Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
j.s. píše:
posílám receptík, výýýýborné, ale koupila jsem v řeznictví kuřecí játra, tak nevím, jestli neuklidím a neudělám ještě játra na cibulce s rýží, nejedla jsem to asi sto let…
1 a 1/2 hrnku kefíru
1 lžíce moučkového cukru
2 vejce
2 lžíce mléka špetka soli
1 a 1/2 hrnku hladké mouky
1 balíček prášku do pěčiva![]()
![]()
![]()
![]()
Tak jsem vám to tu dala ať nemusíte hledat
A já už jdu fakt ven na tu zahrádku
![]()
housky jsou senza, přidala jsem lžíci zakys. smetany.
Druždí můžu, maminka dělávala drož. pomazánku, mnam, tu neumím.
Tak my přišli z venku. Paráda totálně vyvětrání malý zas protivný jak veš ale to není nic nového.
Tej ty jsi úžasná žes to našla. Zítra nebo pozítří to udělám. Dneska se mi už fakt nechce. No a na té chatce jsme byli kousek za makovem. Je to asi hodina jízdy autem a pak asi 20-30minutek do kopce. To byla fuška zadýchaná ale zvládli jsme to i prďola ale toho chvilku nesl tatínek.
Megg ten zánět hlavně pořádně vyléčit jelikož se to rádo vrací. Já na to trpím každým rokem z jara a je to svinstvo nehorázné. Začíná to tím že jdu na wc a čůrám jasně červenou krev a pálí to jak bych čůrala jehly. Tak dostanu antibiotika ono se to spraví a za týden je to zpátky znovu.
Jani jestli budeme mít druhého kluka tak bych pak asi taky chtěla zkusit do třetice holku ale jako jestli budu mít 4 chlapy v chalupě tak se asi zblázním.
Tak jsem taky zpět z venku…docela foukalo, ale teď na večer se to uklidnilo. Vyplela jsem si jeden záhonek a trochu pomohla mužíčkovi. Se mi smál jak jsem vylezla z šatny, že jsem strýček pompo
Měla jsem tepláky, tričko s dlouhým a dvě mikiny a to vše pod láclovýma monterkama…a jak jsem šla okolo auta, koukám do okna a fakt…kulihrach jak prase
A teď se mi tam Johanka šťouchá…cítím jak se vrtí prďolka malá
![]()
vy jste šikulky, já poslala chlapy ven a vyžehlila jsem část prádla............jsem nějaká protivná, venku padá jakýsi bordel, no dušičky jak vymalované
![]()
Jeee my máme s mužíkem výročí na dušičky…budeme spolu už 5 let. To to letí
![]()
aHOJ UŽ JSME KONEČNĚ DOMA
dám si segoš s knedlou a půjdu se naložit do vany.Záda mě hrozně zlobí.Zítra se jdu domluvit na TY REHABILITACE snad mi pomůžou- už fakt neujdu ani jeden kilometr
![]()
jak to? tož se opatruj.......taky jsme byli ve vaně, všichni, ještě se tam vlezem ![]()
j.s. píše:
jak to? tož se opatruj.......taky jsme byli ve vaně, všichni, ještě se tam vlezem
no to bude ta plotýnka
bojím se jak to bude bolet u porodu.........
![]()
j.s. píše:
dá se na něho vůbec dlouho zlobit ??????![]()
![]()
![]()
no to je zlatíčko
![]()