Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1277
29.7.10 19:12

:lol: No já tě obdivuju!!!Nevim jak bych to zvládala já,kdybych měla malé dítě a byla těhotná! :potlesk: Mám dělat co sama se sebou! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
30.7.10 07:17

Hermo: nioc jiného by ti prostě nezbývalo…někdy ho mám chuť zabít :) ale je to miláček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
30.7.10 07:44

Dobré ránko :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
30.7.10 07:54

dobré :) :mavam: u nás prší, ale ani mi to nevadí, jen ten deštník u kočáru mě bude štvát…
chtěla jsem se zeptat, roste Vám trochu břicho? mě příjdou takové těsné jedny tepláky..asi u toho druhého to břicho vyskočí brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
30.7.10 08:04

Já si včera oblíkla rifle a nemohla sem v nich jít měla sem je takové úplé nevím :nevim: A bříško mám jakoby nafouklé :think: Unás taky pršíí ale dobře se mi dýchá to horko by už nemuselo být :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
30.7.10 08:49

já jsem neměla žádné břicho a teď když se najím a napiju, příjde mi, že se kulatí…tož to jsem ráda :)
jojo, taky mi to nevadí, je mi líp, když je zataženo…horší, co s tím malým celý den doma, když prší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
30.7.10 08:53

Jasně chápu radši by byl někde venku ..Já ležím v posteli a koukáme na tv :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
30.7.10 09:04

já jsem ho dala spát na balkón do staré liberty a jak jinak, čumákuju na emiminu…ale musím jít umýt nádobí a nachystat oběd :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
30.7.10 09:43

Mě teda břicho ještě rohodně neroste.Zhubla jsem 2 a půl kila.To jak mě je neustále špatně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
30.7.10 09:46

Herma: to já taky, ale břicho se mi zdá větší…hlavně po jídle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
30.7.10 12:35

Tady pořád pršíííí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
30.7.10 17:57

Ahojky holky, tak se hlásím po týdenní dovolené v a Čechách. Bylo tam pěkně až na to že jsem to skoro prospala. Jsem snad unavená víc než u prvního. Pořád bych jen spala. Co mě ale ještě překvapilo že už musím i v noci na záchod a taky začínám trpět zácpou. Jako trpěla jsem jako kůň. Tyto příznaky mi u prvního těhu nastoupily až mnohem později. No a břicho mám tak nafouklé jak bych byla snad už ve 4. měsíci zatím o těhu nikdo neví ale říkala jsem si že jak mě teď uvidí tak to poznají. Ve čtvrtek jdu k doktorovi tak zas budu vědět něco víc. Teď jdu koupat malého a jde hajat ať můžu spočívat je z té cesty nějaký protivný a je s ním k nevydržení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
30.7.10 18:27

Peťko a kolik má malý…já mám taky větší břicho, než v prvním, spala bych, dneska jsem musela mojí mamku vyhnat s kočárem v dešti, protože jsem si musela lehnout…měla jsem na očích závaží a zkoušela jsem první den bez čípku (protože nechodím na velkou…) a trpěla jsem, teď je mi dobře, malý spinušká a já jdu zase v osm chrupat, to vím, už teď a manžel bude teda rád :) tak dobrou březňačky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
30.7.10 18:39

Malý bude mít v září dva roky takže se to dá ale spát chodí po obědě a to spí tak hodinku ale včera jsme spali dvě to byla paráda. Jinak přítel taky hodně pomáhá bere malého ven atd, takže sem tam můžu spát a odpočívat. No a na tu zácpu prý je dobrá laktulóza tak asi zajdu do lékarny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
30.7.10 18:48

zkuz lněné semínko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie