Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
23.10.10 08:41

a manžel jel do školy a nechal tady bordel, chjooooooooooooo :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
23.10.10 08:47

Dobré ráno,
tak jsem od pěti vzhůru, manžela jsem odvezla na výlov, nakoupila a dala dělat čočku na husto, už se na to těším.
Snídaně: caro s mlékem a chléb se sýrem.
Sváča: jogurt a banán
Holky někde jsem pěkně nastydla mám řezání v močáku a pálí to při čůr… a mám bílkovinu v moči. Těsně před těhu jsem na to brala antibiotika, musím to nějak vyléčit sama, leju do sebe konve čaje a přijdu si jak koroptev :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pořád na wc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
23.10.10 08:50

Meg zkus brusinky třeba sušené…je to výborná věc.Holky já jsem jako pytlem praštěná. :zed: :zed: :zed: Jdu si uvařit čajík a pustím se do toho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
23.10.10 08:54

Juuu vy jste se tu rozjely :wink: :wink:
Jani můj mi tu taky nechal bordel…chci dnes vytírat, ale nějak se mi do toho nechce!!!
Megg čočka ať se povede!! Taky si ráno dávám Caro :wink:
Kači já se taky přemůžu :-? Kurde než to zas vše vytřu od půdy po sklep, mě jebne :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
23.10.10 08:58

Megg: s tím val k dr. protože moje známá s tím bojovala dva měsíce a měla dvoje antibiotika i když byla těh, takže hodně pij, chod na záchod a obal se dekou, hlavně fakt dávej bacha, at to nepřejde na ledviny, to je potom prostě psycho.....
jo a včera jste se mi smály, co? no jo, není nad to poránu ještě zabrat, ten den pak vypadá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kači můj je na porubě ve škole, nechceš mu zanést krabici koláčků ??? :-P :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
23.10.10 09:00

a kde je na VŠB?Tak ať se staví. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
23.10.10 09:05

Jani co tvůj studuje nebdostudovává??
Megg s močákem já nevím, měla jsem jen zánět ledvin a to zas tak horzné nebylo :nevim:
Kači, jako děláš ty něco :think: :think: Už ať balíš koláče :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
23.10.10 09:07

tož ta zelená barabizna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
23.10.10 09:08

chce aspoň Bc, jako já, víš, jak, chlap…vyprdl se na to zamlada, tak ho to teď štve a prosím tě, nějaké systémy a programy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
23.10.10 09:11

Jéé já chtěla taky, ale nsši už mě to pak nedovolili. Dělala jsem učitelku na druhý stupeň, ale to mě nebavilo a pak jsem chtěla něco s marketincem či ekonomikou :nevim: A teď…už se mi nechce vůbec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
23.10.10 09:13

já říkám, že si toho inga dodělám v důchodě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: žádný nebude, tak jsem z obliga :)))
a já posnídala ty brambory a tatarku, no jdu to zajíst bábovkou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
23.10.10 09:17

Kruci já bych měla jít vytírat…mě se taaaak nechce…mít třípokoják, tak už to mám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
23.10.10 09:21

Já náhodou dělám…já už balím.Teď tu byl bývalý s Ríšou, vezl ho na zápas, tak jsem mu hned nabalila koláče a víte jak u toho vypadal?Asi takhle 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o asi mu už došlo, že se vdávám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
23.10.10 09:23

já bych měla jít zanést té bábovbky mamce, dám si tam kafe a du domů vařit, jdeme bez kočáru, to mě ty záda zase potěší :mrgreen: ale ještě počkám, kdyby bylo kakáníčko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
23.10.10 09:24

další zhrzený muž v tvém okolí :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie