Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
25.10.10 10:25

Peti jak ti příjde muž domů, tak ať si hrají a zdřimni saspoň hoďku dvě. Naber síly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
25.10.10 10:27

Ty jo holky já přibrala přez zadek už 4cm…minimálně. To je děs teda…jsem zvědavá jestli to fakt shodím :nevim: Ještě se pokusím zvážit na té mé kouzelné váze doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
25.10.10 10:29

No momentálně nemám za kým buď jsou v práci a nebo bych musela autem a to teď nemám k dispozici.
tej to bych musela jít spát asi k sousedům jelikož by mě nenechal by furt bušil na dveře nebo za mnou brečel atd… Je to fakt někdy hrozně na psychiku. Teď se naštěstí zabavil tak ani nedutám ať ho nevyruším a není zas peklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
25.10.10 10:32

Peti já tě lituju, být poblíž tak už jsem u tebe :wink: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
25.10.10 10:37

tak to by bylo super uvítala bych tě s otevřenou náručí. Neboj to shodíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
25.10.10 10:38

Když se podívám na fotky z léta tak jsem jak anorektička teď je i přítel spokojený že mě je aspoň za co chytit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
25.10.10 10:40

Peti ty ji odjakživa taková opuchlá nitka. Já mám odjakživa po mamce dupku :nevim: Doufám že to shodím…pokud budou penízky chceme si koupit ten vozík na kolo pro prcka…a budu jezdit a jezdit :wink: Jestli se dokopu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
25.10.10 10:47

jako já jsem nikdy nebyla tak hubená to až po fildovi a navíc moje mamka je malá a taková dost oplácaná a tatík ten je jak pavouk s břichem. Ségra ta bude po mamině to už je vidět teď ale obě místo aby něco dělaly tak leží v lůžku cpou se sladkostma a čumí na telku.
Tej my jsme se na ten vozík dívali a stojí to pěknou vatu.
a posílám fotku jak jsem byla opuchlá nitka před porodem a vidíš taky jsem to dala dolů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
25.10.10 10:58

Peti to foto už jsem viděla, už jsi ho sem jednou dávala. No, takže pak hoodně stresu, nevyspání, nenajezení se pořádně a tak to dopadlo. No možná jak to má kdo v genech…my jsme všechny tři holky po mamce prdelaté. A mě všichni říkjí že jsem celá babča a ta je odjakžive, co jsem našla foto z jejích asi 30 taová malá hruštička. Zadek, břicho a prsa…takový sladký koblih. Ale ona je povahou úžasný člověk. No jádoufám že to pak nějak vyběhám…je fakt že jsem nikdy nebyla žádná nitka a vše se na mě třepkalo :nevim: Ale pohybu jem měla jakš takš, v práci 8 hodin na nohou honila jsem se za auty, při hezkém počasí jsme jezdili na kole, z práce přišla a šla na zahrádku, nebo se psem, prostě pořát pohyb. Ale teď, mě se ani ven nechce…nějak lenivím a samotnou mě to nebaví. A to ještě budou Vánoce a to bude teprve žraní :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
25.10.10 10:59

jani lívance jsou úžasnéééééééééééééééééééééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
25.10.10 11:02

jo tak vánoc se taky bojím ale pak budem jezdit s kočárkama na dlouhé procházky, tak to vychodíme. Já u fildy chodila pěšky žabeň paskov asi taková půl hodinová procházka tam a půl hoďky zpátky kilometrově nevím kolik to je. Tej ale neboj určo to půjde dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
25.10.10 11:02

Kruci já si musím koupit ten kefír a vyzkoušet je!!! V pátek jedeme n nákupy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
25.10.10 11:04

Peti ty už víš že u tebe to jakštakš šlo…já teprve uvidím no :nevim: Doufám že se dostanu zpět na svou váhu ať nekupuju nový šatník.Ty máš třeba teď pohyb s Fífou (snad nevadí že to tak říkám, jako jméno), ale já su pěčok líny doma :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
25.10.10 11:06

nn my mu též říkáme fífa někdy nebo i Filušo apod… a pohybu s ním a hlavně nervů mám až až kdybych byla sama tak místo 6 nebo 7 kilo už mám asi tak 12-14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
25.10.10 11:11

No vidíš…ale na tobě by to nebylo poznat. Já se na to jméno rači zeptám, někdo třeba nemá rád nějaké oslovení. Moje kamarádka Johanka nemá ráda jak jí říjakí Johi :nevim: A já tak asi naší princežně říkat budu…můj jí říká, jak to napsat, pokusím se tak jak říká Žán :mrgreen: Mamloš…možná se tohle naučí první říkat :wink: Až bude princezna na světě a já budu třeba u tchýně, tak se zastavíme a pojezdíme spolu s kočárkama :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí