Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
25.10.10 14:11

já dávám 300 tak to není tak hrozné a jdu po 4 týdnech, jeden tp se mi zlomil, jsem říkala, že to mé strouhání, vaření, umývání zadku,úklid a tak nevydrží… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.10.10 14:11

já taky už moc nejím :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
25.10.10 14:12

já jsem strašně chtěla mimi snad už od 19 ale přítel nebyl připravený a nechtěl tak jsem si 4 roky čekala až dozraje a pak se prostě nedařilo a já si myslela že prostě jsme pár kdy mít dítě spolu nemůžem a já po mimču strašně toužila tak jsem od něj chtěla odejít. Ještě že jsem dostala rozum bo bych si to vyčítala snad celý život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
25.10.10 14:12

Peťko ty nás sereš.........ty nejen že si to nenecháš říct, ty nás i mateš svýma chutěma a bolákama a salámy atd.a vy si můry vyberte, co????????????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.10.10 14:13

peti upřimně,taky mě sereš !!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
25.10.10 14:13

jani ono jak kde někde si tu cenu fakt nahodí a já taky co chvila nehet někde nechám ale to bych pak nic nesměla dělat abych je měla všechny. Jako chodí mi tu holky co se diví že jim upadly nehty u volejbalu apod… co k tomu říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.10.10 14:14

a co ten eda? nějak se to začíná chytat, že? můžu tak začít říkat bříšku? chjoooooooo, když tady v okolí mají takovéo velkého psa a říkají mu edo, to jediné mě sere a ještě ten svátek…chjooooooooooo :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
25.10.10 14:14

holky už jen chvilku a budeme to vědět :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já si stejně myslím že se doktor nechtěně prořekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.10.10 14:16

peti mě neupadl, jen se naštíl, nechala jsem ho v šuplíku, jak jsem zavírala ho a myslela jsem, že si crbnu, protože se mi s tím typem otočil i můj nehet…jinak jsem spokojená, ale tak to rostlo, že jsem si to musela doma opilovat, už mi to vadilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828

jani tak přítel chtěl Maxe ale to jsem zavrhla já jelikož máme známe a ti mají taky psa maxe tak by to bylo takové divné. Ale asi to bude Lukášek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828

nebo ta Simonka???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
25.10.10 14:17

Peti já taky děti miluju a chtěla jem je moooc už dávno. Ale první přítel si našel jinou a s Kubou jsem se seznámila ve 20. Po roce už jsme začali i shánět společné bydlení a děti klidně hned, ale neměli bychom je kam dát, takže to nešlo. Ani u našich, tam jsem měla pokoj 2×3m a všichni sourozenci u našich bydleli a u Kubových rodičů taky ne. Tak jsme si museli sehnat vlastní bydlní, což se kvůli páce zadařilo až za 3 roky co jsme byli spolu, tedy 2 roky nám to trvalo no a pak jsme na tom byli hodně špatně finančně, nezvládali jsme to, 20tis měsícně rostě jde za hypo a půjčku pryč a to je maras. No a teď jsme se shorli že jakštakš jsme si zvakli na to šetření a spoření všeho, zrušili jsme životka a rozhodli se pro prcka. Jinak bychom čekali ještě hooodně dlouho a snad to njak zvládnem :nevim: Ale štve mě že čekám dítě tak pozdě :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529

my jsme udělaly chybu, do březňátek jsme měly dát povolení, jenom pod podmínkou, že se bude říkat pohlaví :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828

tak já je mám teď fakt dlouhé a zatím v poho si zvykám. Mi zas sjely jak jsem otvírala mrazák tak to bolelo až do lokte au au au ale drží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí