Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
a manžel jel do školy a nechal tady bordel, chjooooooooooooo
![]()
Dobré ráno,
tak jsem od pěti vzhůru, manžela jsem odvezla na výlov, nakoupila a dala dělat čočku na husto, už se na to těším.
Snídaně: caro s mlékem a chléb se sýrem.
Sváča: jogurt a banán
Holky někde jsem pěkně nastydla mám řezání v močáku a pálí to při čůr… a mám bílkovinu v moči. Těsně před těhu jsem na to brala antibiotika, musím to nějak vyléčit sama, leju do sebe konve čaje a přijdu si jak koroptev
pořád na wc.
Meg zkus brusinky třeba sušené…je to výborná věc.Holky já jsem jako pytlem praštěná.
Jdu si uvařit čajík a pustím se do toho ![]()
Juuu vy jste se tu rozjely
![]()
Jani můj mi tu taky nechal bordel…chci dnes vytírat, ale nějak se mi do toho nechce!!!
Megg čočka ať se povede!! Taky si ráno dávám Caro ![]()
Kači já se taky přemůžu
Kurde než to zas vše vytřu od půdy po sklep, mě jebne
![]()
Megg: s tím val k dr. protože moje známá s tím bojovala dva měsíce a měla dvoje antibiotika i když byla těh, takže hodně pij, chod na záchod a obal se dekou, hlavně fakt dávej bacha, at to nepřejde na ledviny, to je potom prostě psycho.....
jo a včera jste se mi smály, co? no jo, není nad to poránu ještě zabrat, ten den pak vypadá
kači můj je na porubě ve škole, nechceš mu zanést krabici koláčků ???
![]()
Jani co tvůj studuje nebdostudovává??
Megg s močákem já nevím, měla jsem jen zánět ledvin a to zas tak horzné nebylo ![]()
Kači, jako děláš ty něco
Už ať balíš koláče
![]()
chce aspoň Bc, jako já, víš, jak, chlap…vyprdl se na to zamlada, tak ho to teď štve a prosím tě, nějaké systémy a programy…
Jéé já chtěla taky, ale nsši už mě to pak nedovolili. Dělala jsem učitelku na druhý stupeň, ale to mě nebavilo a pak jsem chtěla něco s marketincem či ekonomikou
A teď…už se mi nechce vůbec ![]()
já říkám, že si toho inga dodělám v důchodě
žádný nebude, tak jsem z obliga ![]()
a já posnídala ty brambory a tatarku, no jdu to zajíst bábovkou ![]()
Kruci já bych měla jít vytírat…mě se taaaak nechce…mít třípokoják, tak už to mám ![]()
Já náhodou dělám…já už balím.Teď tu byl bývalý s Ríšou, vezl ho na zápas, tak jsem mu hned nabalila koláče a víte jak u toho vypadal?Asi takhle
asi mu už došlo, že se vdávám
![]()
já bych měla jít zanést té bábovbky mamce, dám si tam kafe a du domů vařit, jdeme bez kočáru, to mě ty záda zase potěší
ale ještě počkám, kdyby bylo kakáníčko
![]()