Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
14.10.10 10:11
j.s. píše:
ochnééééééééééééééééé aťz už jsem v důchodě, ale vlastně žádný nedostaneme 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o
:palec: :palec: :palec: Jak bylo na novinkách.cz šetři 10tis měsíčně na důchod…není problém ne :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.10.10 10:21

není, i rovnou třicet za dana a toníka… :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: jsou to ale svině…nevím na co teda platíme sociální ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
14.10.10 10:24

Ahoj holky, já tento týden lítám :lol: asi nějaké endorfiny či cooo prostě jsem štastná nastávající maminka…a moc se těším na broučka a většina ostatního je mi jedno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.10.10 10:32

mar: to je dobře, já to tak u prvního taky měla :) hlavně jak mi šlo pak vidět bříško, bylo krásně teplo, léto, voda…paráda..
ale na tohle se taky moc těším, ale povinností je více, než radostí..
malý se už po druhé posral, to vypadá na zuby, snad né nějaká chřipajzna,…ale je akční a jedl,tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
14.10.10 10:49

Ach jo jsem se zas musela vytočit jelikož mi malý zase udělal scénu jak prase. Volala mi paní a on chtěl telefon a já mu ho nedala tak začal tak řvát že jsme se s paní vůbec neslyšely tak jsem ho zavřela do pokoje a to chytl úplně záchvat vzteku. No moje nervy!!!!! :cert: :cert: a teď furt chodí a říká mami mami. A já s ním nemluvím bo už je to šílené co všechno dělá jak není po jeho. Jako jestli je to tak u všech dětí tak fakt bohatě dvě stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
14.10.10 11:04

Holky těma chlapečkama mě děsíce… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
14.10.10 11:09

Jo ještě vtipná poznámka dr z úterního utz, jak byl malý špatně natočený a on toho tentokrát moc neukázal, tak dr říká „no ono máte větší clonu, kdyby jste měla 45kg taky by to bylo lépe vidět“…to mě pobavilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
14.10.10 11:12

Mar to tak není u všech mám kamarádku co má kluka a to je zlaté dítě a mám kámošku a tá má roční dcerku a taky se ji začíná vztekat že prý sebou šastně o zem a začne dupat nohama a druhá má holčičku rok a půl a ta si zas z nervů škube vlasy, takže si fakt nevybereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
14.10.10 11:16

No vztekání to je jasné, i když mi přijde, že kluci to umí taky lépe, ale celkově kluci jsou živější, méně spí, trpí víc na prdíky…obecně samo.

Holky co už máte prcky chci se zeptat, tak nějak pomalu řešíme kočár…prcek přijde konec března/duben dle plánu…a já řeším, zda má smysl kupovat velkou korbu, zda by nestačilo sedačka do auta (nebo takový to malý lehátko) a pak až sporťák polohovací až do lehu?? Pokud je korbička nutná kvůli zdraví tak samo, ale aby jsme jí nevyužili dva měsíce a pak neee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
14.10.10 11:41
MAR01 píše:
Jo ještě vtipná poznámka dr z úterního utz, jak byl malý špatně natočený a on toho tentokrát moc neukázal, tak dr říká „no ono máte větší clonu, kdyby jste měla 45kg taky by to bylo lépe vidět“…to mě pobavilo :lol:

To mě říct tak mu řeknu svoje!!!!!! :zed: :zed: No i když podle BMI mám norální váhu :wink: Teda měla jsem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
14.10.10 11:47

Mar ono se to sice říká ale ne vždy to tak je. Navíc každé dítě je úplně jiné a každé má své plusy a mínusy. Ikdyž je ten můj takový ďáblík a mám jen nervy na pochodu tak bych za nic na světě neměnila. Své dítě si zamiluješ ať už je jakékoliv. A s tím kočárkem nevím nevím. My máme trojkombinačku. Říká se že ta sedačka je dobrá akorát když jdeš do obchodu apod. ale když jdeš na procházku nebo necháš dítě spát venku tak vlastně není chráněna proti větru a zimě atd..... My tu korbičku asi budem využívat do půl roku možná dýl uvidíme podle toho jak na tom bude mimčo u Fildy jsme museli sporťák vytáhnou dřív jelikož moc rychle rostl a v půl roce mu byla korbička malá. No a taky někdo říká že prý to vajco není dobré pro mimčo a jak jsem chodila s malým na bazén tak instruktorka říkala že to zas dobré je. Takže pak si vyber. Myslím si ale že pro začátek pro mimčo je korba to nejlepší, ale nevím co napíšou ostatní holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
14.10.10 11:48

No a stou váhou já měla 45 kg a doktor mi říkal že jestli chci druhé dítě tak musím aspoň 5 kilo přibrat. Někdy sami neví co mluví myslím tím ty doktory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
14.10.10 11:51

Asi jooo my na doma na balkon budem mít kočár s velkou korbou starší…takže tu korbu bych užila max na procházku venku, ale taky jsme slyšela že to vajíčko nic moc…tak to vezmem asi vše no.Já řeším kdo je lepší a kdo horší každý má svoje, jen mi přijde, že ty maminky z kluků jsou víc unavené :lol: a je to náročnější nic víc nic míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
14.10.10 11:57

Mar třeba budeš mít holčičku a za pár let budeš na tom stejně jak my s jančou. Ono se to takhle určit nedá je to fakt těžko. A navíc není to každý den. Jsou to výkyvy těch dětí on je třeba týden zlatíčko a pak ho to popadne a je s ním k nevydržení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
14.10.10 11:59

Já budu mít trojkombinačku od známé Espiro Atlantic, červený, starší někdy z roku 2008. Takže kočár nějak neřeším a ještě je čas. Očekávám že na narozeniny a Vánoce nám rodina bude dávat věci na prcka, tak pak uvidím co dokoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí