Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ty bláho, jak velký máš byt?? Já toho tady mám dost sama!!!
![]()
60m2 ale o to nejde..........mě se prostě nechceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ato aby jsi nevyšla ze cviku
![]()
hele posledně jsem chtěla ušetřit a nekoupila jsem si Pronto, ale jiný čistič nábytku .Teď s ním dělám a
smrdí to jako biolit křížený z citronem
![]()
Kači bobku…já kupuju savo, většinou mám všuda kachličky a nebo lino ![]()
já savo už nemůžu ani čut
my tím stříkali tu plíseň
tak jdu vařit ale budu too tu hlídat , protože pak nestíhám dočítat..... ![]()
Čus já jsem fakt šikula
jdu do sklepa pro brambory a zakopnu…a ukopnu si palec
bolí to jak čert…jinak já dnes dělám ten obalovaný květá, brambor a už mám napečíno ![]()
no konečně trochu jedete
já dělám koleno, uzenou olívku, zítra jenom do ní uvařím krupky, a pak maso s mrkví, petrželí, rajčetem, no prostě co se doma našlo a špagety...........byla jsem s malým venku a táááák mě bolí záda, zlatý kočár, ale ještě že včil, později by to bylo mnohem horší…
tak ještě, že jsi nespadla
dávej pozor!!!!!!!!
mě se pořád nic nechce........ale už jdu fakt.....
![]()
tak to s tím vařením zase vidím bledě.Přišla největší drbna
![]()
PANÍ NEVĚSTO. TAK JAK SE CÍTÍTE? UŽ SE TO BLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍŽÍÍÍÍÍ NEBOJ, ŠATY SE DAJÍ POVOLIT, TO SE TEPRVE PO SVAJBĚ ROZJEDEŠ
![]()
JSEM RÁDA, ŽE PŘISTUPUJETE NA EDU, ALE BUDE TO EDUARD, VŠAK MU TAK ŘÍKAT NIKDO NEBUDE…A JAK BUDE V PUBERTĚ, BUDOU MU ŘÍKAT EDDY
A TONNY ![]()
jak chceš............co s tebou.............
to by tě byla škoda.........třeba Brundibár
![]()
jinak jsem trochu nervozní a hodně unavená......
ale za chvilku to bude tak pak budu odpočívat apak už se snad konečně uvidíme..........
![]()
ovšem jestli se mi někdy dokážeme domluvit..........až budeme kolem té půli ledna na mateřské tak můžeme kdykoliv, ale snad to bude dříve, ne?