Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
27.10.10 12:33

Marti taky jsem se nadlábla, bramborky, špenát a volí oko :-P :-P Mňam…chvíli spočku a pak pujdu ven :wink: Je tam dnes hezky, tak toho musím využít a je tam i mužík, tak mu pomůžu v garáži :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
27.10.10 12:40

peti ty jsi moje asi vzorná kopie :)))
co myslíte, já jsem uklidila celý byt a jdu se mrknout na siko a vybírat pomalu wc a koupelny :dance: ale mám nízký rrozpočet, tak se moc nerozšoupnu......... odpo se jdu projíta musím si pak někde jít skočit koupit pohodlnou podprdu, všechny jsou malé a těsné :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
27.10.10 12:46

Jj tak tu podprdu též potřebuju doma chodím bez a jak někde jdu tak tu co mám tak jsem z ní na nervy jelikož mi to všude utíká. Já už mám konečně vše hotové a ten prďola zas ještě nespí. Já jedu odpo zase sama bez malého do OV, jdu se kouknout s tchýni do Ikey

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
27.10.10 12:49

Jani s těmi podprdami mám taky kapek problém…koupím jednu novou u ťamiků a pak pořádnou kojící :wink:
Jako mě to uklízení někdy neba, jako koupelnu a wc třeba vytřu co týden, jsou tam vlasy a prach, ale jinak chodba jsou kachle a uprostřed koberec, obyvák koberea a kuchyň i ložnice koberec, to jak je třeba vysaju. A v předsíni, je spojená s chodbou semrasí, tam tak co 2-3 den vysávám a přejedu i obyvák a kuchyň. V obyváku často jíme a jsou tam drobky a v kuchyni taky. Jinak jako fakt nepindluju. Okna jednou za rok, tady se nepráší nic, takže j to v klidu. Loni jsem nestíhala a teď jsem těhu, takže dvakrát mi to nevyšlo, a co :nevim: Se nezblázním :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
27.10.10 12:51
Peťka1 píše:
Jj tak tu podprdu též potřebuju doma chodím bez a jak někde jdu tak tu co mám tak jsem z ní na nervy jelikož mi to všude utíká. Já už mám konečně vše hotové a ten prďola zas ještě nespí. Já jedu odpo zase sama bez malého do OV, jdu se kouknout s tchýni do Ikey

Peti jak já ti závidím :oops: Ikea, tam jsem nebyla minimálně dva roky, bo jak tam vlezu tak peníze jen lítají a to je hezké a to taky, a to stojí málo a plno sice ne drahých serepetiček :mrgreen: :mrgreen: Ale chstám se po novém roce, malé tam chci koupit takové ty plstové boxy v dřevěné konstrukci na hračky, no možná to nechám na později :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
27.10.10 13:00

teji já chci být taky jako ty, ty jo, aby mi to bylo jedno, ale když je bordel, já jsem nervózní........ ¨jojo, do ikei se taky chystáme, koupit v lendu malému postel…a já se mrknu na návrh kuchyně, tam výjde nejlevněji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
27.10.10 13:04

:dance: :srdce: :dance: :dance: :srdce: Tak zpátky z UTZ pan doktor moc milej vše je v pořádku, a to nejdůležitější na závěr, má to buchtu. :srdce: :dance: :srdce: :dance: :srdce: :dance: :srdce: :huban: :srdce: :dance: :srdce: :huban: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
27.10.10 13:11

megg: velká gratulace :lol: :lol: :lol: :lol: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
27.10.10 13:11

Magg elká gratulace ke slečně :kytka: :kytka: :kytka:
Jani jako já jak si vzpomenu na mojí matku, v životě na nás neměla čas, nehrála si s náma, jen otravolala s tím co musí a tak a v pudertě nás nutila furt uklízet ne!!! Fakt nechci být aková semetrika a někoho furt otravovat!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
27.10.10 13:15

přikládám fotečku, když nebudete vědět popíšu, jinak váhu ani míry mi neřekl a já byla tak vyplesklá že si na nic nevzpomenu, placenta je na zadní stěně, aspoň něco vim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
27.10.10 13:20

jÁ PRÁVĚ OTRAVUJU JENOM MUŽE, NESNÁŠÍM HO, ZA TO JAKÝ DĚLÁ POŘÁD BORDEL !!!
MEGG FOTEČKA JE KRÁSNÁ A ROZUMÍM JÍ :) VY MĚ HOLKY ALE MASÍRUJETE S TĚMA HOLKAMA :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
27.10.10 13:23

megg taktéž velká gratulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
27.10.10 13:23

já tomu pořád nevěřím, myslella jsem že budu mít jenom kluky, protože dva krát za sebou kluk a teď holka? Ale ptala jsem se dr. jestli je to určitě holka a on: no má buchtu tak pokud tam už nic nedoroste… :srdce:
jsem nějak mimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
27.10.10 13:25

Megg krásá :wink:
Jan já nechce ani ho otravovat, jako jednou za měsíc možná už chytnu raply a řeknu mu, jinak si s klidem jeho borde posbírám a odnesu mu to do garáže, tma mu to hodím a ať si to uklidí, tam mi jeho bordel nevadí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
27.10.10 13:26
Megg píše:
já tomu pořád nevěřím, myslella jsem že budu mít jenom kluky, protože dva krát za sebou kluk a teď holka? Ale ptala jsem se dr. jestli je to určitě holka a on: no má buchtu tak pokud tam už nic nedoroste… :srdce:
jsem nějak mimo

Nám řekl že tam má kávové zrno :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí