Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jo to jo,ale mimi se může osypat,takže možná hodně naředěný, nevím, třeba to budeš mít jinak…
tak to pečivo ale už není čerstvé ne? mě vadilo,žejsem něco upekla a musela čekat do druhého dne ![]()
Megg píše:Tejchi píše:
Jj a docela se i rodině líbí jméno JohankaA všici mi říkají že první má být chůva
![]()
![]()
souhlas
první má být chůvička aby ti pak s malým Ogim pomlhla
![]()
![]()
![]()
Neee my máme nejstarší segru a to je taková megera. Všichni jí nesášíme, jako děcka…fakt totál „piča“ bonzovat chodila, něco udělala a svedla to na jiného a máti jí vše věřila, dělala se andílkem a taková svině to byla. Jak byla starší tak jsem jí jednou vzala na mjku se tam ožrala a ojel jí tam největší děvkař…no pitka nehorázná, fakt do dnes jí nemám ráda a ani ostatní sourozenci!!!
A přoč třeba u bábovky budu muset čekat do druhého dne než jí budu jíst, vždyť s toho se nic stát nemůže ne?? ![]()
může, mimčo z toho může bolet bříško, teta ty si kup nějakou literaturu ![]()
No ty bláho já nicnevím a zeptat se mojí mtky tak mi zas řekne ježiš to tak neřeš…já jedla bla bla…
![]()
jo to mi říkala mamka taky, i ségra, ale jak pak slyšely toníka, jak řve bolestí a kroutí se, tak pochopily…mohla bych o kolice dělat přednášky...........hrůza
jinak jsem si teď četla 6 lunární měsíc, v tom jsme my, a píšou tam, jak si hltne malé plodovky, že může škytat a úplně jsem si vzpomněla, jak skoro furt toník škytal v břichu, je to takové protivné hlavně v noci, furt ti tak skáče břicho
![]()
teji: na koliku se vyprdni, třeba to ani nebudete mít, to řeš, až to bude aktuální, ale třeba si kup nějakou knihu mateřství, nebo tak, od těhotenství až do tří let věku dítěte, je tam hodně věcí i potom, jak budeš mít malou doma, ti to hodně poradí..........
Mám dma po mamce komunistickou první rok dítěte
Je bez obrázků, nuda!
tak si naděl na vánoce - Velkou knihu o mateřství, tu mám já a myslím, že je hezká a taková prostě k věci, ne žádné zbytečné omáčky
Jo kdyby byla penízky, já potřebuju věci do domácnosti
Ale v téhle knize jsem tam něco našla ![]()
Tej to najdeš na netu a za mě nic takového nikde napsali a taky jsem na to přišla neměj strach.
Jo a ty budeš mít moc hodnou holčičku, né jako je ségra.
Většinou nadýmají potraviny kde je droždí, proto starší, bábovka snad neva.
No v té knize je právě že luštěniny ano
Tak fakt nevím ![]()
Megg díky, doufám že naše princezna nebude mít nic z naší rodiny ![]()