Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1927
23.10.10 13:12

Vím, že jinde je to děsnější,z půlky pocházím z východního slovenska a vím jak tam lidi žijí :wink: a kolik berou ve fabrikách. :poblion: v Práglu je to lepší, bydlíme ve velkém domě kde jsou 3 byty, v přízemí Vášova mamča, je v předčasném důchodu, ale kromě roupů jí nic není :lol: v duhém patřeb bydlí ségra a ve třetím my :lol: nehledě na to, že okolí 5 ulic mám i svou babi a dědu a obě tety a brantrance a sestřenice :-D takže co s týče nemocnosti prcků nějak se to udělá a školku mám 100m od baráku :palec: nebaví mě to tu, ten šílenej chlap pořád píše nějaký čísla, kterým vůbec nerozumím celá tabule popsaná a mě to neba :mrgreen: tak jsem si vybrala návrh dárků k 30tým narozeninám pro rodinu na výbavičku. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
23.10.10 13:15

MAR: já bych třeba v praze bydlet nemohla,…mě hrozně vyhovuje, že si tady dojdu všude pěšky, jak do města, tak do lesa........a mám ráda tady ten klid :) do prahy, tak na týden a stačí :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
23.10.10 13:16

já mám hotovooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :dance: :dance: :dance: zbylo mi jen pár koláčů :cry: nějak jsem to neodhadla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
23.10.10 13:17

jdu uklidit ten bordel a vařit, musím jen rychlovku asi smažák.Za chvilku rozvážíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
23.10.10 13:17

tak od každého jeden vyndej a je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
23.10.10 13:18

to kašlu..... :cry: snad už to nikdy nebudu muset dělat…mě tak pálí žáha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
23.10.10 13:19

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jen ti třeba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
23.10.10 13:26
:jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
23.10.10 13:28

Mar já bych taky v Praze nemohla vydlet, vubec asi v bytě :nevim: Tady můžu vyjít před barák i nahatá a nikdo mě nevidí…doma si řvát, pouštět hudbu naplné koule a nikdo o tom ani neví :nevim: Je to pohoda. Sice autobusové spoje do města na prd a do obchodu 3km a cenys vysokohorskou přirážkou. Ale je tu klid, žádný smog…pohodááá.
Kači že ty jsi ujídala ve velkém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
23.10.10 13:34

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: néééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
já bych taky nemohla bydlet v Praze i když se mi moc líbí.Já trpím jen co jedu k nám do centra ve všední den a tam je tolik lidí, že trpím...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
23.10.10 13:37

Kači no přesně, člověk si tak odvykne!!! Mě stačilo jak jsme jeli do Baumaxu jak byl ten čtvrtek -10%…děs, lidi hlava na hlavě…neee, mám ráda svůj klid!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
23.10.10 13:41

taky už chci svůj klid a terasu s krbem, to je můj sen :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: loučím se, papa j.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
23.10.10 13:48

Janinko bude jednou vše…my sice máme baráček, ale nic extra to není. Platíme hypo a dům j starý, ještě dost peněz do něj budeme muset dát!!! Nemáme ani terasu ani krb. Ale taky o všem sním :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
23.10.10 13:52

já chci jen malý domeček se zahrádkou a víc mít nemusím :cry: :cry: :cry: :cry: ale ten je jen ve snech........ach jooooooooooooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
23.10.10 14:02

Kači nikdy nevíš co se stane, za pár let si Ríšanajde holku, třeba s barákem a ten bude taaaak velký že tam budete muset bydlet i vy :wink: :wink: A budeš v baráčku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí