Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
24.10.10 19:33

a já zrovna četla, jak je ženské tělo dokonalé, že při porodu vylučujeme hormon, který tlumí bolest…tak ten jsem asi nevylučovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
24.10.10 19:39

tak já jdu.Hezký večer a sladké sny pa pa zítra :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
24.10.10 19:41

pa a odpočin papa :mavam: :mavam: :mavam: :hug: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
24.10.10 20:15

Jani ten tvůj Toník je nádherný :huban: :huban: Peti všimla jsem si že je zde fotka i tvého prdíka, taky krásný!! :srdce: Vám tak závidím ty chlapečky :-?
Mě naštěstí zatím záda nebolí… :wink:
Jani jo na hřbitově…jsme oplakávali své mrtné protějšky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mi to kolegyně z práce sežrala :mrgreen: Náhoda…jsme se ten den sešli no :nevim: Oslavíme to až 10.11…zajdeme jsi do kinča na Kájinka a papku :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.10.10 09:06

Dobré ránko :)
no je, když se usměje, nebo se příjde pomazlit, tak je k sežrání.......ale jak nad ránem řve a chce mlíko a já zrovna zaberu, tak je na zabití :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jo, aspoň si to dobře pamatuješ, já ani nevím, jak dlouho jsme spolu, musela bych hledat, jestli šest nebo sedm let, ale asi to bude sedm :oops: :oops: :oops: :oops:
taky toho mojeho prosím, že by mě měl vzít za kulturou, ale jaksi asi mám smůlu :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
25.10.10 09:27

Dobré ránko :wink: :wink:
Jani za kulturou…naposled jsme byli v kině loni v září, jak jsme měli svatbu a jinak dloooouho ne. Od doby co bydlíme ve svém, tak peníze na takové věci fakt nejsou!!
Kruciš to je zas počas venku a mají být zas invezre…no děs!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.10.10 09:35

já ani nemluvím, kdy jsme byli v kině, ještě byl toník v břichu a bylo to na bathory tuším :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
25.10.10 09:42

Je tak Bathory jsem viděla na DVD a teda nic moc :nevim: :nevim: Chtěla jsem jít hned 2.10. na Román pro muže, ale prý je to hloupost :nevim: Tak si zajdeme na Kájinka a uvidíme. Seru na Cinestar…ty jo tam už stojí vstupné 145,– to je maras!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.10.10 09:44

JÁ JSEM BYLA ZKLAMANÁ, PROTOŽE JSEM ČETLA OBĚ KNÍŽKY A TĚŠILA SE NA TO A ONO TO BYLO ÚPLNĚ JINAK…ALE JÁ MÁM RÁDA RODENA :srdce: TAK ASPOŇ NĚCO.....
TY JO, TADY PRŠÍ, TO JE HRŮZA.....HNUS, FAKT HNUS, MUSÍM ASI ROŽNOUT…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
25.10.10 09:59

No jako já taky doma svítím, a to je 10 hodin :nevim: :nevim: Venku lje jak z konve to je počas že by psa nevyhnal. A mužík jel do polska… :huban: Mě včera spordnul ať už toho nechám a jsem ráda že budeme mít zdravou holčičku, že ona o slyši :huban: A prý že jí to v dospělosti řekne že maminka jí nechtěla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.10.10 10:00

to já mám taky výčitky, nemůžu se rozhodnout pro jméno, hlavně proto, že to měla být prostě maruška :oops: :oops: :oops: :oops: jsem horzná mama, a on mi to vrátí tím, že bude celé noci řvát :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
25.10.10 10:03

ahojky holky to počasí je fakt hnus. Myslela jsem že dneska bude ještě pěkně a že půjdem ven a ono prší prší a prší. Navíc filip je zas nesnesitelný furt se mu něco nelíbí dělá scény a je protivný už vůbec nevím co s ním. Tři dny jsem nespala bo se furt budí a řve ze spaní. Dneska mám den kdy už od rána jen brečím bo mi ani nic jiného nezbyde. A dneska dělám ty lívance tak si tam dám kopu šlehačky a povidel na nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
25.10.10 10:10

Peťko, co je?? Nějaká podzimní deprese. A co je s Filípkem? Tož holky, lituju vaše starosti a přitom se na ně i tak trochu těším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
25.10.10 10:12

to není podzimní deprese to je prostě z malého já fakt nevím co s ním je už to trvá několik dní a je to od rána do večera a jak do toho člověk ještě nespí tak je to katastrofa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.10.10 10:13

peťulko a nemůžeš jít za někým na pokec, aji s malým........ty jo, ale taky to znám............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí