Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já dávám 300 tak to není tak hrozné a jdu po 4 týdnech, jeden tp se mi zlomil, jsem říkala, že to mé strouhání, vaření, umývání zadku,úklid a tak nevydrží…
![]()
já jsem strašně chtěla mimi snad už od 19 ale přítel nebyl připravený a nechtěl tak jsem si 4 roky čekala až dozraje a pak se prostě nedařilo a já si myslela že prostě jsme pár kdy mít dítě spolu nemůžem a já po mimču strašně toužila tak jsem od něj chtěla odejít. Ještě že jsem dostala rozum bo bych si to vyčítala snad celý život
Peťko ty nás sereš.........ty nejen že si to nenecháš říct, ty nás i mateš svýma chutěma a bolákama a salámy atd.a vy si můry vyberte, co?????????????
![]()
jani ono jak kde někde si tu cenu fakt nahodí a já taky co chvila nehet někde nechám ale to bych pak nic nesměla dělat abych je měla všechny. Jako chodí mi tu holky co se diví že jim upadly nehty u volejbalu apod… co k tomu říct
a co ten eda? nějak se to začíná chytat, že? můžu tak začít říkat bříšku? chjoooooooo, když tady v okolí mají takovéo velkého psa a říkají mu edo, to jediné mě sere a ještě ten svátek…chjooooooooooo
![]()
holky už jen chvilku a budeme to vědět
já si stejně myslím že se doktor nechtěně prořekne
peti mě neupadl, jen se naštíl, nechala jsem ho v šuplíku, jak jsem zavírala ho a myslela jsem, že si crbnu, protože se mi s tím typem otočil i můj nehet…jinak jsem spokojená, ale tak to rostlo, že jsem si to musela doma opilovat, už mi to vadilo…
jani tak přítel chtěl Maxe ale to jsem zavrhla já jelikož máme známe a ti mají taky psa maxe tak by to bylo takové divné. Ale asi to bude Lukášek
Peti já taky děti miluju a chtěla jem je moooc už dávno. Ale první přítel si našel jinou a s Kubou jsem se seznámila ve 20. Po roce už jsme začali i shánět společné bydlení a děti klidně hned, ale neměli bychom je kam dát, takže to nešlo. Ani u našich, tam jsem měla pokoj 2×3m a všichni sourozenci u našich bydleli a u Kubových rodičů taky ne. Tak jsme si museli sehnat vlastní bydlní, což se kvůli páce zadařilo až za 3 roky co jsme byli spolu, tedy 2 roky nám to trvalo no a pak jsme na tom byli hodně špatně finančně, nezvládali jsme to, 20tis měsícně rostě jde za hypo a půjčku pryč a to je maras. No a teď jsme se shorli že jakštakš jsme si zvakli na to šetření a spoření všeho, zrušili jsme životka a rozhodli se pro prcka. Jinak bychom čekali ještě hooodně dlouho a snad to njak zvládnem
Ale štve mě že čekám dítě tak pozdě ![]()
my jsme udělaly chybu, do březňátek jsme měly dát povolení, jenom pod podmínkou, že se bude říkat pohlaví
![]()
tak já je mám teď fakt dlouhé a zatím v poho si zvykám. Mi zas sjely jak jsem otvírala mrazák tak to bolelo až do lokte au au au ale drží