Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
kacafazolka píše:
no mají ho nový v Ostravě a kdo chce tak si ho může zaplatit i s natáčením na DVD a fotky.....4Fotky a dvě natáčení stojí 1200 Kč.....Koukni na you tube tam to je jak je to úžasné......
Jéé, tak to je fakt super
. To bude krásný zážitek
.
no já doufám že ano.....Dají se tím odhalit i vrozené vady tak se modlím ať je vše o.k. a řekne nám snad při tom rozlišení co to bude......
![]()
kacafazolka píše:
no já doufám že ano.....Dají se tím odhalit i vrozené vady tak se modlím ať je vše o.k. a řekne nám snad při tom rozlišení co to bude......![]()
![]()
![]()
Tak při takovém nádherném obrázku by měli říct úplně na jisto, co to bude.
A vady? Ty nebudou, neboj. Však se na ně přece berou i odběry krve, nebo ne?
jo jo na tom jsem už taky byla a 1.11. jdu na fetální echo a pak na cukrovku, to je prý hnus bléééééééééééé
kacafazolka píše:
jo jo na tom jsem už taky byla a 1.11. jdu na fetální echo a pak na cukrovku, to je prý hnus bléééééééééééé
Na to echo jdu taky někdy v listopadu, termín mi řekne doktorka na kontrole 27.10. No a z cukrovky mám docela obavu, protože nevím, jak ten sladký humus budu pít. Já totiž teď sladké nesnáším. Tak nevím jestli z toho nebudu
![]()
no právě…sladká břečka a ještě nesmíš přes dvě hodiny pít .no mě praskne hlava já piju jak nemocný osel a dvě hodiny po vypití sladké sračky..............to budu trpět
![]()
Prý taky stačí sníst celou čokoládu, údajně to vyjde na stejno. Jenže tu si samozřejmě musíš donést.
Já bych tak radši něco kyselého, ale sladké, no fuj, fuj, fuj.
kacafazolka píše: čokoládu?čokoládu?čokoládu?není problém i pět jich sežeru![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To máš dobré a určitě to bude příjemnější než ten hnus, co dávají k pití.
Pro dnešek se s tebou rozloučím, jdu spát. A zítra Ti přeji krásný zážitek
.
Dobrou noc
![]()
mekelka píše:kacafazolka píše: čokoládu?čokoládu?čokoládu?není problém i pět jich sežeruTo máš dobré a určitě to bude příjemnější než ten hnus, co dávají k pití.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pro dnešek se s tebou rozloučím, jdu spát. A zítra Ti přeji krásný zážitek.
Dobrou noc![]()
![]()
děkuji krásné sny a zítra napíšu co ten náš bobánek je jestli klučík nebo holčička pa pa
Potřebuju se vykecat…Dnes jsem vytáhla ze schránky dopis z genetiky,podle krve mám podezření na Downa…až se mi udělalo zle…tak hned zítra se musím objednat na amnio
.Mám z toho hrůzu a pak ještě to dlouhé čekání na výsledky,nejradši bych ten říjen zrušila …A manžel je pryč,nevíte prosím vás,budu schopná se po amnio odvézt sama autem domů?(5 minut městem)Nebo radši někoh domluvit…Díky moc.
dianda píše:
Potřebuju se vykecat…Dnes jsem vytáhla ze schránky dopis z genetiky,podle krve mám podezření na Downa…až se mi udělalo zle…tak hned zítra se musím objednat na amnio.Mám z toho hrůzu a pak ještě to dlouhé čekání na výsledky,nejradši bych ten říjen zrušila …A manžel je pryč,nevíte prosím vás,budu schopná se po amnio odvézt sama autem domů?(5 minut městem)Nebo radši někoh domluvit…Díky moc.
Ahoj diando…neboj, nakonec to bude vše ok. Já si pro jistotu zaplatila testy v I. trimestru, jsou přesnější a mám klid. Nevím přesně jak probíhá obděr plodové vody a jak se po tom žena cítí. Všechno dobře dopadne ![]()
Krásné ráno všem těhulky!!!
![]()
Kačko ať se dnes vše vydaří a vidíš krásně mimíska
![]()
Mě se vposledních dnech zdají tak uvalené sny. Včera že mě přejelo metro a dnes mě pořát otravovala kočka, jsem jako otevřela dveře a ona se cpala dovnitř a škrábala a kousala mě. Fuj!!
Ahoj Tejchi, o té doby, co jsem těhotná mám taky debilní sny. Každé ráno se divím, co ten můj mozek vymyslí a jak plácá jedno s druhým - děs. Jinak jsem teď v 7tt a na štěstí, jak tady holky píšou, zatím nezaznamenávám žádné změny. Jen jedna nevolnost, tak mě to i docela mrzí
Ještě, že jsou ty ultrazvuky, tak aspoň prcka vidím ![]()
Dobré ráno holky, tej ty sny fakt někdy stojí za to co? Já o těch svých radši ani nemluvím. Kači ať vše dobře dopadne. Jak ses vůbec dostala na ten 4D? Taky bych si zašla. Ses tam objednávala sama nebo jak??? Na ten test cukrovky se chodí kdy nevíte?Jako já mám teď v hlavě furt jen sladké a to ho vůbec nemusím. Dneska na oběd dělám palačinky a už se strašně na ně těším nejradši bych už je začla dělat. Jo a holky jak jste na tom s papáním a váhou?Já včera v osum snědla 4 rohlíky na to puding se šlehačkou a balíček bonbónu. Jak si na to vzpomenu tak mi je na
jsem to ale prasátko. Už i přítel říkal že nějak těžknu ![]()