Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
8.10.10 13:55
kacafazolka píše:
Tejchi píše:
Kači my už měli na mále tolikrát :lol: :lol: Ani nepočítám. Ale já rychlou jízdu miluju, manžel fakt jezdit umí, takže sním se nebojím. Máme starou Hondu Civic, je fakt nízká, když se k ní postavím mám jí po prsa. A je to střela!!! Úplně jí miluju… :srdce: :srdce: Šlápneš na plyn a jedeš…Terrano než se rozhoupe :lol:
boooooooože ženskááááááááááá 8-o 8-o 8-o

Cooo…třeba nedávno, jak jsme jli z oslav, tak v Havířově předjížděl BMW Z3, takového mlíčňáka, se honili, no a nestihl se zařadit, tak dupl na brzdu a hned vedle do pruhu a rovně pryyyyyč. Naštěstí vprotisměru nikdo neodbočoval. A tipek jen čuměl!! Stará herka ho podělala :lol: :lol: :lol: Jo když máš koně :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.10.10 13:56

Kači to já jako ruční práce a nebo něco se dřevem taky ráda!! Já jsem spíš asi chlap :lol: :lol: Naši mají dřevěný betlém co jsem vyřezávala v 11 :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.10.10 13:59
Tejchi píše:
Kači to já jako ruční práce a nebo něco se dřevem taky ráda!! Já jsem spíš asi chlap :lol: :lol: Naši mají dřevěný betlém co jsem vyřezávala v 11 :lol: :lol:

jo pošli fotku až budeš mít.
To já ráda rekonstruovala dům, betonování a kopání.Mám ráda když je za mnou vidět kus práce.Začla jsem dě+lat košíky z papíru co vypadají jako z proutí, ale jak jsem doma na nemocenské tak na to nějak nemám čas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.10.10 14:02

Kači já taky, jak jsem chodila do práce tak byla chuť a teď… :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.10.10 14:02

teď tu drbeme celé dny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale taky dobréééééééééé :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.10.10 14:05

No určitě!!! Teď se přece nesmíme namáhat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.10.10 14:08

chi chi no to nesmíme. :mrgreen: Dokoukávám Vyprávěj na netu nemám čas ani sledovat televizi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
no to mě poser.....teď lenošíme a pak se z toho zblázníme 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.10.10 14:12

Noo to je fakt :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.10.10 14:21

Kači ale já se tak těším už!!! Určitě to nebudu zvládat, ale těším se!! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.10.10 14:24
Tejchi píše:
Kači ale já se tak těším už!!! Určitě to nebudu zvládat, ale těším se!! :srdce: :srdce: :srdce:

Tej:já taky a moc.Myslela jsem , že už se to nepovede a ono jooo.Nepamatuji si už nic co a jak se dělá, ale zvládneme to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.10.10 14:29

Ty se rozpomeneš!! :wink:
Jak jsem přebírala ty malinké věci na půdě od tchýně :srdce: A včera jsem říkala mému, chápeš tten prďolka bude mít něco z tebe a něco ze mě, prostě my dva v jedom :lol: Mi říká no snad si z nás neveme to špatné :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
8.10.10 14:31

Já se také moooooc těším :-) sice se asi také zblázním, ale moooc se těším.

A přesně jak píšete, musí být za mnou také práce vidět… takže jsem byla více s tátou v dílně než s mamkou v kychyni, tak byl zase brácha :-) ale vařit umím a to je taky dobrý.

Tej: a jezdili jste na tuning srazy?? Já hodně, ale teď mě to už vůbec nebere, teď to spíše se.re. :-) Ty výfuky a vše možné kolem…

Raději koukám po autě pro rodinu aby v něm byla v bezpečí atd. A pak si to auto také hýčkám!! To má péče, snad více než domácnost… vyluxované, utřený prach, umytá okna, naleštěný lak a mohla bych pokračovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.10.10 14:35

Luczo jo jezdili, hodně na mimoňské války, občas Hradec, Brno.
Já mám taky ráda čisté auto, ale s můžem to nejde. Jezdí v něm v monterkách, vozí kde co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
8.10.10 14:38

tak holky, Honzula příjde každou chvilku z práce a vypadneme ven :dance: :dance: :dance: :dance: tak hezké odpoledne a večer pa pa :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
8.10.10 14:43

Kačko užíj si počasíčka!!! :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie