Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
kacafazolka píše:Tejchi píše:boooooooože ženskááááááááááá
Kači my už měli na mále tolikrát![]()
Ani nepočítám. Ale já rychlou jízdu miluju, manžel fakt jezdit umí, takže sním se nebojím. Máme starou Hondu Civic, je fakt nízká, když se k ní postavím mám jí po prsa. A je to střela!!! Úplně jí miluju…
![]()
Šlápneš na plyn a jedeš…Terrano než se rozhoupe
![]()
![]()
Cooo…třeba nedávno, jak jsme jli z oslav, tak v Havířově předjížděl BMW Z3, takového mlíčňáka, se honili, no a nestihl se zařadit, tak dupl na brzdu a hned vedle do pruhu a rovně pryyyyyč. Naštěstí vprotisměru nikdo neodbočoval. A tipek jen čuměl!! Stará herka ho podělala
Jo když máš koně
![]()
Kači to já jako ruční práce a nebo něco se dřevem taky ráda!! Já jsem spíš asi chlap
Naši mají dřevěný betlém co jsem vyřezávala v 11
![]()
Tejchi píše:
Kači to já jako ruční práce a nebo něco se dřevem taky ráda!! Já jsem spíš asi chlap![]()
Naši mají dřevěný betlém co jsem vyřezávala v 11
![]()
jo pošli fotku až budeš mít.
To já ráda rekonstruovala dům, betonování a kopání.Mám ráda když je za mnou vidět kus práce.Začla jsem dě+lat košíky z papíru co vypadají jako z proutí, ale jak jsem doma na nemocenské tak na to nějak nemám čas
![]()
Kači já taky, jak jsem chodila do práce tak byla chuť a teď…
![]()
chi chi no to nesmíme.
Dokoukávám Vyprávěj na netu nemám čas ani sledovat televizi
![]()
no to mě poser.....teď lenošíme a pak se z toho zblázníme ![]()
Kači ale já se tak těším už!!! Určitě to nebudu zvládat, ale těším se!!
![]()
Tejchi píše:
Kači ale já se tak těším už!!! Určitě to nebudu zvládat, ale těším se!!![]()
![]()
Tej:já taky a moc.Myslela jsem , že už se to nepovede a ono jooo.Nepamatuji si už nic co a jak se dělá, ale zvládneme to ![]()
Ty se rozpomeneš!! ![]()
Jak jsem přebírala ty malinké věci na půdě od tchýně
A včera jsem říkala mému, chápeš tten prďolka bude mít něco z tebe a něco ze mě, prostě my dva v jedom
Mi říká no snad si z nás neveme to špatné
![]()
Já se také moooooc těším
sice se asi také zblázním, ale moooc se těším.
A přesně jak píšete, musí být za mnou také práce vidět… takže jsem byla více s tátou v dílně než s mamkou v kychyni, tak byl zase brácha
ale vařit umím a to je taky dobrý.
Tej: a jezdili jste na tuning srazy?? Já hodně, ale teď mě to už vůbec nebere, teď to spíše se.re.
Ty výfuky a vše možné kolem…
Raději koukám po autě pro rodinu aby v něm byla v bezpečí atd. A pak si to auto také hýčkám!! To má péče, snad více než domácnost… vyluxované, utřený prach, umytá okna, naleštěný lak a mohla bych pokračovat ![]()
Luczo jo jezdili, hodně na mimoňské války, občas Hradec, Brno.
Já mám taky ráda čisté auto, ale s můžem to nejde. Jezdí v něm v monterkách, vozí kde co…
tak holky, Honzula příjde každou chvilku z práce a vypadneme ven
tak hezké odpoledne a večer pa pa
![]()