Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3828
25.10.10 13:56

S tím otěhotněním a donošením dětí to je mazec a kolik toho přibývá. Hrůza a pak slyšíte v telce jak nějaká mamina odložila mimi nebo dokonce porodila a vyhodila. Co by jiné za to daly aby to mimi vůbec měli
Tej já jsem to myslela tak že jsem se tu na emiminu dívala na porodnice a tam je FM a že se tam narodí tvé dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
25.10.10 13:59

U fildy to taky vypadalo že to bude levák a nakonec pravák. Jj tej přivydělávám každá koruna dobrá a hlavně teď před vánocema se to hodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.10.10 14:01

kAČI, to je dobře, že to tak bereš.............všechno bude oká :)
musí, že jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485

Jj, ani nevím asi jsem to tu někde psala, nebo co. Jsmě vylekala že zas něco nevím :mrgreen: :mrgreen:
Peti jak píšeš, je to nefér, tam cigánce se 3letý klučina utopí a lidi co by si dítě fakt přáli a snažili by se o vše jim to třeba nejde…to je život, pěkně zlý!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828

Ty jo já jsem snad snědla 10 lívanců a teď bych si dala margotku nebo koko co mám ve skřínce. Mi zas bude zle. Vživotě jsem takové věci nejedla a palačinky už vůbec ne a teď bych si je dala co dva dny ale nechce se mi s nimi dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
25.10.10 14:02

Kačka je statečná holka a má u sebe skvělé dva chlapy, viď!!!
Peti ses k tomu dostala jako koníče nebo záliba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
25.10.10 14:03

Peti to možná znamená že čekáš holku, když ráda sledké :mrgreen: Ty jo taky bych si něco dala, ten oběd byl blee, nějak mi nejede :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.10.10 14:04

peti, tady lívance se rychle tráví a jsou lehké, tak si klidně dej, uvidíš, to malé je holčička, já sladké moc nemusím, síše maso, salámy, saláty, slané.........sladké sem tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
25.10.10 14:04

jako já nemohla otěhotnět u fildy a to jsem byla s psychikou na dně to málem dopadlo tak že se s přítelem rozejdem a jak mi dal ultimátum tak už jsem byla těhu a vůbec to nevěděla a naštěstí se rozhodla zůstat a teď jsem ráda že jsme to tak překonali ale chudák měl semnou zlatou trpělivost a má dodnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
25.10.10 14:05

Holky viděly jste tu reklamu na Riefku, či jak se to píše, jak si ty děti vybírají tatínka v porodnici. To je prča :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
25.10.10 14:06
Tejchi píše:
Kačka je statečná holka a má u sebe skvělé dva chlapy, viď!!!
Peti ses k tomu dostala jako koníče nebo záliba?

oooooooooooo děkuji zlatíčka moje....... :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: a mám doma nejlepší chlapi na světě :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
25.10.10 14:07

Peti takové problémy vztah jen posilují. My si zas hodně prošli jak jsme sháněli barák a hypotéku, muž proda auto za 250tis a složili jsme zálohu a začli řešit hypo a kurvynás ze dne na den vyhodili z práce, soukromník no…a přežili jsme to a naštěstí to vše vyšlo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.10.10 14:07

jako že jsi malé nechtěla peti? my jsme se málem rozešli před svatbou............a teď bych ho taky zabila někdy a nekdy zase :srdce: :srdce: :srdce: klasika..
ne neviděla, já na telku moc nekukám…jenom večer chvilku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
25.10.10 14:09

jako co se týká chutí a sem tam těch boláku tak bych řekla že holka ale jinak si myslím že je to kluk. jsem četla že holky měli příznaky na holku a narodil se kluk tak tomu moc nevěřím že bych já měla holku. Jako před těhu jsem měla ráda maso salámy atd… ale teď nemusím kuřecí a ty salámy jen když nic jiného není a to samé se slaným pokud jsou jen brambůrky nebo tyčinky tak si dám jinak šáhnu po nějakém kokinu.
Tej mi se hrozně nehty líbí už od malička a nechtělo se mi dávat co 3 týdny pětikilo na doplnění tak jsem si udělala kurz abych si to dělala sobě a pak i druhým jako koníček a přivýdělek na uživení bych musela dělat od rána do večera a to u dětí nechci. Pak začnou chodit do školy a je třeba se jim věnovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
25.10.10 14:10

já taky cpu sladké, ale poslední dobou moc nejím.fakt jen třikrát denně a odpoledne ke kafíčku oplatek nebo něco.Krom těch koláčů co jsem teď cpala. :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí