Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
24.10.10 14:39

jdu se najíst a ZASE ROZVÁŽET TAK PA VAČER KUŘÁTKA :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
24.10.10 14:40
j.s. píše:
posílám receptík, výýýýborné, ale koupila jsem v řeznictví kuřecí játra, tak nevím, jestli neuklidím a neudělám ještě játra na cibulce s rýží, nejedla jsem to asi sto let…
1 a 1/2 hrnku kefíru
1 lžíce moučkového cukru
2 vejce
2 lžíce mléka špetka soli
1 a 1/2 hrnku hladké mouky
1 balíček prášku do pěčiva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tak jsem vám to tu dala ať nemusíte hledat :wink: :wink: A já už jdu fakt ven na tu zahrádku :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
24.10.10 14:42

housky jsou senza, přidala jsem lžíci zakys. smetany.

Druždí můžu, maminka dělávala drož. pomazánku, mnam, tu neumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
24.10.10 16:15

Tak my přišli z venku. Paráda totálně vyvětrání malý zas protivný jak veš ale to není nic nového.
Tej ty jsi úžasná žes to našla. Zítra nebo pozítří to udělám. Dneska se mi už fakt nechce. No a na té chatce jsme byli kousek za makovem. Je to asi hodina jízdy autem a pak asi 20-30minutek do kopce. To byla fuška zadýchaná ale zvládli jsme to i prďola ale toho chvilku nesl tatínek.
Megg ten zánět hlavně pořádně vyléčit jelikož se to rádo vrací. Já na to trpím každým rokem z jara a je to svinstvo nehorázné. Začíná to tím že jdu na wc a čůrám jasně červenou krev a pálí to jak bych čůrala jehly. Tak dostanu antibiotika ono se to spraví a za týden je to zpátky znovu.
Jani jestli budeme mít druhého kluka tak bych pak asi taky chtěla zkusit do třetice holku ale jako jestli budu mít 4 chlapy v chalupě tak se asi zblázním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
24.10.10 16:51

Tak jsem taky zpět z venku…docela foukalo, ale teď na večer se to uklidnilo. Vyplela jsem si jeden záhonek a trochu pomohla mužíčkovi. Se mi smál jak jsem vylezla z šatny, že jsem strýček pompo :mrgreen: :mrgreen: Měla jsem tepláky, tričko s dlouhým a dvě mikiny a to vše pod láclovýma monterkama…a jak jsem šla okolo auta, koukám do okna a fakt…kulihrach jak prase :mrgreen: :mrgreen: A teď se mi tam Johanka šťouchá…cítím jak se vrtí prďolka malá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
24.10.10 17:17

vy jste šikulky, já poslala chlapy ven a vyžehlila jsem část prádla............jsem nějaká protivná, venku padá jakýsi bordel, no dušičky jak vymalované :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
24.10.10 17:18

Jeee my máme s mužíkem výročí na dušičky…budeme spolu už 5 let. To to letí :huban: :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
24.10.10 17:40

to jste se poznali na hřbitově ? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
24.10.10 19:19

co děláte babuchy? já už mám snad dneska splněno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
24.10.10 19:22

aHOJ UŽ JSME KONEČNĚ DOMA :dance: :dance: :dance: dám si segoš s knedlou a půjdu se naložit do vany.Záda mě hrozně zlobí.Zítra se jdu domluvit na TY REHABILITACE snad mi pomůžou- už fakt neujdu ani jeden kilometr :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
24.10.10 19:24

jak to? tož se opatruj.......taky jsme byli ve vaně, všichni, ještě se tam vlezem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
24.10.10 19:25

dá se na něho vůbec dlouho zlobit ?????? :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
24.10.10 19:28
j.s. píše:
jak to? tož se opatruj.......taky jsme byli ve vaně, všichni, ještě se tam vlezem :lol:

no to bude ta plotýnka :zed: :zed: :zed: bojím se jak to bude bolet u porodu......... :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
24.10.10 19:29
j.s. píše:
dá se na něho vůbec dlouho zlobit ?????? :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

no to je zlatíčko :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
24.10.10 19:31

neboj, třeba to ani neucítíš a bude tě bolet něco jiného :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí