Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
a já zrovna četla, jak je ženské tělo dokonalé, že při porodu vylučujeme hormon, který tlumí bolest…tak ten jsem asi nevylučovala ![]()
Jani ten tvůj Toník je nádherný
Peti všimla jsem si že je zde fotka i tvého prdíka, taky krásný!!
Vám tak závidím ty chlapečky ![]()
Mě naštěstí zatím záda nebolí… ![]()
Jani jo na hřbitově…jsme oplakávali své mrtné protějšky
Mi to kolegyně z práce sežrala
Náhoda…jsme se ten den sešli no
Oslavíme to až 10.11…zajdeme jsi do kinča na Kájinka a papku
![]()
Dobré ránko ![]()
no je, když se usměje, nebo se příjde pomazlit, tak je k sežrání.......ale jak nad ránem řve a chce mlíko a já zrovna zaberu, tak je na zabití
![]()
jo, aspoň si to dobře pamatuješ, já ani nevím, jak dlouho jsme spolu, musela bych hledat, jestli šest nebo sedm let, ale asi to bude sedm
![]()
taky toho mojeho prosím, že by mě měl vzít za kulturou, ale jaksi asi mám smůlu
![]()
Dobré ránko
![]()
Jani za kulturou…naposled jsme byli v kině loni v září, jak jsme měli svatbu a jinak dloooouho ne. Od doby co bydlíme ve svém, tak peníze na takové věci fakt nejsou!!
Kruciš to je zas počas venku a mají být zas invezre…no děs!!!
já ani nemluvím, kdy jsme byli v kině, ještě byl toník v břichu a bylo to na bathory tuším
![]()
Je tak Bathory jsem viděla na DVD a teda nic moc
Chtěla jsem jít hned 2.10. na Román pro muže, ale prý je to hloupost
Tak si zajdeme na Kájinka a uvidíme. Seru na Cinestar…ty jo tam už stojí vstupné 145,– to je maras!!!
JÁ JSEM BYLA ZKLAMANÁ, PROTOŽE JSEM ČETLA OBĚ KNÍŽKY A TĚŠILA SE NA TO A ONO TO BYLO ÚPLNĚ JINAK…ALE JÁ MÁM RÁDA RODENA
TAK ASPOŇ NĚCO.....
TY JO, TADY PRŠÍ, TO JE HRŮZA.....HNUS, FAKT HNUS, MUSÍM ASI ROŽNOUT…
No jako já taky doma svítím, a to je 10 hodin
Venku lje jak z konve to je počas že by psa nevyhnal. A mužík jel do polska…
Mě včera spordnul ať už toho nechám a jsem ráda že budeme mít zdravou holčičku, že ona o slyši
A prý že jí to v dospělosti řekne že maminka jí nechtěla ![]()
to já mám taky výčitky, nemůžu se rozhodnout pro jméno, hlavně proto, že to měla být prostě maruška
jsem horzná mama, a on mi to vrátí tím, že bude celé noci řvát ![]()
ahojky holky to počasí je fakt hnus. Myslela jsem že dneska bude ještě pěkně a že půjdem ven a ono prší prší a prší. Navíc filip je zas nesnesitelný furt se mu něco nelíbí dělá scény a je protivný už vůbec nevím co s ním. Tři dny jsem nespala bo se furt budí a řve ze spaní. Dneska mám den kdy už od rána jen brečím bo mi ani nic jiného nezbyde. A dneska dělám ty lívance tak si tam dám kopu šlehačky a povidel na nervy
Peťko, co je?? Nějaká podzimní deprese. A co je s Filípkem? Tož holky, lituju vaše starosti a přitom se na ně i tak trochu těším ![]()
to není podzimní deprese to je prostě z malého já fakt nevím co s ním je už to trvá několik dní a je to od rána do večera a jak do toho člověk ještě nespí tak je to katastrofa
peťulko a nemůžeš jít za někým na pokec, aji s malým........ty jo, ale taky to znám............