Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jj mě též napadlo že bych se stavila až budu mít auto ale já jsem takový talent že zabloudím a pak budu v takovém stresu a budu volat tomu svojímu ať pro nás přijede že nevím kde sme. Já jsem mu jednu dobu říkala filoméno tak to myslel přítel že mě asi zabije
![]()
No Peti já mám zas problém s mýma zkušenostma. Sice mám řidičák asi 7 let, ale jezdím hrozně málo. Však jsem ti tu psala příhodu jak jsem srazila chlapa zrcátkem. A jediné v čem se cítím v pohodě je naše terrano a to zatím nejede
Ale ono od nás zespodu jezdí autobus na Vratimov přez Paskov a nebo vlakem, budem sjedu do Pržna a pak sednu na vlak. Ale to je daleko.
Jsem říkala mému že musíme koupit malý nafukovací bazenek na léto pro Johan, ale vůbec netučím zda už si sama sedne. Já nevím vůůůůbec nic ![]()
tak to je u každého dítětě individuální. Fila brzo seděl i chodil. No určo se nějak domluvíme a budem se navštěvovat. Teď je to na prd že začíná ta zima
TO JE DOBŘE, ŽE JSOU KEFÍRKY DOBRÉ
JÁ ŘÍKALA TONÍKOVI TONISLÁVKU, V TU DOMU MI TO NA NĚJ ŠLO…A MANŽEL MI ŘÍKÁ MYJAVO NEBO ZLATAVO, TAKŽE UŽ NÁS ASI NORMÁLKA ![]()
Já jsem jednou šla s kámoškou z Místku na bašku pěšky a s kočárkama jsem myslela že mi nohy upadnou a ty puchýře no hrůza
JÁ JSEM KOLIKRÁT MYSLELA, ŽE UŽ TAKY NEDOJDU DOMŮ, HALVNĚ, KDYŽ JSEM SE OCITLA MEZI NAFOUKANÝMA ZÁVĚJEMA, TO BYLA HRŮZA, DIV JSEM HO NEVYKLOPILA..........MUSELA JSEM BYÝT ASPOŇ TŘI HODINY VENKU, NOJONO KOLLIKA…
Fakt, ale tam je cyklostezka, tam je hezká procházka ne?? Tož nějaká hospůdka cestou, zastavíš se na kofolku ![]()
No já se netěším na léto, jak je horko tak se mi faaaakt nic nechce a ještě tlačit kočár
Tak uvidím jak to zvládnu ![]()
j.s. píše:
POJEDEŠ NA KOLE TETA
Jako v létě a v hicu?? To já nesnáším…horko ![]()
TAK DÁŠ VANKU NA ZAHRADU A BUDETE SE KOUPAT A SPINKAT A KOJIT A PAPKAT ![]()
Jj, pořídím bazének malý
Sednem pod dešník a budem lízat zmrzliny ![]()
AJI MALÁ
TY JO, TAK JÁ JSEM DNESKA KO, UKLIZENO, VAŘÍ SE OBĚD, MALÝ SPÍ..VE TŘI PŘÍJDE PÁN NA SPOŘENÍ A ASI U NĚJ BUDU MÍT GRIGÁDU, JUCHŮŮŮŮŮŮŮ
![]()