Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1927
24.10.10 12:36

Jani na Edu už jsem si taky zvykla :palec:
Kačí bude to záhul ta svatba, ale užij si to max jak to jde, je to více méně váš/Tvůj den…pamatuji si, že jsem fakt byla Nevěsta a snažila jsem si to naprosto užít :dance: a užila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
24.10.10 12:37

TY JO, VY MĚ SERETE, TONÍK ZAČÍNÁ BÝT MAMINČÁK, UŽ NECHCE BÝT ANI S MOJÍ MÁMOU, TO JE CO ŘÍCI............TAKŽE SRAZ SE MUSÍ UDĚLAT PROSTĚ CO NEJDŘÍVE, MUSÍ SE DÁT NĚJAKÝ TERMÍN :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: TETA NEBOJ, ŘEKNEŠ ANO, DOBŘE SE NAJÍŠ, ZATANCUJEŠ, SPLNÍŠ MANŽELSKOU POVINNOST V NOCI A JE PO SVAJBĚ :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
24.10.10 12:38

VY MĚ TĚŠÍTE, ÚPLNĚ MI ZA EDÍKA PLESE :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :huban: :huban: :huban: :huban: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
24.10.10 12:38

MÁM UVAŘENO, TAKŽE SI NANDÁM NA TALÍŘ, OPŘU O BŘUCH A BUDU VALIT, MÁÁÁÁÁÁÁÁM NA TO TÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁKOVOU CHUŤ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
24.10.10 12:39

dívám se na metráčka, malý spí, uvařeno, no já jsem dobrá, jak jen to janinko děláš :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
24.10.10 12:40

a stejně se doktoři pletou a bude to Maňka :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
24.10.10 12:46

no ale dokážeš si nádherně sama se sebou pokecat a pochválit se :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
24.10.10 12:48

hele máme 300 stran pijééééééééééééééééééééééééém :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
24.10.10 12:49

já si vystačím s málem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
24.10.10 12:49

a už vař můro, nebo budou hladoví ti tvoji páni :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
24.10.10 12:53

jo za chvíli idu 5 minut.Ještě se připojila ségra :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
24.10.10 12:58

já se tak napápla, že se musím natáhnout nebo :poblion: tak pááááááá večír, j.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
24.10.10 12:59

hezké odpoledne nenažrančátko :hug: :hug: :hug: :hug: pa pa jdu už vařit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
24.10.10 13:12

Holčiny ahojky, tak já už jsem konečně doma. A dočítám Vás už tu přes hodiny. Měli jsme se úžasně vegáč jak prase nic jsem nemusela i kapučínko mi bylo ráno uvařeno takže pohodička. Akorát noc příšerná nemohla jsem spát a furt hledala malého v lůžku. Spali jsme totiž pod střechou a poklop do přízemí byl otevřený a já měla strach že se malý vzbudí a jak po tmě půjde že tam sletí. Pak je to chata na samotě v lese a já měla strach jít v noci čůrat musí se totiž do kadibudy ale to jsem nezvládla tak vždy za chalupku. No a chtělo se mi příšerně na velkou ale to jsem tam taky nezvládla. takže konečně doma ale počasí a malý úžasný až na to že jak jsme vyjížděli tak spadl ze schodů a odřel si celý nos.
Jinak s km a kg jste mě teda povabili no a já s těmi km teda jedu pěkně nahoru už mám 7 za ten víkend jsem furt jen žrala.
Holky někdo někdy tu psal recept na lívance. Nemůže to ho sem ještě hodit mám na ně strašnou chuť a k tomu šlehajdu a povidla. No to bude mňamka.
Jinak dneska dělala mamka oběd a byli vepř a krutí řízky ale mi to teda moc nejelo jsem se přemáhala a stejně to nedojedla.
Teď čekáme až se prcek vzbudí a fičíme ven připravit zahradu na zimu dokud je tam ještě jakžtak. Tak kdyžtak večír papa nebo zítra dopoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
24.10.10 13:21

tak sis Peťko aspoň odpočinula :srdce:
Já taky nemůžu na velkou když jsem v cizím prostředí a kadibudka v té kose ????? 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí