Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
holky ted tady čtu v nových diskuzích: vaginální vajíčka z DM - to by mně zajímo co to je
Megg píše:
bábovka dobrá ale nějak se nepodařila dobře vyklopit
to nevadí stejně ji zbaštíš
![]()
jo já stejně alkohol nepiju vůbec tak to neva a miluji rychlé špunty Tropic a Top Topic mňam
Megg píše:
holky ted tady čtu v nových diskuzích: vaginální vajíčka z DM - to by mně zajímo co to je
no to mě taky........... ![]()
kacafazolka píše:
jo já stejně alkohol nepiju vůbec tak to neva a miluji rychlé špunty Tropic a Top Topic mňam
No vidíš, tak to si pochutnáš
. Taky je mám ráda, aspoň vím co budu pít o vánocích a Silvestru
.
kacafazolka píše:Megg píše:to nevadí stejně ji zbaštíš
bábovka dobrá ale nějak se nepodařila dobře vyklopit![]()
![]()
no pr…už mám pěknou
![]()
Megg píše:kacafazolka píše:no pr…už mám pěknouMegg píše:to nevadí stejně ji zbaštíš
![]()
![]()
![]()
![]()
já myslela že mi roste jen pupík a Honzík mě překvapil a říkal že rostu trošku celá ale prý krásně...........no on je prostě miláček…Ale bříško mám holky obrovské a kulaté jako bych tam měla kopačák
![]()
kacafazolka píše:Megg píše:já myslela že mi roste jen pupík a Honzík mě překvapil a říkal že rostu trošku celá ale prý krásně...........no on je prostě miláček…Ale bříško mám holky obrovské a kulaté jako bych tam měla kopačákkacafazolka píše:no pr…už mám pěknouMegg píše:to nevadí stejně ji zbaštíš
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FOTO, FOTO, FOTO
![]()
Megg píše:kacafazolka píše:FOTO, FOTO, FOTOMegg píše:já myslela že mi roste jen pupík a Honzík mě překvapil a říkal že rostu trošku celá ale prý krásně...........no on je prostě miláček…Ale bříško mám holky obrovské a kulaté jako bych tam měla kopačákkacafazolka píše:no pr…už mám pěknouMegg píše:to nevadí stejně ji zbaštíš
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no to snad raději neeeeeeeeeeeeee ![]()
kacafazolka píše:Megg píše:já myslela že mi roste jen pupík a Honzík mě překvapil a říkal že rostu trošku celá ale prý krásně...........no on je prostě miláček…Ale bříško mám holky obrovské a kulaté jako bych tam měla kopačákkacafazolka píše:no pr…už mám pěknouMegg píše:to nevadí stejně ji zbaštíš
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mám úplně stejné pocity. Jestli to tak půjde dál, tak přes to břicho za chvilku neuvidím a brzo mi praskne
.
A boky a zadek se mi prý taky zvětšily a prsa - to ani nemluvím
.
mě břicho zase moc nepovyrostlo spíš boky, no snad je to ok
Megg píše:
mě břicho zase moc nepovyrostlo spíš boky, no snad je to ok
Určitě je vše OK
. Asi záleží, jak si mimčo v bříšku hoví, ne ??? ![]()
no mě hoví asi výborně................posílám fotku pro přátele