Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
18.10.10 14:43

jo teji, tak to nevím, se mnou pěkně vypekli............já musím zase zajít na sociálku, jak to bude, když se mi bude překrývat těch 28 týdnů (výměr platu) s mateřskou na dva roku 11400 a jak to bude, když pak půjdu na tři roky u toho druhého :nevim: :nevim: :nevim: taky někdo neví? já vůbec …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
18.10.10 16:09

ahojky holky, kači tys mě pobavila to jsme pouštěli malému jak byl malinký a hlavně jsme mu pouštěli díl zlobivý to ho bralo nejvíce. Jani já mám na fildu mateřskou na tři roky, teď mi účetní spočítala že na druhou mateřskou budu nastupovat koncem ledna a že vlastně dostanu papír od doktora ten dám na socku a pak půjdu na pracák a tam ukončím na filipa rodičák. Jako je to komplikované takže je to mazec vůbec se netěším jak to budu vyřizovat, ale mám super účetní a ta mi řekne krok za krokem jelikož tím že si přivydělávám a mám živnost tak toho mám více a vše musím pozastavit a vyřídit.
Jinak na utz vše v pořádku. Podle utz v nemocnici jsem dnes 19+6 a termín 8.3. a pan doktor už ví co to bude a já že my to vědět nechcem. A jak jsme jeli domů, tak říkám vrátíme se a zeptáme se ho. Ještě jsme se stavili do obchodu a já si koupila plno kokin i taťulda na mě čuměl co blbnu prostě chutě na ňamky. jo a to mi ještě doktor říká polovina těhotenství za váma a vůbec to není poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
18.10.10 18:46

Peti gratuluju ke kontrole!!! Sakryš, řekni mi jméno doktora já mu zavolám ať to řekne aspoň mě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Vyschlá jak tyčka jen pidi bříško. No termín ti řekli jak mě…uvidím jaký mi řekne ve středu, zda to změní nebo ne :wink:
Jinak holky ty šatičky mám, jsou mooooc hezké!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
18.10.10 18:50

Tej tak je obleč vyfoť se a ukaž se nám. No jestli jdeš na ten utz do frýdecké nemocnice tak je to zástupce primáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
18.10.10 18:52

teji: tak foto,
a peti nechceš se zeptat a říci to třeba nám jenom soukromou zprávou? stejně neznáme tvé okolí a ty si ulevíš, co ty na to??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: manžel jel na spinning, potrénovat děvčata a já mám klid, pokud malý sám usne, cosik tam hudruje a já udělala rychlovka makovec, tak nevím, co to se mnou poslední dobou je, pořád peču, dělám pomazánky…no jo, ve třinácti mě ti kluci sežerou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
18.10.10 18:55

ty jo, bolí vás prsa? já je mám strašně tvrdé a včera jsem to jedna zmáčkla ve vaně a úplně z toho vystříklo mlezivo… :nevim: tak já byla odpo za mamkou v práci, dělá kadeřnici a všude zrcadla, no jak jsem to viděla, jak vypadám, zadek nohy dobré, ale boky a břich, to je hrůza… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
18.10.10 18:58

jani já bych vám to řekla i veřejně na okolí mi nezáleží všichni z okolí to chcou vědět jen my ne navíc na tom utz byla sranda jelikož doktor martinovi vysvětloval kde co je a já říkám ale pohlaví nechcem a pak se ho ptám a vy víte co to bude a on že jo a jestli to teda chci vědět a já říkám jo chci i nechci že chcem překvápko ale teď mi to furt hlodá v hlavě a ve čtvrtek jdu na kontrolu a shodou okolností je to ten stejný doktor tak doufám že to vydržím a nezeptám se. Ale kdyby něco hned vám písnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
18.10.10 19:05

jo, tak to se zeptej :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
18.10.10 19:07

jani jako já jsem zvědavá hrozně ale ty si zvědavá víc jak já. Nechala jsem si udělat i fotečku ale je taková nekvalitní skoro nic tam není vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
18.10.10 19:10

jsem, já jsem hrozná babizna :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214

už jsem doma zlatíčka :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485

Holky tak fotečku už mám jen stáhnout do PC, jak budu mít chvilku, teď se vykrmuju sardinkovu pomazánkou :lol: :lol:
Peti jdu do frýtku na soukromou kliniku, jak jsem ti posílala ten odkaz Gyn-Pren. Tě obdivuju že to vydržíš aby ti to neřekli…ale tak už jsme v půlce, tak se drž!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
18.10.10 19:11

no nazdar :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214

Peti já jsem taky zvědavá…jestli se nechceš zeptat tak nám dej číslo, mi si to zjistíme. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529

teji: to jí neříkej :) ale musíme si dát telefon a musíme si hned napsat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí