Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tej jak si se dostala že tvoje mimi se narodí v porodnici Frýdek-Místek??
Jani ono to není tak jednoduché moji rodiče moc nehlídají oba dělají ve firmě sídlo firmy mají doma a furt pracují od rána do večera takže hlídaní u nich nehrozí jen třeba když jdu k lékaři nebo nakoupit a venku je hnusně.
Ale přítelovi rodiče jsou ochotní děda ten je na pracáku a babi dělá ranní odpolední takže to vždy nějak skloubím.
Tak to mě kači mrzí že jsi potratila to jsem vůbec nevěděla a máš rozumného a asi i fajného šéfa. To se málokdy stane
jo je moc hodný.Jednou jsem jela na dovču a vrátím se a kluci v práci:máš průser jako hrom, no počkej až tě uvidí šéf.Tak já za ním hned valila do kanclu acelá vyhukaná na něj co se stalo.....A on: ale udělala jsi příjem kotoučů za milión a půl místo 1500Kč
asi jsi dala špatně desetinou čárku, ale to neřeš…splést se může každý…takže takové zlato to je ten můj šéf.
nás prodali, a ředitelové, u kterých sem dělala už tam nejsou a i část lidí se odpojila do nové firmy, takže když se budu vracet, tak asi do neznáma, ale to je daleko, než eda bude mít tři roky…
kači, to jsem taky nevěděla, že jsi potratila, moje ségra taky a má páreček a říká, že má malého za odměnu, tak to máštaky holčičku kačenku v bříšku za odměnu
![]()
házenou, ježiši, tak mu řekni, že jsem švagrová od stržínka ze zubří
![]()
no já potratila letos v březnu
po roce snažení
a když jsem čekala Ríšu tak to měli být dvojčátka a to jsem ve čtvrtém o jedno přišla.ale je to pryč a ten mám toho malého žgolíka v bříšku a jsem šťastná......
![]()
no to já když udělala chybu tak jsem to pěkně schytala až mi bylo do breku celkově když se šéfovi nedařilo tak se po mě pěkně vezl.
kači tak to je mi moc líto. Hlavně že je teď vše v pořádku a tak jak má být.
Peti tak je to pordnice nejblíž, ono se to tam musí hlásit nebo co?? Tam normálně pak přijedu a bude ne ![]()
Kači to se máš mít tak skvělého šéfa, já měla vždy kokoty!!!
jo tak když bylo něco dobře a navíc, tak nikdo nic.....ale jak se něco posralo, tak to bylo
ale asi jenom dvakrát jsem něco řádně posrala, ale já si myslela o blbečkách svoje…a teď když jdu a mává na mě ruka z audi nebo bávce, tak mávnu a říkám si, jeď ty čuráku
ale bylo mi tam fajn, pak s holkama na nákupu, to jsem tam byla tři měsíce, tak to byla paráda, trochu jsem je tam rozdivočila
byli moc pracovité a upíplé ![]()
Kači teď na sebe dávej hlavně pořádný pozor a fakt se moc nepřemáhej!!!! Manželova teta má dvě holky, kluka vždy potratila, tělo to nějak nesneslo ![]()
Peti ty si přivydéláváš nehtama, dobrý. Já teď obvolávám tchánovi školky, má firmu s fotkama a někdy se mi faaakt nechce!!
kači: on hraje za muže, má 27 jako já, a je to levák a nejlepší střelec, to ho bude znát, třeba ho obdivuje, já ho moc nemusím, celá rodina se může posrat, když hraje v tv.......ale tak, ať hraje, když ho to baví a jsou z toho peníze…že jo…mají jich málo…
a právě toník bude asi taky levák a tak hezky už teď háže balonem a dan vždycky, házenkář, já to úplně nesnáším…protože jak se jim narodil ten malý, kdyby měli zase holku, tak by se asi zhroutili, tak jenom melou, že bude házenkář po tátovi..
![]()
děkuji ale já dozadu nekoukám, jestli to tak mělo být tak to tak beru.Ríša je zdravý a kdyby mělo být to druhé mimuško nemocné tak příroda si poradila.Stalo se to 12.3 a já mám teď termín 10.3 tak mi to možná tam nahoře chtějí vynahradit ![]()