Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nám se tlačí rovnou stolička, tak věřím, že ho to bolí............ ![]()
chudinka ![]()
Toník ne salát
Edík jo salát
![]()
Já s Pétou měla borův. jogur s domácím chlebem, moc se mi včera povedl, teď piju kafíčto
já hrozně nezdravě jím, ale měla jsem to i u toníka, takže si taky dával
jako edík, fakt to asi bude eda a mě kačka zabije
![]()
tak ji neříkej kde bydlíš a budeš žít
a je to daleko, to můžete ještě několikrát změnit ![]()
Mě se na kluka Petr líbí ale pro holku by se mi líbila Ema, ale to zas mušskýmu ne ten by Kristýnku, ale to na spolužačku volali kryso, a to nechci. Tak nevím kdyby to byla holka Petra ????
![]()
já taky nezdravě jim a hlavně bych se cpala sušenkama, to bude zas cukrovka
![]()
taky jsem chtěla kdyby to nebyl toník emu, strašně moc, ale teď je to moc časté, tak se mi líbila marie.......
krásné ráno sluníčka.....................
Janinko já už si na toho Edíka zvykám
ale jemu se to líbit nebude.Tak mu dej do rodného listu Edda- to být může.
Holky my včera skončili v devět večer a stejně to nemáme rozvezené.Dnes pokračujeme.Že já to všechno raději nesežrala
![]()
musím dopoledne uklízet a vařit, ale vůbec nevím co.Mám vytáhnutou vepř.kýtu tak mi poraďte prosííííííííííííííím.Chtěla jsem seget.guláš, ale nemám knedlík a chleba je málo a do obchodu můžu až ve 14 hod.
![]()
Ahojky holky
![]()
Tož Jani já si taky ne Eduarda zvykám ![]()
Magg jen tak dál, pěkně lež, vyhřívej se a teplé čajíčky!!
Kači taky bych si dala segedin!!! ![]()
Já nevím zda mám dnes udělat halušky se zelím nebo rýží na sadko. Halušky do útarka vyprdím, v úterý jdu k zubařce a v pátek na gindu. Tak dnes by to ještě šlo ![]()
já našla recept na vepř.kýtu se zelím a bramboráčky
asi se do toho pustím
nevím jestli mám česnek do háje moment ![]()
Kači člověče já mám doma vše…nakupujeme na 14 dní vždy a mám plnou špajz i mrazáky ![]()
no hovno prd.....samozřejmě že nemám česnek.....nervy moje............tak asi segoš ![]()
jo my na týden, ale už je neděle a to vše dochází do prdele.....
![]()
Nemáš ani sušený?? Tož dojdi za susedou
Já mám doma časneku snad na celou zimu…trocha z naší zahrádky, trocha od rodičů a trocha od manželova dědy ![]()