Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jinak já budu dělat dnes k véče asi zapečenou cukýnu a květák, se sýrem atd…a zítra ho osmažím s brambůrkem. Zítra budu asi taky péct kynuté koláče.
Tej,nemáš metřík
nevím kolik jsi, nic méně já taky cítím pohyby, ale ještě opravdu lehce, rukou to necítím…jen ze vnitř.
tak dan už taky malého cítil, malý edík kopal a kopal
já to cítila úplně a dan,že jen trochu a měl takový ten šibalský úsměv.........u prvního nevím, jak to bylo, už se nepamatuju, ale neboj MAR, to příjde a pak se budeš divit, jak to může ta placenta a ta děloha vydržet, jaké to budou kopance…
jo jo, to znám, nechť každé A z mnopžiny X větší než 0 a 1 a hlavně, když to je všechno značkama a tak............jsem ráda, že už do školy nemusím… ![]()
Tej, bezstarostná
bude mi 30let mám náročnou práci, zkouškové v zásedě v únoru a červnu okolo daní…takže tak bezstarostné to není. Už mám bc, a nyní jsem na Ign. doufám, že to dám a pak už konec ![]()
MAR jsi šikovná já dělala při práci environmentální inž. furt jedničky, max dvojky, učila se den před zk. a seminárky jsem dělala v práci......a poslední rok, starý dědek na tři předměty a já chodila s brekem a nervama, všechny zkoušky na potřetí, byl to magor, důchodce a dával mi teda zabrat, no blondýna, moc jsem se mu nelíbila, poslední zkoušku, jak mi zapsal, samo že za tři s kecama, že to byl třetí pokus a kdesi cosi, jsem mu řekla svoje a že jsme dálkaři a jaké to je, a myslela jsem, že mám od něj klid a on byl předseda mojí komise u státnic
takže si mě vychutnal, byla jsem jako první, byla jsem tam hodinu a ostatní max dvacet minut, proto jsem nešla dál a s tím, že chci děti, to se mi splnilo, ale moji kolegové už jsou asi teď ING.............škoda, ale mě to za to nestálo, třeba ty tři semestry někdy dodělám a dokopu se na státnice, ale já jsem z toho měla fakt kvůli dědkovi asi s deseti titulama psycha…
![]()
Já spíš myslím základka a střední škola, takový veget to byl. Sice se člověk musel učit, ale nějak mi příjde že jsem měla na vše víc energie a víc času!!!
joóóó tak to aji jak jsem byla dva roky na výšce na stavárně, už jsem byla z domu, ale brala jsem na jízdné a chodila na brigádu do videopůjčovny a brala přídavky na dítě a měla jsem 18náct, tak to byla paráda parádička…měla jsem čas, peníze, řekla bych více, než teď a jenom jsem na to asi trochu více prděla nebo měla smůlu na to, že jsem šla jako oslední hned na inženýra, takže jsem pak jeden předmět, který jsem nedala neměla s kým opakovat, protože pod námi byli bakaláři, takže nás všechny vylili a já odmítla jít do prváku znovu…a od té doby si to všechno se mnou vytírá řiť ![]()
Jani tak to neříkej. Kdybych já ti povídalakolik mám smůly v životě, jak se mnou tři zaměstnavetelé vypekli, jak jsme málem přišli o 250 tis a vůbec. To je život a zkoušky
![]()
Jani tady a asi dnes všude se Vš hodí, pak na lepší penízky atd…já dělám soukromou takže relativně ok a pohodička, některé předměty lepší a některé horší nic méně, není tu zájem lidi vyhazovat kvůli blbostem.
MAR: jo to je jasné, jak si to platíš, tak tě vnímají a musí vnímat jinak…
Teji: to já taky, pořád nějaké jobovky, ale zase jsem díky tomu taková, jaká jsem........něco dobrého taky na tom je a asi se z ničeho,jen tak nepotentím
![]()
jo a u nás třeba v téhle díře, je ti titul na nic.........možná po mateřské, jak dám životopisy to bude lepší, ale pak se podívají, jo ta mádvě děcka, bude věčně na paragrafu doma, tu nechceme.........proto vždycky říkám danovi, na klidně si vem ten titul, mě je stejně na dvě věci…
![]()
Jo titul se hodí, ale jak říká Janča i u nás je ti k hovnu. A kolik lidí dělá v hyundai na lince a mají vysokou
A jak dělají rukama mají lepší peníze ![]()
Kde jsme, kde jsme…peču borůvkový koláč, jsem našla na netu, tak uvidíme co z toho bude ![]()