Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
25.10.10 13:16

Ty jo já mám dnes oběd ze včera a nějak mi dnes nejede. Halušky sezelím a špekem. Trocu jsem udloubala, ale nic moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.10.10 13:18

TY CHCI TAKY DĚLAT V TÝDNU A TAKY GULÁŠ Z KLIŽKY, MÁM NA TO HROZNOU CHUŤ…
JÁ? ASI OBVOLÁVAT KLIENTY A DOMLOUVAT SCHŮZKY, TO JE VŠECHNO :lol: ASPOŇ NĚCO…DOBRÁ KORUNA A HLAVNĚ, KDYŽ SI BUDEME BRÁT ÚVĚR NA 2,6 MIL. BUDU U ZDROJE A MÍT KONTROLU :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
25.10.10 13:21

Tak mi malý už spí asi hodinku a měla jsem tu paní na nehty jelikož si ulomila dva tak už mám taky hotovo a jdu se cpát lívancema. Já úplně miluju léto na slunku se dokážu smažit celé dny, ale teď mi bylo na slunku nějak :poblion: tak jsem ho ani moc nevyužila. Asi se to mimískovi nelíbilo a též jsem zvědavá zda to s mimčem půjde se opalovat. No ať už je ta zima za náma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.10.10 13:22

já doufám, že už budu taky vegetit v baráku, bylo by to lepší, malé v lkočárku a toník v bazénku nebo na písku…než tady v paneláku…ale to by se ten můj blb musel chovat jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
25.10.10 13:22

No a s tím přivyděláváním je to super mi to hodí asi 3,5 tisíce měsíčně a to se ani nenadřu ale aspoň něco a kdyby jsme na tom byli líp tak bych šla též do hypotéky nebo úvěru a postavili si baráček ale zatím to nejde by jsme museli vydělávat tak min o 10000 více aby bylo z čeho splácet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.10.10 13:25

tak to je krásné, já jdu na nehty ve čtvrtek ráno, mě vezme o svátku, je hodná…ale škoda, že tu nejsi poblíž ty, by jsme si pokecaly :)))
já se toho splácení bojím, ale už to máme vyzkoušeno, jen nevím, jaké to je, mít druhé dítě…
mě to dá asi 1500 měsíčně, ale jenom asi dvě hodiny, max čtyři času, uvidím, co mi řekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
25.10.10 13:29

ale i tak je to pomoc. Jako my kdyby jsme neplatili našim jako myslím příspěvek na vodu elektriku a teplo a nějaké ty další splátky tak by jsme to asi taky zlvádli ale měla bych hrozný strach že třeba příjde přítel o práci nebo tak ale řekli jsme si že jestli tu možnost někdy budem mít tak do toho jdem.
Taky nehtíky dělám i přes svátky nebo o víkendech jak se komu hodí a dneska bych si chtěla udělat i sobě ale nevím zda to stihnu jelikož ve tři mi má přijít další paní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
25.10.10 13:29

ahoj holky,já mám dohodnuté rehabilitace už na 2.11 jak mě viděla ta sestřička s puoíkem tak mě někam vecpala.Jinak bych šla až 16.11 ta je hodná. :dance: :dance: :dance:
pak jsem byla za zubařem-odnést mu koláče a pak v bývalé práci odnést šéfce koláče tak jsem si tak podrbala :dance: :dance: :dance:
no a dnes veget.Půjdu s Ríšou na trénink a pak se budu válet.Chce se mi sice spát, ale slíbuila jsem mu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.10.10 13:32

peti a co malý? vidíš, jak je hodný, jestli děláš nehty, když je doma…
kači čao, já myslela, že vychrapuješ…ty teda lezeš do řiti těma koláčema všem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jen jdi s ríšou, matko jedna lenivá :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
25.10.10 13:33

jako malý naštěstí spinká jinak hlídá babi nebo přítel popř. děda s ním se to nedá on ne že by mě chtěl ale on si chce povídat s tím kdo příjde chce ukazovat hračky a ať si s ním jde ta paní hrát atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
25.10.10 13:35

ty jsi pipka ripka Janinko :mrgreen:
pan zubař mi ušetřil hodně peněz tak proto ty koláče a šéfka je strašně fajn ženská a moc na ni myslím.Když jsem dala výpověď tak plakala.Je to :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
25.10.10 13:36

kači tak to máš fajné já když jsem odcházela tak mi bylo řečeno že jsem na ně udělala podraz a že jsem jim slíbila že děti nechci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jako na to si fakt nepamatuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.10.10 13:37

jo vlastně peti ty bydlíš u rodičů, tak to máš dobré, já bych dělala pořád nehty, ať ho tam mají :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kači a co dělá ten tvůj ríša za sport a vyhráli v tu neděli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
25.10.10 13:41

Ríša hraje házenou a bobci prohráli, ale zase hráli s prvním v tabulce tak to je omlouvá :nevim: není každý den posvícení.Byl z toho zdrblí. :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
25.10.10 13:43

já měla i teď v poslední práci fajn šéfa.Tykali jsme si a byl moc hodný.Chtěla jsem se ještě vrátit do práce na říjen, listopad, prosinec ale on mi řekl, že bude moc rád, ale ať si uvědomím, že už jsem jednou potratila a že mi za to nic nestojí........... :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí