Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jo, jo, nesmíš bublinkové vody, cibuli a vše co nadýmá, mě syn pořád brečel kůli prdíkům a jediné co jsem jedla byl tři dny starý rohlík s máslem a meltu (prý na mlíko), jinak po všm neustálý křik.
teji: to ze začátku nemůžeš jíst nic takového, protože pak by se mimi mohlo pěkně potrápit, někdy se mrkni na koliku…
ty jo, máš podobné bříško, jak to, že máš holku a já kluka???
![]()
ajak měl půl roku, už se hýbal, tak jsem začala jíst zelí, segedín a tak, a jak prděl, tak jsi normálně cítila zelí…fakt
ale říká se, že holky jsou na tom lépe, ale taky jich pár znám, co měly koliku…my naštěstí měsíc, ale bylo to fakt peklo ![]()
No tak zas něco nového pro mě…juj co já budu jíst, u nás se pořát jí zelňačka, čočka, fazole a tak
![]()
Jani já že mám stejné bříško…ty ho máš takové uší z vrchu, já takovou placku ![]()
dobře se ale hubne když nic nesmíš jíst, já 4.měs. po porodu měla 36 km dole a vtěhu jsem přibrala 24 km. Byla jsem pak ale jak kostlivec. A kluk přibýval u horní hranice.
ty jo, ty km a kg, my jsme fakt jeblé
no jo, tak mám kluka a ty princeznu, já vím ![]()
Ty jo a co tak se jí?? Kurde ty km dole, jen aby ot tak bylo i u mě!!!
Jj a docela se i rodině líbí jméno Johanka
A všici mi říkají že první má být chůva ![]()
uvidíš, jak to malé to zvládá, pokud dobře, tak prostě ne čerstvé pečivo, ale třeba půl dne staré nebo den, a né minerálky a bublinky a taky nesmíš džusy a pomeranče a jahody, aby se malé neosypalo a pak luštěniny a zelí…ale jak se malé začne otáčet a trošičku více hýbat, tak já už pak jedla všechno.....jen si dávala pozor na ty džusy a jahody…
Tejchi píše:
Jj a docela se i rodině líbí jméno JohankaA všici mi říkají že první má být chůva
Příspěvek upraven 23.10.10 v 19:11
Džus je nad zrdavý ne?? Tož můj bože…já jím pečivo z mrazáku, večer vytáhnu a ráno jím a to je jak čerstvé ![]()