii s migrénama, prý jsou nějaké léky , které můžu. :nevim: tak uvidíme.Dnes je oběd ubohý- bramborová kaše s cibulkou a opeč.párek.Ale nám to chutná......Teď se cpu loupákama a kávou bez kof.samozřejmě. :-)

Ahoj Kačko, to točení hlavy můžeš mít z magnézia. Já už jsem s tím na interně byla a přesně tohle mi pan doktor řekl. Já ale navíc beru ještě tablety na srdeční arytmii, tak mi je snížil.
Jinak gratuluji ke kontrole :-) .
U nás je dnes na oběd kuřátko a bramborová kaše.
Všem Vám přeji dobrou chuť :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
15.10.10 12:35

Mekelko já kuře nemůžu ani cítit… :poblion: :poblion: :poblion:

rorozulko já tedy zatám nevím, řeší se to a mám pocit že už to i schválili, ale jistá si nejsem. S porodným už nepočítám, tak už to neřeším :wink:

Kači no sama jsem zvědavá do čeho pak s takovým soudkem vlezu :lol: :lol: :lol:

Jani je mi tě úplně líto, mě stačí když měl horečky můj dospělý muž jak jsem stresovala. A teď malý Toník, prdík co ti pořádně ani neřekne co ho trápí :-( Ale věřím že to bude dobré!!! :hug: :hug: Myslím na vás oba!! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
15.10.10 12:44

Diky
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
15.10.10 12:49

Jani, pořádně si malého prohlédni, jestli někde nemá vyrážku nebo hlídej, jestli mu nevyskočí. Mohla by to být i 5. nebo 6. nemoc. To mají prcci většinou 3 dny vysoké horečky, které nejde moc srazit a pak se osypou buď v obličeji nebo po tělíčku a je po nemoci. Nejsou na to žádné léky ani mastičky, jen se to musí přetrpět. No nechci tě strašit, tak snad to jsou „jen“ zuby.
Kačce gratuluju ke kontrole. Jen tak dál :palec:

Já jsem si dneska uvědomila, že mi za týden končí rodičovská, tak jsem honem volala k dr., jestli mě objedná na dřív a napíše neschopenku. No on tam celý týden není, tak musím k jinému. Snad mi to napíše, jinak bych byla pěkně v háji :think:

A normálně jsem dneska dostala do břicha jakoby elektrický šok. Asi 4× za sebou mě tam tak nějak zvláštně zabolelo a projelo to celým břichem až do třísla a pak mi celé bříško brnělo jako při mravenčení. Už mi to nedělá, tak nevím, jestli tam prcek někde nenarazil na nějaký nerv nebo co to bylo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí